jihaad Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 no przewierć no co za problem ? To taka moda. Tablica nie może być w miejscu na to przeznaczonym, a samo miejsce ma być gładkie jak pupa niemowlaka. Nie wolno wiercić, nitować, bo do słit foci ściąga się tablicę, gdyż bez niej niby jest fajniej. No i przez to na co dzień wozi się tablicę za szybą albo w różnych innych, dziwnych miejscach tak, aby szybko można było ją schować i cykać foteczki. To tak w skrócie, jak ja to rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 też tego nie kminie , bezsensowne utrudnianie sobie życia jakby było nad czym się spuszczać...gdyby to byl eSowy albo chociaż lift:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jihaad Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 też tego nie kminie , bezsensowne utrudnianie sobie życia jakby było nad czym się spuszczać...gdyby to byl eSowy albo chociaż lift:whistling: Jest wiele modów, które podziwiam, choć sam bym nie zrobił. Ale to mi się akurat w głowie nie mieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 no przewierć no co za problem ? To taka moda. Tablica nie może być w miejscu na to przeznaczonym, a samo miejsce ma być gładkie jak pupa niemowlaka. Nie wolno wiercić, nitować, bo do słit foci ściąga się tablicę, gdyż bez niej niby jest fajniej. No i przez to na co dzień wozi się tablicę za szybą albo w różnych innych, dziwnych miejscach tak, aby szybko można było ją schować i cykać foteczki. To tak w skrócie, jak ja to rozumiem. dokładnie ---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ---------- Arek nie obraź się, ale ta rejestracja wygląda na prawdę komicznie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jihaad Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 To jakaś dziwna sprawa z tą tablicą, ale KAŻDE inne miejsce niż centralnie na środku górnej części zderzaka wygląda gorzej i już. Nie może być niżej, ani wyżej, ani z jednego czy drugiego boku. Bez też nie wygląda fajnie, bo to od lat stały element samochodu, jak 4 koła. Duża felga, gleba i pare innych modów coś dodaje do samochodu, a kombinacje z tablicą raczej odbierają. Samochód bez tablicy wygląda gorzej jak Wałęsa bez wąsów. Pozostałe mody na +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 też tego nie kminie , bezsensowne utrudnianie sobie życia jakby było nad czym się spuszczać...gdyby to byl eSowy albo chociaż lift:whistling: Jest wiele modów, które podziwiam, choć sam bym nie zrobił. Ale to mi się akurat w głowie nie mieści. ale u mnie podziwiasz? ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ---------- no przewierć no co za problem ? To taka moda. Tablica nie może być w miejscu na to przeznaczonym, a samo miejsce ma być gładkie jak pupa niemowlaka. Nie wolno wiercić, nitować, bo do słit foci ściąga się tablicę, gdyż bez niej niby jest fajniej. No i przez to na co dzień wozi się tablicę za szybą albo w różnych innych, dziwnych miejscach tak, aby szybko można było ją schować i cykać foteczki. To tak w skrócie, jak ja to rozumiem. dokładnie ---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ---------- Arek nie obraź się, ale ta rejestracja wygląda na prawdę komicznie.. będzie zrobione będzie jakoś zrobiona rejka ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ---------- To jakaś dziwna sprawa z tą tablicą, ale KAŻDE inne miejsce niż centralnie na środku górnej części zderzaka wygląda gorzej i już. Nie może być niżej, ani wyżej, ani z jednego czy drugiego boku. Bez też nie wygląda fajnie, bo to od lat stały element samochodu, jak 4 koła. Duża felga, gleba i pare innych modów coś dodaje do samochodu, a kombinacje z tablicą raczej odbierają. Samochód bez tablicy wygląda gorzej jak Wałęsa bez wąsów. Pozostałe mody na +. Dzięki za dobre słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jihaad Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Jest wiele modów, które podziwiam, choć sam bym nie zrobił. Ale to mi się akurat w głowie nie mieści. ale u mnie podziwiasz? Również. Tylko koniecznie zrób coś z tą tablicą. Najlepiej przynituj tam, gdzie powinna być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Jest wiele modów, które podziwiam, choć sam bym nie zrobił. Ale to mi się akurat w głowie nie mieści. ale u mnie podziwiasz? Również. Tylko koniecznie zrób coś z tą tablicą. Najlepiej przynituj tam, gdzie powinna być. Kowi dał sposób i opisał także damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 ładnie ładnie ładnie ! na ostrowie zrobimy zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Jeszcze tempomat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Jeszcze tempomat temat rzeka ale ogarnę go w końcu muszę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Jeszcze tempomat temat rzeka ale ogarnę go w końcu muszę ! w ADR - wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Czemu wątpisz? Jak tempomat ma i nawet działał tylko jest problem teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 przecie tu gaz na linke to chyba nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 przecie tu gaz na linke to chyba nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Jeszcze tempomat temat rzeka ale ogarnę go w końcu muszę ! w ADR - wątpię Tu was zdziwię ale mam tempomat tylko raz działa raz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 bo przy lince jest wiecej pitolenia z tempomatem i wiecej gadgetow..... ---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ---------- tak czytam na pierwszej stronie wyposazenie auta i powiem Ci ze jestem pod wrazeniem... masz akumulator i alternator.... i nawet lusterka na wysiegniku a tak powaznie to nie myslales o jakims dystansie? zeby troche kola na zewnatrz wywalic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 dystans koniecznie laduj tu ! i wywal ta chomiczą tablice albo zrob cos zeby wrocila na swoje stare miejsce bo jest smiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 ja czekam na mod al'a Kowi bo to jedyne rozwiązanie by było poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 a tak powaznie to nie myslales o jakims dystansie? zeby troche kola na zewnatrz wywalic? chce chce tylko chciałem od kogoś pożyczyć z B5B bo chce wiedzieć jaki:wink: ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- dystans koniecznie laduj tu ! i wywal ta chomiczą tablice albo zrob cos zeby wrocila na swoje stare miejsce bo jest smiesznie będzie tak jak Darek napisał że ala Kowi będę robił sposób ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ---------- bo przy lince jest wiecej pitolenia z tempomatem i wiecej gadgetow..... ja mam tempomat w swoim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi