Opublikowano 7 Grudnia 201510 l Zacisk do jarzma jest na imbus 7, jarzmo do zwrotnicy na klucz 21 Jarzmo na imbus? Na imbus to są prowadnice a ich odkręcać nie trzeba. Musisz odpiąć zacisk bo tak to klocki będą przeszkadzać. Klocek siedzia ścisło między jarzmem a zaciskiem a do tego wewnętrzny jest wciskany w tłok. Jest jeszcze przewód od czujnika zużycia który też idzie pomiędzy tymi elementami. najlepiej rozbebrać całość tak jest najłatwiej
Opublikowano 8 Grudnia 201510 l http://olx.pl/oferta/zaciski-s4-a4-b7-b6-pod-tarcze-345-przod-zaciski-hamulcowe-przednie-CID5-IDcXRqN.html Czy te zaciski podejdą P&P do a4 b6 sedan ?
Opublikowano 8 Grudnia 201510 l https://www.google.se/search?q=green+brakes&rlz=1CDGOYI_enPL665PL665&hl=pl&biw=667&bih=105&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjK4_OgkMzJAhXDqnIKHdzVBqUQ_AUIBigB#imgrc=XdltXXXHc483zM%3A Gdzie kupie taki lakier? Albo bardzo podobny ?
Opublikowano 8 Grudnia 201510 l Dev, ale nowe B9 ma być lżejsze jeśli mnie pamięć nie myli o ok. 70-100kg od poprzedniej generacji, więc co tu mieli poprawiać? Fakt - 314/25mm tyłka nie urywa...
Opublikowano 8 Grudnia 201510 l Prędkości ponadnormatywne przekraczają tylko niektóre freak'i, na co dzień bardzo rzadko spotyka się strit-rejserów i kierowców hamujących regularnie z 200 do 0 Tak więc jeżdżąc przepisowo nowa generacja powinna hamować lepiej bo waży mniej
Opublikowano 8 Grudnia 201510 l założe się że 80% kierowców dziennie przekracza przepisy przynajmniej kilka razy, nie musza to byc predkosci rzedu 200km... dobre jak ktos przy hamowaniu ze 100 zatrzyma sie symboliczne 3m blizej
Opublikowano 8 Grudnia 201510 l podajcie marke i model auta który ma fabrycznie odpowiednie hamulce? ie ma takich, zawsze za mało. pomijam auta strikte spotrowe czyli jakies ferrari lambo i inne
Opublikowano 9 Grudnia 201510 l podajcie marke i model auta który ma fabrycznie odpowiednie hamulce? ie ma takich, zawsze za mało. pomijam auta strikte spotrowe czyli jakies ferrari lambo i inne Volkswagen polo 1.4 9n. Tarcze z przodu 256mm z tyłu coś około 230mm. Waga śmieszna jek yebniesz w heble to jesteś w szoku lepiej hamuje niż moja z zaciskami z esy na pokładzie
Opublikowano 9 Grudnia 201510 l Pioteros, wiadomo, że każdemu zdarza się przekraczać prędkości dopuszczalne ale nie mogę zgodzić się z tezą, że kierowcy B9-tek będą statystycznie jeździli szybciej od kierowców B8-ek davidlive, myślę, że posiadacze Lambo też mają problemy hamulcowe http://olx.pl/oferta/zaciski-s4-a4-b7-b6-pod-tarcze-345-przod-zaciski-hamulcowe-przednie-CID5-IDcXRqN.htmlCzy te zaciski podejdą P&P do a4 b6 sedan ? Pasują P&P, do wymiany jedynie będą osłony tarcz, chyba, że chcesz rzeźbić-doginać stare. Fela minimum 17" Edytowane 10 Grudnia 201510 l przez BeyerBrown
Opublikowano 10 Grudnia 201510 l To wie ktoś gdzie kupić jakieś fajne lakiery jaskrawe. Taki np zielony jak podałem link.
Opublikowano 10 Grudnia 201510 l To wie ktoś gdzie kupić jakieś fajne lakiery jaskrawe. Taki np zielony jak podałem link. kawasaki kolor jaskrawy ninja, poszukaj na necie czy hamulce tył z b7 quattro podejdą do a4 b6 oska? czy tam jest inne mocowanie linki?
Opublikowano 10 Grudnia 201510 l Panowie jest jakiś sensowny zacisk wielotłoczkowy pod tarcze 320 ? Mam takowe Brembo 4tlok z Q5 polift, po przebiegu 7tys km Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka