PatrykA3 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Może się powtarzam, ale jaram się tym autem. Trza jakiegoś spota w OP ogarnać kiedyś Paco z A3club
Patryś Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Opublikowano 10 Listopada 2013 Paco dzięki wielkie a PL będę dopiero od 10 stycznia na 3 tyg to wątpię że ktoś będzie chciał się spocić a potem w czerwcu na ok 1,5 mies
PatrykA3 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Jak będe w pl w styczniu to nie widzę problemu. zawsze można się na pit stop wybrać.
Patryś Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Opublikowano 10 Listopada 2013 A no jasne. To ty też poza granicami pracujesz? Teraz szukam hebli powoli, na wiosnę będzie zmiana i felunek odrazu będzie inny
miszka Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 ale się tu pozmieniało wszystko na duży plus
PatrykA3 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Patryś - na razie jeszcze w pl, ale szukuję się do poworotu do DE.
Patryś Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Opublikowano 16 Listopada 2013 Po sprzataniu auta testowałem statyw nowo zakupiony hehe to pstrykłem parę fotek ale szału nie ma zresztą jak zawsze.
Christiano Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Soczewka z A6 C7 jest lepsza niż z A4 B8 czy taka sama? Też chce miec bixy Nie boisz się o kontrole bez sprysków albo chociaż zaślepek spryskiwaczy?
Armi Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 U mnie w A3 Gwerty zamontował soczewki z A6 C7. W połączeniu z ori przetwornicami i żarnikami Philips CM 4.8k jest mega. W B6 mam bixy na soczewkach z B8 i świecą gorzej niż bixy w A3:facepalm:
Christiano Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Masz może jakieś zdj porównawcze? Sorry Patryś że w Twoim temacie
Patryś Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Opublikowano 17 Listopada 2013 Spoko. No Grzesiek mówił że są lepsze soczewki z C7 niby. Porównać ja nie mogę ale koledzy ogarniają O kontrolę się nie boję. Szczerze mówiąc mam to w ... nosie Jak ustawiałem światła diagnosta mi powiedział o konsekwencji ale go wyśmiałem hehe Ja teraz w Polsce jestem 3 razy do roku, a w Holandii się do tego nie czepiają. Bardziej luźny kraj
Christiano Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Hmm.. w sumie to pierwsze słysze o soczewkach z C7 bo wszędzie piszą o tych z B8. Jeden kolega z opolskiego ma bixy z soczewką B8 które robił mu Grzesiek także zobacze na żywo jak to wygląda jak tylko uda się spotkać. Z tymi kotrolami to różnie bywa dlatego chce mieć chociaż zderzak z zaślepkami a później bede myślał o bixach. Pozdrawiam i dobranoc
Patryś Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Opublikowano 17 Listopada 2013 Ja 3 lata latałem A3 z hidami w krótkich, długich i halogenach i nikt się nie czepiał. Ani pały ani diagności i wszystko grało
Ans Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Chciałeś przyczepe podpinać pod swojego kombiaka?
Rekomendowane odpowiedzi