siemian Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 nie założyłbym tarcz po toczeniu... a czemu nie to normalna procedura serwisowa , tyle ze mozna toczyc swoje jak wiadomo ze sa proste bo z uzywkami to roznie bywa swoje to tak. Chodzi mi że nie założyłbym używanych tarcz bo wiem jak moje potrafią wyglądać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 procedura serwisowa, owszem ale tylko do grubosci minimalnej, ponizej tej wartosci ida do huty, zreszta malo ktory serwis to robi za duzo kombinacji, potrzeba wytaczarka, no moze byc w ostateczności tokarka, przed obrobka nalezy element dokładnie wypiaskowac, a juz jak to sie zrobi to I tak z tej tarczy g.... zostaje a gdzie tutaj miejsce na obróbkę ?????? a koszty tarcz I tak nie sa wysokie, jakosc zreszta tez.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Panowie jaki jest nr czesci tarczy hamulcowej tylniej tej 300 mm do S4 b6 czy tam b7? I jaki koszt takich ? Bo musze zakupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 OE: 8E0 615 601 K 8E0 615 601 R Ate: 24.0122-0220.1 - ok 200-240zł/szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Zimmermany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 tez sa ale nr nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 To jak je zamowic ? Isc do lokalnego sklepu i zapytac po prostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udy Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Nosb dzieki jest bajka, dwa dni podocieralem i dzisiaj pierwsze lepsze hamowanie ze 150 i odczulem różnice, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 To jak je zamowic ? Isc do lokalnego sklepu i zapytac po prostu? www.lewian.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 udy 2 dni ? Nowe tarcze sie dociera niby 500 km Delikatnie hamujac Po prostu uwazaj zebys sobie nie przegrzal/pokrzywil ich Takze co ? Zaciski z S4 B5 dwutloczkowe pasuja bez problemow p&p ? To samo jest w A6, A8 i allroadach wiec na pewno zaden problem takie dostac. Dev dobra to w jakim dokladnie aucie to wystepowalo ? Tzn tarcze na tyl 300 mm S4 B6 tak ? Czy B7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Dev dobra to w jakim dokladnie aucie to wystepowalo ? Tzn tarcze na tyl 300 mm S4 B6 tak ? Czy B7 ? 300mm tarcze były w B6 i 7 ale to są chyba dwie różne konstrukcje nie dam za to sobie ch...a uciąc ale z tego co pamietam to tak wieczorem sprawdze i podam włąsciwe dane jest tylko jeden problem i to nie mały, do B5 nie podejdą, przykro mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Mylisz sie Podejda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 w B5 tarcza ma większą wysokośc od B6,7 jak chcesz zniwelować tę różnicę :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Panowie potrzebuję numeru zestawu naprawczego tłoczka zacisku pod 320 mm. Przeciąłem sobie jedna stronę i będę musiał wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Adapterami pod zacisk Wlasnie ida do mnie zaciski z S4 po lifcie pod tarcze wentylowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 jakie koszta za adaptery????[br]Dopisany: 09 Maj 2010, 18:59_________________________________________________ Panowie potrzebuję numeru zestawu naprawczego tłoczka zacisku pod 320 mm. Przeciąłem sobie jedna stronę i będę musiał wymienić. przeryłem kilka katalogów i du...a :confused4: :confused4: chyba zostało tylko ASO :confused4: zapytaj Kolegę Spetsnaz, może on Ci pomoże w tym temacie :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 własnie tez szukałem i nie znalazłem. Myslałem ze Ate ma. Sprawdze jeszcze numer ori na gumce w zacisku moze po tym dojde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 w katalogu Ate nie ma, sprawdzałem podaj oznaczenie, może sie cos znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 rano spisze później wrzuce na forum.[br]Dopisany: 09 Maj 2010, 21:13_________________________________________________Znalzłem w Autofren ale czy to jest ten zestaw to nie jestem pewien. No i wolałbym z ATE http://www.seinsa.es/en/productos/productos3.asp?Id=108554 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 to nie ten zestaw, musisz szukac na 60mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi