Kowi87 Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Juz po raz 4ty na Lotnisku w Ułężu pod Rykami woj.Lubelskie odbędzie się Ogólnopolski Zlot aut z Grupy VAG "majóVWka 2012" Wjazd płatny Ze względu na pogodzenie terminów ze zlotami w Bielawie oraz w Nysie Zlot odbędzie się w dniach 8-10 Czerwiec i będzie to ostatni zlot z Cyklu "Bielawa,Nysa,MajoVWka" Informacje będą również na Facebook'u oraz na stronie MajóVWka 2012 - XXiX Ogólnopolski Zlot Fanów Volkswagena - 8-10 czerwca 2012 Polish VAG Fans Meeting "Majovwka 2011" XXVIII Polish VAG Fans Meeting "Majovwka 2011" on Vimeo Program imprezy: Piątek 12:00 – Otwarcie bram lotniska 14:00 – Oficjalne otwarcie zlotu 16:00 – Konkurencja niespodzianka 19:00 – Rozpoczęcie imprezy nocnej 21:00 – Ognisko Sobota ZAPISY DO KONKURENCJI ¼ Mili do 6 czerwca 2012 !!!! 9:00 – 10:00 – Wyścig równoległy na prostej klasa benzyna (eliminacje) 10:00 – 11:00 – Wyścig równoległy na prostej klasa diesel, turbodiesel (eliminacje) 11:00 – 12:00 – Wyścig równoległy na prostej klasa MAXI (turbo, nitro, g-leader, 4×4) (eliminacje) 12:00 – 13:00 – Finały klas benzyna, diesel, turbo 13:00 – 13:30 – 1/4 najlepsi z klas Po zakończeniu zawodów będą wolne przejazdy dla każdego chętnego pod okiem firmy prowadzącej 1/4 mili 14:00 – 15:00 – Car Audio (pomiar w dwóch klasach – jakości i mocy dźwięku) 15:00 – 16:30 – Jazda sprawnościowa na czas 20:00 – ogłoszenie wyników, rozdanie nagród, dyplomów od 20:30 – impreza pod sceną główną trwająca całą sobotnią noc Konkurencja Najładniejszego auta zlotu Odbędzie się zaraz po zakończeniu wyścigów na 1/4 mili . Prezenter przedstawi zlotowiczom auto, po czym zostaną zebrane głosy. Trzy auta z największą ilością głosów zostaną nagrodzone. W przypadku niejasności dotyczących oddanych głosów będzie wytyczona komisja, która przeprowadzi głosowanie. Dodatkowo: 9:00 – 19:00 – możliwy będzie pomiar na hamowni z firmy Agma Tuning (za opłatą 50zł/auto). Najmocniejsze auto zostanie nagrodzone. Na miejscu dostępna będzie myjnia z niezwykle miłą obsługą. Oczywiście, jak co roku dostępne na miejscu będzie jedzenie, napoje i zimne piwo. Na zlocie będzie można dokupić pamiątkowe gadżety związane z MajóVWką 2012. Przewidujemy kilka nowości Organizatorzy chcą w tym roku zrobić filmik pamiątkowy. Do jego celów będzie wykorzystywany m.in. sprzęt mocowany do aut więc prosimy o dokładne zapoznanie się z podpisywanymi deklaracjami. Niedziela 10:00 – Konkurencja drużynowa „Trzeźwiej z nami” – pchanie golfa przez najbardziej wytrwałych zlotowiczów (kierowca zostanie zbadany alkomatem). Nagroda to 4-pak piwa na drogę J 14:00 – Oficjalne zamknięcie zlotu. (Na bramie będzie możliwość zbadania swojego stanu alkoholowego alkomatem) Zapraszam wszystkich chętnych
Kowi87 Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Opublikowano 3 Marca 2012 JESTEM!! Tak jak się umawialiśmy na gg kaju musisz byc nie ma to tamto, z reguły nie nocowałem na tych imprach no ale jeśli trzeba bedzie to chlamy
kaju Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Obowiązkowo chlamy... Nie ma co gadać. Chyba, że do "późnego" popołudnia "zwiedzamy" zlot, a potem zbiera się cała wschodnia forumowość i chlejemy do upadłego u któregoś w gościnie...
Kasjan Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 No ja z kolegami w VW też zapewne odwiedzimy majóweczkę
MalutkaBrunetka Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Mam nadzieję, że wrzucicie jakieś filmiki z tych wyścigów :>>>>
Kowi87 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Opublikowano 11 Marca 2012 kusicie. ---------- Post added at 20:46 ---------- Previous post was at 20:46 ---------- Mam nadzieję, że wrzucicie jakieś filmiki z tych wyścigów :>>>> będą
nero84 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 imprezka fajna, byłem rok temu i w tym też mam zamiar się wybrać chociaż na jeden dzień. osobom z obniżonym zawieszeniem polecam zarezerwować sobie więcej czasu na dojazd, jeżeli ktoś będzie leciał przez przez Radom-Kozienice do Ryk no chyba, że coś się pozmieniało od zeszłego roku, choć w to nie uwierzę, że aż tyle drogi naprawili
MalutkaBrunetka Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Super Kowi Już się doczekać nie mogę Macie jakieś z poprzednich zlotów MajóVWkowych ??
Kowi87 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Opublikowano 11 Marca 2012 Super Kowi Już się doczekać nie mogę Macie jakieś z poprzednich zlotów MajóVWkowych ??
Kowi87 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Opublikowano 11 Marca 2012 ---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 23:08 ----------http://www.youtube.com/watch?v=Q_oZvaypyDA&feature=related
Maxcudo Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Panowie, a wpuszczą mnie tylko autkiem z grupy VAG? Czy jak przyjadę Dodge'm to tez zawitam bez problemu? Wyrzucę all siedzenia z auta, więc będę mógł w nim spać w razie co Audi niestety odjechała dzisiaj, wiec moim byłym "poliftem" się nie pokaże niestety
Kowi87 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Opublikowano 11 Marca 2012 Z tego co pamiętam to nie wpsdzczaja innych aut, bo by to zachwiało idee tego zlotu... ale można spokojnie zaparkować przed lotniskiem i wjechać z kimś samochodem, bo widzów bez aut tez nie bardzo chcą wpuszczać
Maxcudo Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 ajj... to jakby doszło co do czego, to z kim od nas wjadę, chyba, że do tego czasu wyposażę się w jakiegoś VAGA, a dokładniej tylko Audi biorę pod uwagę
Kowi87 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Opublikowano 11 Marca 2012 tam sie tak wycfanili ze w deklaracji która wypełniasz raz okreslasz liczbe osób ile wprowadzasz ze sobą, wiec tylko ze świeżakami wjedzie, Ci którzy juz są za brama nikogo nie wprowadzą, no chyba że dogadasz sie z gelo(organizator)
Maxcudo Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 to na szybko znajdę jakiegoś VAGA i wjadę Nie no żartuje. Coś pomyśle, do czerwca jest jeszcze trochę czasu
Rekomendowane odpowiedzi