arris_88 Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Witam, nie chce mi się brać mojej kobiety kolejny raz do kina na komedię romantyczną. Proszę o jakieś oryginalne "patenty" na walentynki, dzięki którym połowica będzie zachwycona. Pozdrawiam.
Dev Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: j**ani....utki......., aż moniotor oplułem :polew: :polew:
Inkognito Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 nie wiem jak tam u was ale ja w Poznaniu mam taką restaurację Dark restaurant gdzie jesz po ciemku jest żarcie 1 klasa i wrażenia jakich nigdzie indziej nie doznasz http://www.darkrestaurant.pl/ poszukaj u siebie
Dev Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 i wychodzisz ubabrany jak prosie :polew: :polew:
Skyliner89 Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Weź ją na bilarda, kręgle itp. itd...
Inkognito Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 i wychodzisz ubabrany jak prosie :polew: :polew: nie jest tak źle...
szogun0 Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Witam, nie chce mi się brać mojej kobiety kolejny raz do kina na komedię romantyczną. Proszę o jakieś oryginalne "patenty" na walentynki, dzięki którym połowica będzie zachwycona. Pozdrawiam. Ożeń się, a święto pójdzie w zapomnienie
pokson Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Holera, też nie mam pomysłu. Bilard, ręgle itp itd to już przerabiałem. Może by tak paintball ? Najpierw nawsadzać kulek w plecy za wszystkie lata razem :] a potem przepraszać i mowić że niechcący :evil:
arris_88 Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Opublikowano 12 Lutego 2012 Holera, też nie mam pomysłu. Bilard, ręgle itp itd to już przerabiałem. Może by tak paintball ? Najpierw nawsadzać kulek w plecy za wszystkie lata razem :] a potem przepraszać i mowić że niechcący :evil: .
pastaldo Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Holera, też nie mam pomysłu. Bilard, ręgle itp itd to już przerabiałem. Może by tak paintball ? Najpierw nawsadzać kulek w plecy za wszystkie lata razem :] a potem przepraszać i mowić że niechcący :evil: pomysłowe :> Przepraszanie i godzenie jest podobno najlepsze
pokson Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Holera, też nie mam pomysłu. Bilard, ręgle itp itd to już przerabiałem. Może by tak paintball ? Najpierw nawsadzać kulek w plecy za wszystkie lata razem :] a potem przepraszać i mowić że niechcący :evil: pomysłowe :> Przepraszanie i godzenie jest podobno najlepsze Nie no to był żart Tak serio to ciekawie by było zebrać np. 3 pary i udać się na paintball. Zawsze coś innego, nie oklepanego. A o kolacji po takiej walce to już nie wspomne
maron_d Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Powiedz, że dowiedziałeś się tego roku, że to (h)amerykańskie święto i za te podwyżki cen na rope ich nie lubisz i nie obchodzisz tego oto święta
jarko Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 A czy żeby iść gdzieś z kobietą to potrzebne jest do tego jakieś święto gdzie wszystko dwa razy droższe jest ? Lipka i tyle Tu powinien być inny, znacznie ciekawszy temat: " Pomysł na randkę" :gwizdanie:
maron_d Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 A czy żeby iść gdzieś z kobietą to potrzebne jest do tego jakieś święto gdzie wszystko dwa razy droższe jest ? Lipka i tyle Tu powinien być inny, znacznie ciekawszy temat: " Pomysł na randkę" :gwizdanie: O, i tu przyznaję rację Ja mam ten plus, że ani ja, ani moja dziewczyna tego święta nie uważamy
Wojtek_A4 Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Pakuje sie i jade na pare dni z chlopakami na meski wypad w gory poszalec na desce
lukaszlsw Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 kupuje winko takie powyżej dychy, to tego jakaś składanka muzyka we dwoje do radyjka jakaś, świeczka stolik i hopaaa Bez zbędnego chodzenia
jarko Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Pakuje sie i jade na pare dni z chlopakami na meski wypad w gory poszalec na desce Walewtyłki, czyli co kto lubi
Rekomendowane odpowiedzi