Opublikowano 4 Kwietnia 20224 l W dniu 5.03.2022 o 08:10, Koreecne napisał: Tak, patrzyłem na ogłoszenia. W tym Wandeja i RS dziadka też. Napisałem, bo może ktoś jeszcze ma z tego wątku. Nie wiem czy już kupiłeś ale mam 345mm Brembo 1kpl jeszcze
Opublikowano 5 Kwietnia 20224 l 5 godzin temu, Wandej napisał: A po co Ci linki od S4? Przecież pasują seryjne. W pierwszym poście jest taka informacja "W B6 występuje problem z zbyt krótką linką hamulca ręcznego, trzeba szukać z S4. W B7 wystarczy odpiąć linkę z jednego mocowania na tylnym wahaczu." Ale jak pasują seryjne to elegancko, dzięki!
Opublikowano 5 Kwietnia 20224 l 12 godzin temu, dedpad napisał: W pierwszym poście jest taka informacja "W B6 występuje problem z zbyt krótką linką hamulca ręcznego, trzeba szukać z S4. W B7 wystarczy odpiąć linkę z jednego mocowania na tylnym wahaczu." Ale jak pasują seryjne to elegancko, dzięki! Zakładałem ostatnio 324mm w B6 i wystarczyło zdjąć ją z mocowania na wahaczu.
Opublikowano 5 Kwietnia 20224 l 18 minut temu, Wandej napisał: Zakładałem ostatnio 324mm w B6 i wystarczyło zdjąć ją z mocowania na wahaczu. No to spoko, trochę mniej roboty będzie Dzięki!
Opublikowano 6 Kwietnia 20224 l Witam, podeśle ktoś numer katalogowy lub zamiennik nowych prowadnic do zacisku tył 288 z b7 3.0 ?
Opublikowano 15 Kwietnia 20224 l Witam, przymierzam się do montażu 320mm z przodu w Exeo. Z różnych względów założone mają być felgi 16"( opony będą 205/55). I w związku z tym pytanie: na jakich parametrach felg nie mieliście problemu z haczeniem zacisku o ramiona felgi? Fajnie, jakby udało się dopasować jakieś oryginał Audi. Edit: znalazłem info, że felgi ori 8E0 601 025 B z ET 42 pasują do A4, więc też powinny wejść u mnie. Przy okazji, nie ma ktoś sztywnych przewodów do zacisków Ate 973/974 ? Ewentualnie jaki jest ich numer ? Edytowane 15 Kwietnia 20224 l przez Bartek_C
Opublikowano 15 Kwietnia 20224 l Szukaj felg z B7 lub C6 lub po prostu Exeo. W ostateczności można trochę zebrać materiału z zacisku. Mam zaciski o felgi od B7 cabrio. Zaciski pochodzące B7 cabrio są fabrycznie podcięte.
Opublikowano 15 Kwietnia 20224 l Użytkownik Mukade93 miał gdzieś fotkę jak siedzi felga przy tym zacisku, oj bardzo mało tam miejsca jest, ale się mieści.
Opublikowano 15 Kwietnia 20224 l 6 godzin temu, Progacu10 napisał: Użytkownik Mukade93 miał gdzieś fotkę jak siedzi felga przy tym zacisku, oj bardzo mało tam miejsca jest, ale się mieści. Kuba ma frezowane zaciski.
Opublikowano 16 Kwietnia 20224 l O to nie wiedziałem, jak pisałem do niego mówił że weszły na styk, ale ze frezowane to nic nie wspomniał, więc i ja problem będę miał bo zaciski po regeneracji czekają na montaż.
Opublikowano 16 Kwietnia 20224 l Dev ty napewno wiesz bo ja nie bardzo się znam, zaciski od rs dziadek,
Opublikowano 16 Kwietnia 20224 l 1 minutę temu, Progacu10 napisał: Dev ty napewno wiesz bo ja nie bardzo się znam, zaciski od rs dziadek, Pogadaj z nim, on powinien wiedzieć takie rzeczy bo nie jeden zestaw już sprzedał ?
Opublikowano 16 Kwietnia 20224 l 29 minut temu, Langista napisał: Pogadaj z nim, on powinien wiedzieć takie rzeczy bo nie jeden zestaw już sprzedał ? Tutaj takie rzeczy powinien wiedzieć kupujący a nie sprzedający, nikt nie ma w bani informacji pod jakie koło wchodzi zacisk a pod jakie nie. Jak nie ma 100% pewności to wysyłam delikwentowi surowy zacisk do przymiarki. Edytowane 16 Kwietnia 20224 l przez Dev