Gość MorgothV8 Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 To nie jest ten V8 co w A8 (300KM ABZ) to jest bodajże 280 KM (nie znam kodu)
Reggi Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Sorki zasugerowałem sie podpisem ktory jest do S8 a nie do tej V8 .
Krycha Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Piękne cygaro klasyka sama w sobie
Gość MorgothV8 Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 Chociaż juz pisałem w tym temacie dawno temu to dodam jeszcze raz V8 to dla mnie chyba najfajniejsze Audi :kox: :kox: Niestety bałem się kosztów utrzymania i kupiłem A8 - tańsze w obsłudze i większa szansa kupić coś co nie jest złomem V8 w dobrym (tylko dobrym) stanie ze świeczką szukać, i tylko u prawdziwych pasjonatów - a wtedy kosztuje podobnie do starego A8 Wszelkie "okazje" i "igły" i "perełki" od handlarzy, za 10000 PLN z gazem to omijać szeeeeeerokim łukiem Gratuluje auta i życzę jak najbardziej bezawaryjnej eksploatacji (to najważniejsze w tym aucie), a palic to niech pali nawet 18-20 średnio oby się nie sypało (wtedy ja też bym takie miał)
tomaszv8 Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Pierwsz wizyta na forum, jeden z pierwszych czytanych postów i proszę: miłośnik V8 - bratnia dusza. Wiem o czym piszesz. Moja ma co prawda 3,6l, ale wrażenia które opisujesz są podobne. I zauważ że nasze audiczki częściej przyciągają wzrok przechodnia niż niejeden nowy model. Pozdrawiam.
Gość MorgothV8 Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Fura jakich już nie robią.... co tu wiele gadać :th:
sonnen_x Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Pierwsz wizyta na forum, jeden z pierwszych czytanych postów i proszę: miłośnik V8 - bratnia dusza. Wiem o czym piszesz. Moja ma co prawda 3,6l, ale wrażenia które opisujesz są podobne. I zauważ że nasze audiczki częściej przyciągają wzrok przechodnia niż niejeden nowy model. Pozdrawiam. Nie gadaj tyle tylko zapodawaj fotki tego cacka:-)
czaki22 Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 v8 rodzynek na drogach, jak mad maxie:) tylko trzeba dbać o to cudo ciekawe jak na hamowni ??
ziemor Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Gratki za taki furacz Dużo bym dał by posłuchać tego silnika (może jakiś ścieżkę dźwiękową nagrasz) a jeszcze więcej by objechać jakieś bmw wystarczy mi jako pasażer - wtedy mogę dokładniej widzieć minę objechanych kolesi
Tomeks Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Odp: AUDI V8 4.2(RS) FOTKI FOTKI o co chodzi z tym ...4.2(RS)
Piter504 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 bez kitu, słuchać tego silniczka to sama przyjemność musi być świetny zakup
Paweł_cr Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Hehe. U mnie sąsiad ma niemalże identyczną. Codziennie pod blokiem mam muzyczkę z jego vałeczki Ten głęboki dzwięk zwala z nóg. Wprawdzie jest nieco inny niż ten z filmik, jakby niższy ale to może przez głośniki Musze go kiedyś na przejażdżkę namówić
Rekomendowane odpowiedzi