kaju Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Tee szybowiec widzę że ostro rezasz:shock3: Rezam rezam chowaj swoje b6 bo rnse potrzebuje Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Poczebujesz erenesa powjadosz Napaćkane z japca kaja
xxxSzYbAxxx Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Bd przedstawicielem na pomorzu polisz łorksa wiec nie ma lipy Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Gość cwiara Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Jutro zakonczymy rezanie wiec wladi szykuj watrobe na dniach Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Gość cwiara Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Nie no troche mniej. Bo ostatnio to przegiecie bylo Sent from my iPhone5 using Tapatalk
wladi Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Taa już to kuźwa widzę jakie będzie mniej:grin:
Gość cwiara Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Jak sie zobaczymy to szyba Ci powie jakie my numery odwalali Tym razem chcialbym wszystko pamietac Sent from my iPhone5 using Tapatalk
wladi Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Jak sie zobaczymy to szyba Ci powie jakie my numery odwalali Tym razem chcialbym wszystko pamietac Sent from my iPhone5 using Tapatalk :shock3::polew:
kaju Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Jak sie zobaczymy to szyba Ci powie jakie my numery odwalali Tym razem chcialbym wszystko pamietac Sent from my iPhone5 using Tapatalk A ile to roboty?!
wladi Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Jak sie zobaczymy to szyba Ci powie jakie my numery odwalali Tym razem chcialbym wszystko pamietac Sent from my iPhone5 using Tapatalk A ile to roboty?! :grin:
Gość cwiara Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Godzina i gotowi. Jeden i drugi :grin: Sent from my iPhone5 using Tapatalk
wladi Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Godzina i gotowi. Jeden i drugi :grin: Sent from my iPhone5 using Tapatalk No Panie ale jakie tempo było prawie jak we wojsku:polew:
xxxSzYbAxxx Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Godzina i gotowi. Jeden i drugi :grin: Sent from my iPhone5 using Tapatalk No Panie ale jakie tempo było prawie jak we wojsku:polew: defiladowym piliście
wladi Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Defiladowym to się chodzi a my piliśmy jak te ogry nie nachlane:grin:
Gość cwiara Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Wladi to teraz rezamy quatro :polew: Sent from my iPhone5 using Tapatalk
wladi Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Noo to mi się podoba tylko nie wiem czy bedę w stanie:decayed:
Gość cwiara Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 No jak. Nikt Cie juz nie zaniesie do domu to na czterech trza bedzie Sent from my iPhone5 using Tapatalk
wladi Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Jojo, właśnie miałem zapytać czy nie znalazłeś w aucie pokrowca od telefonu:naughty: ---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:51 ---------- Eee miszcze jedzie w końcu ktoś jeszcze na ten zlot:whistling:
Gość cwiara Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Jojo, właśnie miałem zapytać czy nie znalazłeś w aucie pokrowca od telefonu:naughty:---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:51 ---------- Eee miszcze jedzie w końcu ktoś jeszcze na ten zlot:whistling: Pokrowiec byl u mnie w aucie z tylu ale szyba oddal Twojej zonie Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi