Skocz do zawartości
IGNOROWANY

majóVWka 2012 8-10czerwca kto bedzie?????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

plakat-751x1024.jpg

Juz po raz 4ty na Lotnisku w Ułężu pod Rykami woj.Lubelskie odbędzie się Ogólnopolski Zlot aut z Grupy VAG "majóVWka 2012" Wjazd płatny

Ze względu na pogodzenie terminów ze zlotami w Bielawie oraz w Nysie Zlot odbędzie się w dniach 8-10 Czerwiec i będzie to ostatni zlot z Cyklu "Bielawa,Nysa,MajoVWka"

Informacje będą również na Facebook'u oraz na stronie MajóVWka 2012 - XXiX Ogólnopolski Zlot Fanów Volkswagena - 8-10 czerwca 2012

Polish VAG Fans Meeting "Majovwka 2011"

XXVIII Polish VAG Fans Meeting "Majovwka 2011" on Vimeo

Program imprezy:

Piątek

12:00 – Otwarcie bram lotniska

14:00 – Oficjalne otwarcie zlotu

16:00 – Konkurencja niespodzianka

19:00 – Rozpoczęcie imprezy nocnej

21:00 – Ognisko

Sobota

ZAPISY DO KONKURENCJI ¼ Mili do 6 czerwca 2012 !!!!

9:00 – 10:00 – Wyścig równoległy na prostej klasa benzyna (eliminacje)

10:00 – 11:00 – Wyścig równoległy na prostej klasa diesel, turbodiesel (eliminacje)

11:00 – 12:00 – Wyścig równoległy na prostej klasa MAXI (turbo, nitro, g-leader, 4×4) (eliminacje)

12:00 – 13:00 – Finały klas benzyna, diesel, turbo

13:00 – 13:30 – 1/4 najlepsi z klas

Po zakończeniu zawodów będą wolne przejazdy dla każdego chętnego pod okiem firmy prowadzącej 1/4 mili icon_smile.gif

14:00 – 15:00 – Car Audio (pomiar w dwóch klasach – jakości i mocy dźwięku)

15:00 – 16:30 – Jazda sprawnościowa na czas

20:00 – ogłoszenie wyników, rozdanie nagród, dyplomów

od 20:30 – impreza pod sceną główną trwająca całą sobotnią noc

Konkurencja Najładniejszego auta zlotu

Odbędzie się zaraz po zakończeniu wyścigów na 1/4 mili .

Prezenter przedstawi zlotowiczom auto, po czym zostaną zebrane głosy. Trzy auta z największą ilością głosów zostaną nagrodzone. W przypadku niejasności dotyczących oddanych głosów będzie wytyczona komisja, która przeprowadzi głosowanie.

Dodatkowo:

9:00 – 19:00 – możliwy będzie pomiar na hamowni z firmy Agma Tuning (za opłatą 50zł/auto). Najmocniejsze auto zostanie nagrodzone.

Na miejscu dostępna będzie myjnia z niezwykle miłą obsługą.

Oczywiście, jak co roku dostępne na miejscu będzie jedzenie, napoje i zimne piwo.

Na zlocie będzie można dokupić pamiątkowe gadżety związane z MajóVWką 2012. Przewidujemy kilka nowości icon_wink.gif

Organizatorzy chcą w tym roku zrobić filmik pamiątkowy. Do jego celów będzie wykorzystywany m.in. sprzęt mocowany do aut więc prosimy o dokładne zapoznanie się z podpisywanymi deklaracjami.

Niedziela

10:00 – Konkurencja drużynowa „Trzeźwiej z nami” – pchanie golfa przez najbardziej wytrwałych zlotowiczów (kierowca zostanie zbadany alkomatem). Nagroda to 4-pak piwa na drogę J

14:00 – Oficjalne zamknięcie zlotu.

(Na bramie będzie możliwość zbadania swojego stanu alkoholowego alkomatem)

Zapraszam wszystkich chętnych

Opublikowano

JESTEM!! Tak jak się umawialiśmy na gg :)

Opublikowano

Ja też się zjawię :kox:

Opublikowano

Max,którędy będziesz leciał? Autostradą?

Opublikowano
JESTEM!! Tak jak się umawialiśmy na gg :)

kaju musisz byc nie ma to tamto, z reguły nie nocowałem na tych imprach no ale jeśli trzeba bedzie to chlamy

Opublikowano

Obowiązkowo chlamy... Nie ma co gadać. Chyba, że do "późnego" popołudnia "zwiedzamy" zlot, a potem zbiera się cała wschodnia forumowość i chlejemy do upadłego u któregoś w gościnie...

Opublikowano

No ja z kolegami w VW też zapewne odwiedzimy majóweczkę :)

Opublikowano

kusicie.

Opublikowano
kusicie.

:drunk:

---------- Post added at 20:46 ---------- Previous post was at 20:46 ----------

Mam nadzieję, że wrzucicie jakieś filmiki z tych wyścigów :>>>> :naughty:

będą:kox:

Opublikowano

imprezka fajna, byłem rok temu i w tym też mam zamiar się wybrać chociaż na jeden dzień.

osobom z obniżonym zawieszeniem polecam zarezerwować sobie więcej czasu na dojazd, jeżeli ktoś będzie leciał przez przez Radom-Kozienice do Ryk ;) no chyba, że coś się pozmieniało od zeszłego roku, choć w to nie uwierzę, że aż tyle drogi naprawili

Opublikowano
Super Kowi Już się doczekać nie mogę:P Macie jakieś z poprzednich zlotów MajóVWkowych ??

Opublikowano

Panowie, a wpuszczą mnie tylko autkiem z grupy VAG? Czy jak przyjadę Dodge'm to tez zawitam bez problemu? Wyrzucę all siedzenia z auta, więc będę mógł w nim spać w razie co :kox:

Audi niestety odjechała dzisiaj, wiec moim byłym "poliftem" się nie pokaże niestety :wallbash:

Opublikowano

Z tego co pamiętam to nie wpsdzczaja innych aut, bo by to zachwiało idee tego zlotu... ale można spokojnie zaparkować przed lotniskiem i wjechać z kimś samochodem, bo widzów bez aut tez nie bardzo chcą wpuszczać:whistling:

Opublikowano

ajj... to jakby doszło co do czego, to z kim od nas wjadę, chyba, że do tego czasu wyposażę się w jakiegoś VAGA, a dokładniej tylko Audi biorę pod uwagę :kox:

Opublikowano

tam sie tak wycfanili ze w deklaracji która wypełniasz raz okreslasz liczbe osób ile wprowadzasz ze sobą, wiec tylko ze świeżakami wjedzie, Ci którzy juz są za brama nikogo nie wprowadzą, no chyba że dogadasz sie z gelo(organizator)

Opublikowano

to na szybko znajdę jakiegoś VAGA i wjadę :kox: Nie no żartuje. Coś pomyśle, do czerwca jest jeszcze trochę czasu :good:

Opublikowano

hmm może też się wybiorę :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...