Nowak_zg Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 chcesz sie z A8 na Viper przesiąść?Fuj.... Umrzesz w tych plastikach po takiej przesiadce. eee powiem ci ze nie ma tragedi ... tzn poziom a8 to nie jest ... ba nawet nie jest to poziom a3 raczej ;P ale nie o to w tym aucie chodzi ;D jak sie przejechalem to banan na ryju caly czas .... pozatym jak nie teraz to kiedy ? ;> teraz pozostaje szukac zadbanego egzemplarza powoli i szykowac sie do sprzedazy a8 ... chociaz troche mi jej szkoda ... i caly czas bije sie z myslami najwyzej wystawie i jak sie nie sprzeda to zostanie ze mna jeszcze jeden sezon ....
duffy Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 ale te felgi z d*py wyglądają na topora aucie powiedz mu ze za 2,8 sprzedam mu cal większe bo przykro patrzeć
Nowak_zg Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 jaka cena za d3ke? jeszcze nie wiem... jak bede wystawiac to najpierw przejrze po ile dokladnie chodza w pl i de ... i skalkuluje cene odpowiednio wyzej ale te felgi z d*py wyglądają na topora aucie powiedz mu ze za 2,8 sprzedam mu cal większe bo przykro patrzeć pojedz na rothenburg i sam mu powiedz ;P niech przymierzy to sie moze chlopak nawroci
duffy Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 nie, jadę do poznania w tym roku na ślizganie
Nowak_zg Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 trzy nowe fotki z Rothenburga 2013 doszedl maly mod na szybko ... 10 min przed wyjazdem okleilem tylne lampy folia czerwona ( tzn okleilem miejsce gdzie jest wsteczny ) wg mnie tak wyglada lepiej poniewaz sa teraz cale czerwone: obok s4 kolegi "Nowek" i jetta kolegi "topor"
tropico Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Mod fajny niby pierdółka a moim zdaniem na duzy "+" . Jaką to konkretnie folią robiłeś ?? (jak masz gdzieś to wrzuc link z aledrogo )
Nowak_zg Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Mod fajny niby pierdółka a moim zdaniem na duzy "+" . Jaką to konkretnie folią robiłeś ?? (jak masz gdzieś to wrzuc link z aledrogo ) o folii ci nie powiem bo ... kupilem ja z 2 lata temu i lezala sobie wiec nawet nie wiem co to za folia jakas czerwona ps. ciesze sie ze sie podoba ja tez zadowolony ... no pozatym ze mam czerwony wsteczny
junior_tdi Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 tani, szybki mod a wg mnie +10 pkt do wyglądu auta
Nowak_zg Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 Mod fajny niby pierdółka a moim zdaniem na duzy "+" . Jaką to konkretnie folią robiłeś ?? (jak masz gdzieś to wrzuc link z aledrogo ) znalazlem folie to ta folia: FOLIA DO LAMP -SZYBKO, TANIO I BEZPIECZNIE- ZOBACZ (3141592141) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Sprzedający A_N_D_A kolory kupilem dwa: Czerwony Czerwony - pomarańcz ---------- Post dopisany 13-05-2013 at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany 27-04-2013 at 08:55 ---------- Audi A8 D3 4.2 ZOBACZ OPIS I FOTKI ! FULL OPCJA ! (3247697821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. <-- jesli ktos by chcial ... to zapraszam
Nowak_zg Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Opublikowano 14 Maja 2013 wtf ? why ? poniewaz u mnie auta zawsze goszcza 1-2 lata i a8 tez tak wychodzi ok poltora roku .... zawsze mowie sobie ze potrzymam dluzej jakies auto ale mi sie to nie udaje .... na co przesiadka? bylem obejrzec jakies tam vipery i corvetty c6 wiec jesli sie uda .... to jedno z tych dwoch mam teraz porownanie vipera i corvette c6 ... i niestety w katalogach i na obrazach viper bardziej mnie jara ... ale pojezdzilem tym i tym ... to corvetta lepsza opcja na codzien zwykla corvetta LS2 czyli 6.0 405KM vs Viper SRT10 8.4 504KM roznica do setki 0.3 lepiej dla vipera w katalogu 3.9 vs 4.2 roznica w masie ok 100kg lepiej dla corvetty spalanie Corvetta pali ok 2 razy mniej niz Viper komfort duzy + dla corvetty wyposazenie rowniez ... bo nie trudno spotkac targe ze szklanym dachem, dwustrefowa klima, elektryka foteli, navi, wyswietlacz head-up display na szybie ... osiagi wystarczajace .... corvette jesli mozna tak powiedziec jest duzo bardziej rozsadna i po przejazdzce duzo zyskuje wzgledem vipera wiec raczej nastawiam sie na VETTE wersje sa LS2 405KM potem polift czyli LS3 430KM +/- potem LS7 czyli Z06 505KM i LS9 czyli ZR1 612KM masa wlasna ok 1400kg wiec calkiem spoko Z06 byla by idealem poniewaz jest poszerzona w stosunku do LS2 i LS3 ... do tego fajnie jedzie ale raczej cena wykracza poza budzet
junior_tdi Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 jeździłem Z06, jest naprawdę wściekłe auto
jedrekx Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 nie przeraziłeś się jakością środka po A8?
junior_tdi Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 nie przeraziłeś się jakością środka po A8? silnik i fun z jazdy chyba w pełni to rekompensuje
Nowak_zg Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Opublikowano 14 Maja 2013 nie oczekuje jakosci a8 po corvettcie .... ps. pozatym o dziwo corvette ma srodek calkiem fajnej jakosci ... VIPER fakt szalu nie ma ale corvette jest calkiem cywilizowana
lapek85 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Śliczną masz tą a8:naughty: mi było by szkoda sprzedawać tak zdrową sztukę, ale odkąd jestem na tym forum, a to już ponad 4 lata będzie to zawsze miałeś mega zadbane i zdrowe auta:kox:
Nowak_zg Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Opublikowano 14 Maja 2013 Śliczną masz tą a8:naughty: mi było by szkoda sprzedawać tak zdrową sztukę, ale odkąd jestem na tym forum, a to już ponad 4 lata będzie to zawsze miałeś mega zadbane i zdrowe auta:kox: kupi sie nastepne cos fajne ... jestem po wstepnych ogledzinach corvetty i jak szybko a8 pojdzie do zawine corvette .... ale ktora to narazie nie powiem
variocustoms Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 W końcu męskie amerykańskie auto jak będziesz w PN to mnie przewieziesz Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
Rekomendowane odpowiedzi