T-żółw Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 Co do tej komorki - to raz - pod recznym, dwa taki maly schowek otwierany , pozniej bokiem w takiej malej przegrodce obok recznego, i troszke z tylu w wiekszej przegrodce ..... zgadzam się :!: miejsc jest kilka....zależy jeszcze jakich gabarytów telefon, wchodzi w grę :smile: ja kładę pod klimatronikiem brak w standardzie podgrzewanych lusterek nie masz :?: :shock: myślałem, że jak są xenony, motór 2.5 tdi to i taka pierdoła też jest u mnie w zwykłym 1.8 są :razz:
Hauzer Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 głośna praca silnika, brak podgrzewanych lusterek, cena :razz: , a w mojej niuni to "trzepaczka" budy na piegu jalowym, trzeszczacy plastik nad lewym uchem (ten od pasów na belce) A i denerwuje mnie brak dobrego mechanika, który sprawdziłby moj samochodzik i ewentualnie powiedzial co jest nie tak i jak to naprawic
SebMis Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 brak w standardzie podgrzewanych lusterek nie masz :?: :shock: myślałem, że jak są xenony, motór 2.5 tdi to i taka pierdoła też jest u mnie w zwykłym 1.8 są :razz: no właśnie to mnie szokuje, motór na tamte czasy "najwyższy" z diesli, mam kubełki, BOSE, kiere skórzaną, xenon, zawias audi sport, a brak grzanych luster i komputerka pokładowego nawet :???: :shock: [ Dodano: 10-11-2006, 22:46 ] PS i nie mam nawet w standardzie centrala na pilota
T-żółw Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 no właśnie to mnie szokuje, motór na tamte czasy "najwyższy" z diesli, mam kubełki, BOSE, kiere skórzaną, xenon, zawias audi sport, a brak grzanych luster i komputerka pokładowego nawet [ Dodano: 10-11-2006, 22:46 ] PS i nie mam nawet w standardzie centrala na pilota :shock: :shock: tym wyposażeniem mnie zszokowałeś....muszę sie dokłądniej temu "na żywo" przyjrzeć
SebMis Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 jeśli do wtorku moja kobiełka się nie rozpadnie (będzie nowy fan OOOO ) to na spota podjade, mam nadzieje.
Elektron9 Opublikowano 12 Listopada 2006 Opublikowano 12 Listopada 2006 W moim Audiku najbardiej wku... denerwuje mnie to że jest on w Polsce a ja w irlandii. oprócz tego mało miejsca na prawe kolano kierowcy przy długich trasach (a takie robie jak już się do auta dorwe). Poza tym prawie ideał, dbać i jeźdźić.
Gość Kubowy Opublikowano 12 Listopada 2006 Opublikowano 12 Listopada 2006 Ogólnie to jest OK. Jedną rzecz Helmuty spiprzyli - nawiew na przednią szybę, nie dociąga do dolnych narożników i są zawsze zaparowane. Robi się na szybie wyraźny ślad od którego miejsca szyba jest odparowana. No i może brak termometru - w tej klasie auta to porażka nawet w nędznej Astrze jest.
Traviz Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 No i może brak termometru - w tej klasie auta to porażka nawet w nędznej Astrze jest. Tego, który pokazuje jaka temperatura jest na zewnątrz ? Hmm... a ja go mam Mnie najbardziej denerwują pierdółki, które ciężko znaleźć i niekiedy ceną przyprawiają o zawrót głowy Np. "odma", czujnik abs quattro tył.
Wihajster Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 zgadzam sie glowny minus to malo miejsca z tylu!!!chyba sie przeniose do A6 :razz:
Traviz Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 Nie pomyślałem o tym W zasadzie jest tam tyle miejsca, że smiało możnaby przesunąć słupek bardziej do tyłu i zrobić wersję Coupé
Tukan Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 Mnie nie denerwuje nic moze pasazerow z tylu malo miejsca!!! ale to ich problem!!!!!
Gość Murzyn Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 ja mam chyba tylko 4 uwagi 1. za malo miejsc na kubki 2.tylko 1 gniazdo zapalniczki 3.malo schowkow i przez to szybko sie balagan robi 4. ori radio bez MP3
Szewczenko7 Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 4. ori radio bez MP3 Moze dlatego nie bylo poniewaz MP3 w 2000r, nie byla jeszcze tak popularna jak dzis
Gość Murzyn Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 no niby, ale ja cierpie dalej z kaseciakiem (w poprzednim autku mialem mp3) a jakiekolwiek nie ori zupelnie psuje koncepcje konsoli
Cabson Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 no niby, ale ja cierpie dalej z kaseciakiem (w poprzednim autku mialem mp3) a jakiekolwiek nie ori zupelnie psuje koncepcje konsoli Znam Twoj bol... Ja na kasety co jakis czas przerzucam kawalek muzyki, zeby bylo czego posluchac... Bo w radiu generalnie chlam... A.
hhacek Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 brak miejsca!!! nastepne bedzie A8 !
wiki Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 no niby, ale ja cierpie dalej z kaseciakiem (w poprzednim autku mialem mp3) a jakiekolwiek nie ori zupelnie psuje koncepcje konsoli eeetam napewno coś byś dobrał do gustu tylko chcieć a to już inna sprawa pds. kaseciak dzisiaj no co ty stary XXI wiek mamy pora sie obudzić
bratpit Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 no niby, ale ja cierpie dalej z kaseciakiem (w poprzednim autku mialem mp3) a jakiekolwiek nie ori zupelnie psuje koncepcje konsoli eeetam napewno coś byś dobrał do gustu tylko chcieć a to już inna sprawa pds. kaseciak dzisiaj no co ty stary XXI wiek mamy pora sie obudzić Ale to jest fakt że w A4 nieoryginalne radio wygląda strasznie niedojże że te zaślepki po bokach sa okropne to jeszcze z tego co widziałem stercza te radia jakoś tak dziwnie. W A6 C5 fajnie to jest rozwiązane jest klapka na radio i można to ładnie ukryć
Gość rob Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 z tyłu mało miejsca, dlatego siedzę tylko z przodu :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi