miki Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Na lato mam 18'' wiec tu na pewno sie zmieszczą. Chodzi o koło na zime tam mam coś takiego 16' AUDI A6 C6 4F0 ORYGINAL FELGA (3371265638) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Możemy się umówić na mieście bo taką mam jak zimówkę mam w zapasie Jak coś to jutro po 17 jestem wolny, także możemy się umówić u mnie albo u ciebie pod garage Jak coś to pw Tapnięte z SGS III Dziś nie dam rady - wyjeżdżam na weekend. Ale w przyszłym tygodniu się odezwę. Spoko, jak coś to pisz Tapnięte z SGS III
miki Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Sorki za spam, akurat nabijanie postów mnie nie jara. Proszę moda o usunięcie zbędnych postów Tapnięte z SGS III
Fr0styyy. Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Sorki za spam, akurat nabijanie postów mnie nie jara. Proszę moda o usunięcie zbędnych postów Tapnięte z SGS III I tak masz dwa lewe hamulce :polew:
MaciejK Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 Dev ile kosztował by nowy zestaw na przód 320mm i na tył 288mm. Bo jeśli okaże się że będzie mi pasować pod felgę 16 to chciałbym mieć coś porządnego i bezpiecznego. Pytam się bo nie wiem ile pieniędzy powinienem szykować na ten mod.
MaciejK Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 no właśnie jakie dane z felgi byś potrzebował?? Mam na zapasie taką felgę jak mam zimówki więc mogę sprawdzić (zimówki mam w innym mieście).
Dev Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 no właśnie jakie dane z felgi byś potrzebował?? Mam na zapasie taką felgę jak mam zimówki więc mogę sprawdzić (zimówki mam w innym mieście). Zrob foto felgi Ostatnio zszedlem na psy... a raczej na konie, tarczowe hamulce w bryczce... plus pneumatyczne zawieszenie :decayed: a płącą za to..... ehhhhhhh....
adadur Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zestaw 320 na przód powinien niebawem być u mnie ... zatem tarcze "zwykłe" gładkie OZ to co jaki klocek na przód zapodać?: a) ATE Ceramic FERODO DS PERFORMANCE c) ori d) coś bardziej budżetowego ale markowego: - ATE - Bosch - TRW - Textar Co do płynu zawsze lałem ori ... może czas na coś innego ... to jak ATE czy Motul? Jeżdżę dość dynamicznie ale bez przeginania, roczny dystans zapewne poniżej średniej Dodam, że jako drugi zestaw do spracowanej ori tarczy użyłem Ferodo Premier i ten klocek wcale do mnie nie przemawia ... jednym słowem kiepski jakiś - ale to pewnie im zawdzięczam przesiadkę na 320 ...
Flyer Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Dev, pytanie do Ciebie Można kupić w IC w dobrej cenie DS2500 (do moich prosiaków) - spotykam się z przeróżnymi opiniami na temat tych klocków... czy to prawda, że na zimno (albo np. po jeździe w trasie bez czestego hamowania), auto po prostu nie hamuje i możn się zdziwić ? Jak to jest?
adadur Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Dev, pytanie do Ciebie Można kupić w IC w dobrej cenie DS2500 (do moich prosiaków) - spotykam się z przeróżnymi opiniami na temat tych klocków... czy to prawda, że na zimno (albo np. po jeździe w trasie bez czestego hamowania), auto po prostu nie hamuje i możn się zdziwić ? Jak to jest? Michu taka teoria wg producenta: "Klocki hamulcowe Ferodo DS 2500 wybierane są zazwyczaj przez posiadaczy aut sportowych oraz zawodników (szuter, mokra nawierzchnia, lód). Największe zalety, dzięki której ta mieszanka zdobyła popularność to: Wysoki współczynnik tarcia od niskich temperatur. Nie wymaga dogrzewania. Akceptowalna żywotność. Nie powodują dużo szybszego zużywania się tarcz hamulcowych. Dają bardzo dobre wyczucie pedału." aż tego ci potrzeba? ... masz doświedczenie z DS PERFORMANCE? Dev wielokrotnie je zachwalał.
Dev Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Ja jezdze tylko na DS-ach na niczym innym i to kilka lat Ds2500 nie maja homologacji na ulice dlatego tez moga sie tak zachowywac Adadur bierz FDS-y 1629
MAGIC87 Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 pany czy tylny zestaw od Q podejdzie pod FWD? czy cos trzeba przerabiac?
MAGIC87 Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 288, tył mi sie juz skonczył i nie chce juz serii, przod wpadnie pozniej jak uda sie sprzedac felgi zimowe z oponami:decayed: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/kompletne-hamulce-tyl-288-nowe-zdjecia-280703/
MAGIC87 Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 osłony idzie dostac uzywki czy tylko nowe? i w jakiej kasie? reszta p&p?
Flyer Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Dev, pytanie do Ciebie Można kupić w IC w dobrej cenie DS2500 (do moich prosiaków) - spotykam się z przeróżnymi opiniami na temat tych klocków... czy to prawda, że na zimno (albo np. po jeździe w trasie bez czestego hamowania), auto po prostu nie hamuje i możn się zdziwić ? Jak to jest? Michu taka teoria wg producenta: "Klocki hamulcowe Ferodo DS 2500 wybierane są zazwyczaj przez posiadaczy aut sportowych oraz zawodników (szuter, mokra nawierzchnia, lód). Największe zalety, dzięki której ta mieszanka zdobyła popularność to: Wysoki współczynnik tarcia od niskich temperatur. Nie wymaga dogrzewania. Akceptowalna żywotność. Nie powodują dużo szybszego zużywania się tarcz hamulcowych. Dają bardzo dobre wyczucie pedału." aż tego ci potrzeba? ... masz doświedczenie z DS PERFORMANCE? Dev wielokrotnie je zachwalał. dzięki, w tym momencie mam dość miękki pedał, jeśli te będą _ostrzejsze_ to git. Jeżdżę na brembo i w tym momencie przy hamowaniu ze 180+ hamulce prawie, że wyją... ale nie wiem, czy to nie kwestia, że mało klocków zostało.
Rekomendowane odpowiedzi