Magicbattle Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Witam. Jak w temacie. Jestem nie palacy i nie wyobrazam sobie wogole palenia w wozie. Postanowilem wywalic popielniczke ale co tam mozna by wsadzic albo jakos zmodernizowac zeby to wygladalo gustownie jak na audi przystalo zeby wygladalo jak ori?
Reggi Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Patent wieśniaków.. CB radio i gruszka wieszana na lusterku
Lo-buz Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Gdzies widzialem na forum jak ktos wsadzal taka folie termo cos tam, a'la carbon, grzeje sie to suszarka i formuje sie w ksztalt. Mysle ze nie glupi pomysł. Ja chcialem rowniez cos takiego zrobic ale mi akurat potrzebna jest zapalniczka do ladowarki czy tez navi. Niektorzy przenosili zapalniczke w miejsce kolo dzwignii recznego. Ja odpuscilem, wole juz zebym mial miejsce na jakies zaroweczki czy srobeczki w piopiołke
Golem1 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 ale po co wywalać skoro jesteś niepalącą osobą to poprostu ją będziesz używał jako podręcznego schowka na moniaki tak ja i napewno lepiej to wygląda niż jakieś wynalazki.
akwarium Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 dobze muwi kolega Golem1 poco wyjmowac przyda sie na raczunki zarowki drobe monety
Magicbattle Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Opublikowano 15 Marca 2012 takie pierdolniki to trzymam w schowku znaczy podlokietniku bo mam tam przegrodzone ladnie zeby nie latalo po calym. w poliftach niby jest wlasnie taka jak by poleczka bo popielniczka troche wyzej. gniazdo do zapalniczki mam w schowku pod kierownica na trzy gniazda bo nie lubie navi na srodku tylko przy slupku kierowcy i kabel ladnie chowal miedzy tapicerka a slupkiem i praktycznie tylko navi jest. no pomysle zeby to wygladalo z sensem. cb zadnych takich gowien nie chce.
Magicbattle Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Opublikowano 15 Marca 2012 ja mam plastik hehe . smieje sie. do drobnych mam podlokietnik.
Magicbattle Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Opublikowano 16 Marca 2012 no wlasnie tak myslalem ze do turbo ale bardziej jego miejsce pasuje mi przy slupku. ale jakis pomysl juz jest
Pandzior Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Zmień konsolę na polift, będziesz miał ładną stylowa półkę.
marjon Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 jest na forum taki temat, chyba w dziale warsztat ze gosciu wyjal ta popielniczke i rzucil nia za psem, te sruby pod nia zakleil ladnym materialem i teraz ma fajne miejsce na telefony, bo nawet nie ma gdzie polozyc komorki w tym audi... jak bede mial czas robie to samo:wink:
JawoR36 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 chyba w dziale warsztat ze gosciu Gdzie to jest? Przeszukałem cały warsztat..
marjon Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 kurde tez teraz nie moge znalezc:kwasny: ---------- Post added at 08:43 ---------- Previous post was at 08:37 ---------- ale skopiowalem z tego watku zdjecie na wzor http://imageshack.us/photo/my-images/525/schowekaudi.jpg/
JawoR36 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Dzięki Ps. działa tylko pierwsze zdjęcie
Magicbattle Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Opublikowano 17 Marca 2012 wlasnie nad takim czyms myslalem. bede musial skorke skolowac zeby pasowalo do foteli
marjon Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 mialem troche czasu i zrobilem dzisiaj tego moda. zapalniczke przenioslem do tunelu kolo recznego bo tak mi bylo najlatwiej- - nie trzeba wyciagac tunelu:wink: te dziury po popielniczce na razie zakleilem materialem ze starego fotela na tasme dwustronna, ladnie sie komponuje z siedzeniami, ale kiedys zastapie tan material czarnym. tak wyglada: http://img827.imageshack.us/img827/959/schowek1e.jpg http://img267.imageshack.us/img267/9374/schowek2u.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/26/schowekb.jpg/
15lolo Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 mi to sie nie podoba kojarzy mi sie z golfe II/ III najlepiej zalozyc konsole z lifta:wink:
JawoR36 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 te dziury po popielniczce na razie zakleilem materialem ze starego fotela na tasme dwustronna Nie masz czasem za dużo tego materiału ?
marjon Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 mam cala tylna kanape na to, bo zmienialem na skladana a stara lezy, podlokietnik tez obszywalem na nowo z materialu z niej:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi