laki83 Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 chłopaki Patrys ma racje co do tych progów zwalniających..wiatraki mają ich od cholery i te na całej szerokości jezdni to nie są tragiczne jak takie jakby wysepki...ona jest na środku pasa i bierzesz ją pod auto miedzy koła.niekiedy są tak wysokie że u mnie przy eibachu -30 przy szybkosci 50km/h słyszałem że osłoną ocieram a co dopiero jakby mieć gwint i porządną glebe..masakra jakas
Patryś Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2014 16.06.2014 No to urlop się zaczął i zaczęło się bawienie z autem. Do auta poszło: - rozrusznik (ori używka) - wycieraczki Bosch - filtr powietrza i kabinowy Mann - podnośnik szyby kierowcy - nówka tunel 2din z B7 - kosz, klimatronik 2din - BNS 5.0 Na montaż czekają heble z S4 wraz z oplotem i nowa oliwa Motul. Za graty dzięki dla Wandej, Marcin_o23, Norka, Siemian, Domin79, Stichy i Dev Co ja bym bez tego forum zrobił.
Weekendowy Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ładne auto w fajnym kolorze. Felgi pasują - ten wzór zawsze mi się podobał. Wielkie plus za dokładny opis na pierwszej stronie Twojego wątku - szczególnie za numery części, bo zawsze można coś podpatrzyć i już ma się gotowy numer części.
Armi Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ładne auto w fajnym kolorze. Felgi pasują - ten wzór zawsze mi się podobał.Wielkie plus za dokładny opis na pierwszej stronie Twojego wątku - szczególnie za numery części, bo zawsze można coś podpatrzyć i już ma się gotowy numer części. Też tak uważam:banan:
Patryś Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Opublikowano 5 Lipca 2014 Dzięki panowie. Troszkę się też pozmieniało ale nie miałem czasu zapodać nic. W tyg coś ogarnę. Narazie jedna fotka ---------- Post dopisany 05-07-2014 at 15:44 ---------- Poprzedni post napisany 29-06-2014 at 12:20 ---------- Aktualizacja troszkę spóźniona ale nie było kiedy 23.06.14 r. - nowy olej Motul + filtr Mann - nowy płyn hamulcowy ATE Typ 200 - nowe przewody hamulcowe w oplocie stalowym HEL - kompletne hamulce z S4 B6 wraz z osłonami - RNS-E Hamowanie nieporównywalne z ori heblami. Polecam każdemu taką zmianę. Lakiernik się nie popisał no i nakleił naklejki na blaszki odwrotnie, ale ogólnie nie jest tragicznie.
Armi Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zółte zaciski są super do niebieskiego auta:thumbup1:
grzes283 Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Wszystko OK, ale znowu się powtórzę - dekielki Panie, dekielki. Co do koloru zacisków, to ten żółty.......:whistling:
garry99 Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Fajnie że żółty kolorek lepsze niż te oklepane czerwone,co do dekielków to faktycznie dziwnie to wygląda,jeszcze tylko s line i będzie malina:wink:
andr3i Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 ladne hebelki no i kolor przyznam ze tez ciekawy navi piekna sprawa
Patryś Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Dzięki Pany. RNSik super sprawa teraz tylko Bose i można słuchać. S-line pakietu raczej nie będzie.Co wy chcecie od tych dekli? Mi tam się one widzą Pany co powiecie o takiej feldze na zimę? Edytowane 8 Września 2014 przez Patryś
Patryś Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 Szukam jakiś 18" do 1000 pln, może się coś znajdzie. Jak ktoś ma jakieś propozycje to proszę podrzucać.
instruktor83 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Super furacz , a tak z ciekawości to BNS nie wystarczał,że zmieniłeś na RNS-A?
Patryś Opublikowano 9 Września 2014 Autor Opublikowano 9 Września 2014 BNS miał być na trochę ale napęd płyt nie działał i moja Pani mi zrobiła prezent i wymieniłem na RNS-E
Rekomendowane odpowiedzi