czarny Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 mi chodziło o dystans a nie rozmiar felgi. Zdjęcie które dałem to zacisk 321 felga stalowa 16 i dystans 17 mm. Dystans dałem z taka piasta chodź by bo jest to dosyć duży.
audiomaniak Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Jak by komuś było trzeba to taka felga też wchodzi na tarcze 320mm i zacisk z blachą z a6 16" ET40
czarny Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 15mm, ale trzeba szukac stalówek od A6-ki, wchodzi bez dystansu jakie et ma stalówka?
snajper1998 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 stalowka nie wejdzie , probowalem organoleptycznie . Chlopy pyatnie za sto punktow szczegolnie chyba do devastation czy do meska GLK 350 cdi (najmocniejszy diesel) da rade wlozyc jakies wieksze heble , w standarcie sa tam z przodu cos w okolicach 320 no i w sumie jednak nie hamuje to jakos super. Kawal kolumbryny a heble jak w A4 b7 3.0 tdi . No i sie tak zastanawiam czy cos podejdzie wiekszego oczywiscie P&P bez kombinowania....
Dev Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 stalowka wchodzi ale nie kazda przyjedzie gosc A6 2.7 bit na zmiane kol zimowych to zrobie foty co do ML-a to mozna to zrobic ale trzeba dokladnie przejrzec fora ja Ci nie podpowiem bo tego nie robilem
Rdzewek_RdK Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Siemian Ty do tych zacisków z porsche dorabiałeś osłony od zera czy przerabiałeś jakieś istniejące ?
siemian Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 przyciąc trzeba było standardowe. Ale z tego co wiem to Nosb założył Flyerowi bez przycinania podobno
Flyer Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 przyciąc trzeba było standardowe. Ale z tego co wiem to Nosb założył Flyerowi bez przycinania podobno dokladnie, za pare m-cy bedzie wiadomo, czy daja rade... chowaja sie na rowni z tarcza, mam nadzieje, ze nie bedzie mi tam znowu lecial syf.
wojtekce Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 przyciąc trzeba było standardowe. Ale z tego co wiem to Nosb założył Flyerowi bez przycinania podobno założyć sie da bez przycinania tylko że obcierają , chyba ze tarcze przetaczane
Flyer Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 przyciąc trzeba było standardowe. Ale z tego co wiem to Nosb założył Flyerowi bez przycinania podobno założyć sie da bez przycinania tylko że obcierają , chyba ze tarcze przetaczane nowe, nie przetarczam tarcz
wojtekce Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 przyciąc trzeba było standardowe. Ale z tego co wiem to Nosb założył Flyerowi bez przycinania podobno założyć sie da bez przycinania tylko że obcierają , chyba ze tarcze przetaczane nowe, nie przetarczam tarcz jakoś nie chce mi się wierzyć że nie obcierają próbowałem wszystkiego żeby nie trzeba było przycinać
Flyer Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 twierdzi, ze nie przycinal (zreszta nie widac), a dopasowywal je dosc dlugo zwrotnice B6 i B7 przednie maja te same.
snajper1998 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 wsadzajcie do tych tarcz oslony ja nie wsadzilem i po kilku miesiacach jazdy musialem tarcze przetoczyc bo od srodka pofalowana byla niesamowicie
Flyer Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 wsadzajcie do tych tarcz oslony ja nie wsadzilem i po kilku miesiacach jazdy musialem tarcze przetoczyc bo od srodka pofalowana byla niesamowicie mowilem Ci o tym kilka razy i w koncu zalozyles bez oslon ?
snajper1998 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 wsadzajcie do tych tarcz oslony ja nie wsadzilem i po kilku miesiacach jazdy musialem tarcze przetoczyc bo od srodka pofalowana byla niesamowicie mowilem Ci o tym kilka razy i w koncu zalozyles bez oslon ? no SID jak mi to instalowal to wsadzilismy bez oslon na zasadzie a moze sie uda i sie nie udalo, przeciez Ci pisalem o tym , teraz jezdze z oslonami zobaczymy jak bedzie , narazie jest ok
audiomaniak Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zobaczcie jak śmiesznie wyglądają tak małe heble
czarny Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 przy takim aucie walily mnie by te heble siedzial bym za kierata i jezdzil po ronadach do okoła :polew: u mnie przy 17 tylnie hamulce nie isnieja a do czasów zmiany przednie tez nie istniały prawdopodbnie wpada mi zestawik na tył ale wszystko sie okaże :gwizdanie: tylko mnałe pytanie bo wiem ze osłony obowiązkowo trzeba mięc, a przerobić się nie da? jeszcze jedno pytanie jakie miały zacisko 2,7 TDI 321?
dRACoNIx Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Audi Orginal - rozpiska felg do zasisków - numery cześci - wszystkie modele - Moim zdaniem bardzo przydatne wszystkim tym ktorzy chcą wiedzieć więcej http://www.original-felgen.com/pdf/bremsscheiben.pdf pozdrawiam Olo
Dev Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 zdarza sie, zalezy na jaki rynek idzie auto
Rekomendowane odpowiedzi