Zaleczeq Opublikowano 27 Września 2013 Autor Opublikowano 27 Września 2013 Pany a jak walić w te AT ??
miki1305 Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Poszukajcie sobie skórek z weakspotami i bedziecie wiedzieli gdzie strzelać(nauczycie sie możecie usunąć żeby nie szpeciło). Tiger P to żaden problem, cała wieża to weakspot. Jeśli masz na myśli tedeki angielskie(at 8, 7, 15) to najlepiej w garnek na górze dodatkowo w at 8 w to mniejsze działo po boku a w at 15 centralnie w działo.
Zaleczeq Opublikowano 27 Września 2013 Autor Opublikowano 27 Września 2013 mozna grac ze skorkami ?? widzialem na youtubie jak koles testował skorki na weakspoty i skorki gdzie jest silnik i jak zapalac ale czy mozna grac z tymi skorkami ?? to nie wiem
danielo Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 :hi:ja już upalam T110E4 wczoraj IS7 zniszczony jednym strzałem 2150 dmg zabrane trafiony w amo Zapraszam chętnych do klanu -CDL- wymagania min.8 tier,TS3.Pytania pisać na PW
miki1305 Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Można ich używać nie jest to zabronione. "Naumiesz" sie miejsc możesz usunąć, bo nie ukrywajmy troche szpecą jak chcesz mieć pełny realizm:wink:. No ja narazie nie moge grać przez kompa i 5 X rdza wszamuje:kwasny:
Zaleczeq Opublikowano 28 Września 2013 Autor Opublikowano 28 Września 2013 Pany dzięki naszemu PREZESOWI mamy podwieszony topic i mogę edytować posta także będę uzupełniał nasze nicki
moskal Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Pany podpowie mi ktos czy działo 122mm do IS-a moge zamontowac z automatu czy najpierw gąski , wieza i dopiero działo ???
Zaleczeq Opublikowano 29 Września 2013 Autor Opublikowano 29 Września 2013 hmmmnie pamietam jak montowałem ale jak w garazu sciagam gaski to mam te 122:decayed:
moskal Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 hmmmnie pamietam jak montowałem ale jak w garazu sciagam gaski to mam te 122:decayed: nie chce na pałe robic bo juz z KV-1s tak odjebałem , ze najpierw kupiłem działo a potem reszte
Zaleczeq Opublikowano 30 Września 2013 Autor Opublikowano 30 Września 2013 dorobiłem sie wczoraj kv-1s elitarnego i brakuje mi mi 5k expa na IS3
miki1305 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 IS 3 to niezła zabawka ale dopiero z bl9 i tylko przodem do wroga. Pamiętam jak z kumplami graliśmy na 3 is 3, normalnie miazga, aby była walka kto wiecej nastuka fragów bo wygrana w kieszeni:wink: Mój nick taki sam w grze jak tu.
moskal Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 W końcu dorobiłem sie działa 122mm w Is-ie , teraz mozna cisnac na dwa tanki z takim samym jebnieciem jak sie wczesniej przesiadałem z KV-1s na IS-a to tak jakbym z procy strzelał
Zaleczeq Opublikowano 1 Października 2013 Autor Opublikowano 1 Października 2013 dobre jest te 122 ale te najdroższe co później będzie na IS-3 + dosyłacz i jest ogień w szopie :naughty:
moskal Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 dobre jest te 122 ale te najdroższe co później będzie na IS-3 + dosyłacz i jest ogień w szopie :naughty: No teraz cisne w strone IS-3 ale to daleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeka droga
adadur Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Poszukajcie sobie skórek z weakspotami i bedziecie wiedzieli gdzie strzelać(nauczycie sie możecie usunąć żeby nie szpeciło). Tiger P to żaden problem, cała wieża to weakspot. Jeśli masz na myśli tedeki angielskie(at 8, 7, 15) to najlepiej w garnek na górze dodatkowo w at 8 w to mniejsze działo po boku a w at 15 centralnie w działo. Prawda w weekend miałem centralne spotkanie i zmuliłem mu działo ...
Zaleczeq Opublikowano 1 Października 2013 Autor Opublikowano 1 Października 2013 no działa to wczoraj miałem spotkanko z AT15 i jeb mu w działo :decayed:
moskal Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 World of Tanks forum • Zobacz wątek - Weak Spot Skins[0.8.7] jak zrobic kopie zapasowa gry ??
miki1305 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Do skinów nie trzeba kopii zapasowej(piszą tak żeby sie nikt nie czepiał że sie coś zj...o), ściagasz i wklejasz do res moda do odpowiedniego patcha. Tak jak mówiłem jak sie pozna słabe miejsca to nie ma czołgu nie do przebicia:naughty: Polecam tez kanał na jutubie* gracza hallack05, przystępnie omawia pancerz, tłumaczy jak podpalać i wysadzać.
Zaleczeq Opublikowano 2 Października 2013 Autor Opublikowano 2 Października 2013 World of Tanks forum • Zobacz wątek - Weak Spot Skins[0.8.7]jak zrobic kopie zapasowa gry ?? A Ty :naughty: no to trzeba zassać i w weekend testować to w takim razie nie ide nigdzie na impeze w weekend :grin: tylko WOT:polew:
moskal Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Jest albo będzie jakas misja na pazdziernik ??? bo z kasą krucho
Rekomendowane odpowiedzi