majkel1993 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 ja też chętnie ale po 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 ja też chętnie ale po 14 No wiec dzialamy !!! Ps.Najlepszego Małolat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel1993 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 a dziękuje dziękuje bardzo:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 a dziękuje dziękuje bardzo:decayed: f*ck zapomnialem zlozyc solenizantowi zyczen jak dzwoniles_wybacz tak jak gadalismy do czwartku. ps. ludzie zorganizujcie sie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik-17 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Jak będzie po 14 w okolicach Karolinki to podskoczę, a jak będzie po 17 to już gdziekolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Jak będzie po 14 w okolicach Karolinki to podskoczę, a jak będzie po 17 to już gdziekolwiek Dobra wiec moze tak 15:30-16 cos w tym przedziale pod KAROLINKA. Na przeciwko Sony Center. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidosss_88 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Zrobcie w sobote:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Zrobcie w sobote:P Kurcze mi juz nie bardzo,ale raz za razem jak bedzie cos organizowane to taki termin sie znajdzie by kazdemy przypasowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik-17 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 W sobotę jak coś to chyba o 21 na północnej jest pitstop opole więc można by podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 W sobotę jak coś to chyba o 21 na północnej jest pitstop opole więc można by podjechać Przyjezdzasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik-17 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Sorki że dziś nie dotarłem, auto nie odpaliło, klema pękła W piątek wieczorem się określę ale raczej tak ---------- Post dopisany 22-09-2013 at 02:55 ---------- Poprzedni post napisany 19-09-2013 at 17:32 ---------- Ktoś był na Pitstopie ?? byłem trochę później dlatego pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel1993 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 No ja byłem z Łukaszem i Sebą na Karolince w czwartek i czekaliśmy na ciebie;) jak będzie następny spot to mam nadzieje ze zawitasz ,jestem ciekaw jak idzie 2.7:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 No ja byłem z Łukaszem i Sebą na Karolince w czwartek i czekaliśmy na ciebie;) jak będzie następny spot to mam nadzieje ze zawitasz ,jestem ciekaw jak idzie 2.7:P nie odpuszczasz i to lubie. ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- Sorki że dziś nie dotarłem, auto nie odpaliło, klema pękła W piątek wieczorem się określę ale raczej tak ---------- Post dopisany 22-09-2013 at 02:55 ---------- Poprzedni post napisany 19-09-2013 at 17:32 ---------- Ktoś był na Pitstopie ?? byłem trochę później dlatego pytam ziomal ja slyszalem ze ty masz rakiete nie auto Szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik-17 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 No ja byłem z Łukaszem i Sebą na Karolince w czwartek i czekaliśmy na ciebie;) jak będzie następny spot to mam nadzieje ze zawitasz ,jestem ciekaw jak idzie 2.7:P O ile to ten Seba o którym myślę to jechał moją s4 b5, teraz mam silnik ten sam, prawie To już wiecie jak idzie Jak bym następnym razem nie dojechał to na przeciw McDonalda Auto szyby , do 16:00 przeważnie jestem. Co do rakiety bez przesady, to tylko "rodzinne dynamiczne toczydło " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Spoko loko wbojamy na szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaOp Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 No ja byłem z Łukaszem i Sebą na Karolince w czwartek i czekaliśmy na ciebie;) jak będzie następny spot to mam nadzieje ze zawitasz ,jestem ciekaw jak idzie 2.7:P O ile to ten Seba o którym myślę to jechał moją s4 b5, teraz mam silnik ten sam, prawie To już wiecie jak idzie Jak bym następnym razem nie dojechał to na przeciw McDonalda Auto szyby , do 16:00 przeważnie jestem. Co do rakiety bez przesady, to tylko "rodzinne dynamiczne toczydło " Tak to ten sam Seba pamiętaj przejazd obwodnicą, auto jeździło jak burza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Jedzie jak burza ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik-17 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 poprzednia wersja nie była tak zmodzona więc troszkę lepiej obecnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 poprzednia wersja nie była tak zmodzona więc troszkę lepiej obecnie no przeciez mowie RAKIETA !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik-17 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 e tam skromny avant który czasem zawstydza nie skromne wozidła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi