Gość cwiara Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 A ja sie przeprowadzam na pomorze :grin:
wladi Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 od teraz tak co tydzien spoty bd wyglądać :grin: Widzisz musielismy rozkręcić imprezę żeby coś się zaczęło w końcu dziać
kaju Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 k**wa jak mi na nastepny bifor party ostrowa zaczniecie wymyslac ze baba ma okres albo to albo tamto to... To was koorwa zayebie!!!! Zdrowie u mnoie druga siodema ofpalona i jeszcze tak jest o: Tskze tego! Napaćkane z japca kaja
xxxSzYbAxxx Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 zobaczymy czy chłopaki w ogóle bd przyjeżdżać teraz czy po filmiku przestraszą się nokautu i spoty puckie umra w butach
wladi Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Kaju zaraz będę ja biere flaszke a Ty opierdalasz śmietanę czego mają się bać teraz ich kolei pokazać się z dobrej strony.....alkoholików:grin:
kaju Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Jak umro to do mnie na działkJe niech pszyjeżdżajo - a ile to roboty, nie Wladi? ? Napaćkane z japca kaja
wladi Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Jak umro to do mnie na działkJe niech pszyjeżdżajo - a ile to roboty, nie Wladi? Napaćkane z japca kaja A jak a co:decayed:
kaju Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Dobra suchej no synek... Yebnoł to yebnoł na c**j drążyć także tego, taka sytuacja Napaćkane z japca kaja
wladi Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 A na uj mi Twój las....:polew: a ile to roboty:decayed:
kaju Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 A na uj mi Twój las....:polew: a ile to roboty:decayed: No jak to wiela, chfyla momynt! Kierwa motyw dzisiaj w robocie... Rozpiżdżam ściane, kumpel włazi do kibla ja akurat zszedł z drabiny żeby sie napić, a z kibla słysze tekst "no i czego sie hhhhhhhuju jeden ślinisz?!!"..... Ja w ciężkim koorwa szoku mówie do wychodzącego kumpla Ty Andrzej, co Ci się tam przykrego wydarzyło?! A on na to: "aaaa bo mi kierwa z Bolka kapie" umarłem Napaćkane z japca kaja
kaju Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Tyś jest j**nięty:polew::polew: U mnie na robocie już same Andrzeje, każdy po kolei ochrzczony a mówiłem Wam jak przyszedł jakiś pajac i mierzył metry bierzące listw podłogowych klientce? Koorwa zapnijcie pasy i podciągcie rajtuzy bo ja wyjebałen na cyce: Liczy jej na głos: sześć razy pięć dwadzieścia pięć, na kalkulatorze dwadzieścia siedem - NADĄŻA PANI ZA MNĄ?!!! Napaćkane z japca kaja
wladi Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 No to jej policzył:polew::polew::polew::polew:
kaju Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Dobra Wladi i reszta... R.T.I.A napyerdala wótkJe lejo tak sie karwa żyje! Napaćkane z japca kaja
wladi Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 może uzbieramy ekipę i wjedziemy jako A4 Klub Pomorze:decayed:Ktoś się wybiera?Summer Moto Show
grucha1 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Ja mam nawet blisko.tam troszke jest licha bo bedzie malo miejsca i jakie dziury.wladi myslisz ze warto jechac?
wladi Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Warto nie warto zawsze fajnie by było pojechać w kilka aut i pokazać się że jest taki klub A4:grin:
Gość cwiara Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 I powtorzymy czwartek Sent from my iPhone5 using Tapatalk
wladi Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 To ja wtedy w piątek na zlot nie pojadę:grin:
Rekomendowane odpowiedzi