Buba Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 bajk to kiedy sąsiadów przewieziesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 bajk to kiedy sąsiadów przewieziesz?? jutro wybieram się na spota [br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 17:09_________________________________________________ wydechy Akrapovica są robione z tytanu a dzwiek jest ścisle związany z materiałem z jakiego jest wykonany kolejna sprawa to masa, która w tym przypadku jest o ok 16kg niższa od std wydechu sama zmiana wydechu powoduje również wzrost mocy od ok 10kM i 10Nm w górę http://www.akrapovic.com/typo3conf/ext/user_products/mod1/uploads/products/evolution_exhaust_system_for_the_mitsubishi_lancer_evolution_x/mitsubishi_lancer_evo_x_evolution_down_pipe.jpg http://www.akrapovic.com/typo3conf/ext/user_products/mod1/uploads/products/evolution_exhaust_system_for_the_mitsubishi_lancer_evolution_x/mitsubishi_lancer_evo_x_evolution.jpg czyli w tym przypadku same plusy, jedyny minus to zabójcza cena :wallbash: ta waga kusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 i jakość wykonania wydechu też kusi :-) ostatnio widziałem Arkapovic na R35 piękna bestia z tymi karbonowymi końcówkami, a waga... jedną ręką i ze ździewieniem że takie lekkie można podnieść. Cena?... no cóż trzeba mieć te 18k PLN na komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 niby co w nim ma być takiego ekscytującego? nie wiem czemu ostatnio wszyscy się tak jarają tymi wydechami akrapovica.. ten wydech akrapovica po prostu mistrz , a same koncowki rewelacja.Chetnie bym cos takiego zapodal do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 niby co w nim ma być takiego ekscytującego? nie wiem czemu ostatnio wszyscy się tak jarają tymi wydechami akrapovica.. ten wydech akrapovica po prostu mistrz , a same koncowki rewelacja.Chetnie bym cos takiego zapodal do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 v8 przy s5 jest moim marzeniem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 R4T nigdy nie osiągnie dźwięku V8ki ale w niektórych silnikach R4T dźwięk może być fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 ...ale w niektórych silnikach R4T dźwięk może być fajny taaa... R4T to super fajna laska, ale ma male cycki bajk, mam dla Ciebie fure do totalnego upalania kumpel sprzedaje: http://www.rajdy.hoga.pl/gielda/ogloszenie.asp?id=122563&strona=1&D=1&Sl&Dzial=sprzedam+samoch%C3%B3d+%28sportowy%29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 EVO 4WD vs. Audi Quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 :oklaski: gratuluję zakupu ja już miałem co prawda troszkę starszego ale długo się nim nie nacieszyłem a teraz szukam RS tylko nie po przejściach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 czemu się nie nacieszyłeś długo? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 czemu się nie nacieszyłeś długo? ;( bo poznałem historię auta i co przeszło.A nie takiego szukałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 znalezenie takiego rarytasu jak EVO IV,V,VI bez dzwonów i niezarżnięte to jak wygrać w totka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 znalezenie takiego rarytasu jak EVO IV,V,VI bez dzwonów i niezarżnięte to jak wygrać w totka. masz rację szukanie igły w stogu siana ale może kiedyś znajdę :gwizdanie: ten egzemplarz był akurat bardzo choć na zewnątrz był i nie było osoby co by się nie obejrzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
designer Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 :oklaski: gratuluję zakupu ja już miałem co prawda troszkę starszego ale długo się nim nie nacieszyłem a teraz szukam RS tylko nie po przejściach Wąski mimo wszystko piękny ten Evoszczak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 gratuluję zakupu ja już miałem co prawda troszkę starszego ale długo się nim nie nacieszyłem a teraz szukam RS tylko nie po przejściach no powiem ci ze TME miazga to najpiekniejsze EVO w historii i ladniejszego juz nie bedzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 gratuluję zakupu ja już miałem co prawda troszkę starszego ale długo się nim nie nacieszyłem a teraz szukam RS tylko nie po przejściach no powiem ci ze TME miazga to najpiekniejsze EVO w historii i ladniejszego juz nie bedzie ! zgadzam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 ehs to były czasy, takich aut juz nie ma. :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 gratuluję zakupu ja już miałem co prawda troszkę starszego ale długo się nim nie nacieszyłem a teraz szukam RS tylko nie po przejściach no powiem ci ze TME miazga to najpiekniejsze EVO w historii i ladniejszego juz nie bedzie ! zgadzam się ja też powiem wam że nie robi juz porsche takiego wrażenia jak ten białas [br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 08:59_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 czemu się nie nacieszyłeś długo? ;( bo poznałem historię auta i co przeszło.A nie takiego szukałem I co z nim się działo? Ty już go sprzedałeś, czy aktualnie na allegro jest Twoja oferta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi