std1984 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 no wiem ale wy macie tempomat to pojechaliście, a mi znac nie daliście bo nie mam tempomatu :polew: Jak zaleje Racinga to Ci pokażę jak tempomat jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 popieram droga do pracy była zacna ) wszyscy 2km/h a Ty kulturalnie ich omijasz... taaa... tylko z hamowaniem gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 bajk, w taką śnieżną pogodę jak teraz można nieźle się pobawić takim EVO, co? wszystkim co ma AWD sie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REVO Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Da się, tylko im sprawniejsze auto od innych w takich warunkach, tym większa irytacja gdy nie można jechać szybciej, bo ktoś się wlecze i nie ma jak wyprzedzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Kilka zdjęć z niedzieli: Oraz moja luba upalająca Saxo W ten weekend upalanko z Mariuszem Stecem na prawym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 W ten weekend upalanko z Mariuszem Stecem na prawym lipa , wolałbym siedziec w jego EVO i miec go po lewej stronie :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 miałem kiedyś przyjemność jechać na fotelu pasażera z Leszkiem Kuzajem jego Imprezą... jak ten człowiek jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 lipa , wolałbym siedziec w jego EVO i miec go po lewej stronie :naughty to też nie wykluczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 daje rade twoja luba... łądnie boczkiem Cytrynka leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Świetne autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Świetne autko dzięki powoli zacząłem już dokładanie do auta - zamówione pasy szelkowe 4 punktowe schroth + przewody w stalowym oplocie goodridge walcze jeszcze w wyborem felg - chyba jednak będą Volki TE37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Dobry wybór tych felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 o tych właśnie mówiłem Bajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 o tych właśnie mówiłem Bajk domyśliłem się :] jeszcze jedna fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 idealne koło dla tego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 o tych właśnie mówiłem Bajk Moskal a to nie ty miałeś być pierwszy na forum z tymi kołami:cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Też popieram wybór tej feli, jest genialna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Moskal a to nie ty miałeś być pierwszy na forum z tymi kołami:cool1: ta ale nie mam ttle hajsu co Bajk Z resztą ja miałem miec repliki Rota a nie ori Volki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Volki TE37 do bialego bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 bajka dla bajka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi