turzol Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 to sa eS-owe zaciski, z A6 C6 sa bardziej odstające od strony koła, taki banan trochę Ale A6 C6 to taki sam zacisk jak S4 tylko tam inny klocek przychodzi pod tarcze 347mm i tyle różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 tylko ta czesc w której pracuje tłoczek oraz jarzmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 jaka jest srednica tloczka w 345mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 60mm w 320mm i w 345mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 No i jest aluminiowy a nie stalowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Czy ktoś mógłby zerknąć czy tym zaciskom nic nie brakuje? Są pod tarcze 345mm. Wszystko potrzebne do montażu w B6 jest? Jedynie przewody ham są ucięte, ale te akurat kupie nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 btw turzol bierz od razu w oplocie przewody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 btw turzol bierz od razu w oplocie przewody Ja tez zalozylem przy zmianie hamulcow. Mam nadzieje ze nie bede juz tam zagladal Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Czy ktoś mógłby zerknąć czy tym zaciskom nic nie brakuje? Są pod tarcze 345mm.Wszystko potrzebne do montażu w B6 jest? Jedynie przewody ham są ucięte, ale te akurat kupie nowe http://i.imgur.com/bGG4ktt.jpg http://i.imgur.com/sHOPceY.jpg Wsio jest jak trzeba. Dawaj je do mnie to je odpacykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 panowie duża jest różnica między standardowymi przewodami a takimi w oplocie? na pewno jest lepsze wyczucie hamulców... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ori zachowują się jak balon a w oplocie masz od razu cap i stoi. Sony Xperia Tapatalk 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 panowie duża jest różnica między standardowymi przewodami a takimi w oplocie?na pewno jest lepsze wyczucie hamulców... W cenie niewielka...w działaniu ogromna ! Teraz też czuć ,że guma "puchnie" tyle ,że tym razem ta na feldze ..... wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 a trwałość? kiedyś na forum czytałem jak "ukręcił" sie przewód w oplocie firmy goodyear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 A zwykły się nie ukręci? Jak piz*. zakładał to i ukręciło. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 a trwałość? kiedyś na forum czytałem jak "ukręcił" sie przewód w oplocie firmy goodyear ...uszkodzisz je tylko mechanicznie..... tak samo jak zwykłe..... ....zakładaj.....nie będziesz żałował..... wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 btw turzol bierz od razu w oplocie przewody Ja tez zalozylem przy zmianie hamulcow. Mam nadzieje ze nie bede juz tam zagladal http://img.tapatalk.com/d/13/10/24/u4ahydy8.jpg Sent from my телефон Cenowo jak to wyglada? To dedykowane do a4 b6/b7 rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ukrecic oplot jest bardzo latwo Trzeba bardzo ostroznie montowac je na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 btw turzol bierz od razu w oplocie przewody Ja tez zalozylem przy zmianie hamulcow. Mam nadzieje ze nie bede juz tam zagladal http://img.tapatalk.com/d/13/10/24/u4ahydy8.jpg Sent from my телефон Cenowo jak to wyglada? To dedykowane do a4 b6/b7 rozumiem? są dev ma w ofercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Sa nawet różowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmer80 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Pytanie z cyklu już było... może... Czy przednie tarcze 288 mogą robić za tylne :confused: wysłane z Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi