bulinek Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 Witam zapytankio male ostatniuo kilka razy zdazylo mi sie, ze po zapaleniu slysze 3 sygnaly - wydaje mi sie ze sygnalizuje mi NIUNIA ze akumulatorek slaby ... bo to teraz jak sie ziemniej zrobilao poprzednio wszystko bylo git ale jak macie pewna odpowiedz czekam thx \ 3 sygnaly i 3 razy mruga lampka (chyba od recznego , nie pamietam)
bulinek Opublikowano 4 Listopada 2006 Autor Opublikowano 4 Listopada 2006 wiec go wymien Wymienie tylko potrzebuje potwierdzenia ze to on na 100% - a moze podladowac i odsiarczyc ?
adamq Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 Jeżeli możesz, to sprawdź miernikiem na włączonym zapłonie napięcie akumulatora.
AZIK Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 U mnie to samo sie dzieje. Jak tylko przyszedł ten chłód i jest zimny motorek to 3 razy mruga ten czerwony wykrzyknik. Ale autko pali normalnie. To na pewno jest aku??? NIe jest to sygnalizator problemu z hamplami. PS. Mam prośbe czy ktos z szanownych kolegów mógłby mi przesłac skany opisu licznika z książki obsługi AUDI. W "Sam naprawiam"nie znalazłem nic o liczniku, tylko jakieś szczątkowe info.
spanky Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 a tak mowi ksiazka Audi ... nic na temat AQ nie znalazlem ...
AZIK Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 a tak mowi ksiazka Audi ...Obrazek nic na temat AQ nie znalazlem ... Ja mam starszy licznik. Czyli ten wykrzyknik oznaczać będzie niesprawność ukł. hamulcowego a nie jak sugerują powyżej naładowny bądź nie akumulator? U mnie hample działają.. co jest grane?
spanky Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 a tak mowi ksiazka Audi ...Obrazek nic na temat AQ nie znalazlem ... Ja mam starszy licznik. Czyli ten wykrzyknik oznaczać będzie niesprawność ukł. hamulcowego a nie jak sugerują powyżej naładowny bądź nie akumulator? U mnie hample działają.. co jest grane? cos kiedys słyszalem/czytalem ze moze to byc AQ, ale pewny nie jestem ....
BEKACZU Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 u mnie tez byly takie piski i moge stwierdzic jedno: 1 pisk - zapala sie lampka rezerwy 2 piski - spalona zarowka swiatła mijania 4 piski - słaby akumulator
Lukas Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 moge sie zakladac ze AQ jakie robisz trasy autem zdazy sie naladowac :?: moze jest jakis dodatkowy lewy pobor pradu i dlatego szybko pada ja mam nowy AQ 3 miesieczny i dzisiaj po 6 dniach stania auta z samego rana tez mi zapiszczal ale odpalil z pierwszego
Pikuś Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 3 sygnaly i wykrzyknik to u mnie byl AKU do wymiany.
Lukas Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 3 sygnaly i wykrzyknik to u mnie byl AKU do wymiany. ale ja aqu zmienialem w sierpniu a piszczal dzisiaj poprostu jest nienaladowany
jocker01 Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 @azik to ze masz starszy licznik to nie znaczy ze sie cos zmenilo! ja w swojej instrukcje mam tak samo rozpisane! a tez mam stary licznik! skoro instrukcja pisze o jakims kryczycznym bledzie to radzilbym sie zastawnowic a szczegolnie ze chodzi o hamulce! Pozdrawiam Jocker01
Krawalek Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 Też mam takie objawy(piszczy i pali się kontrolka opisana jako niesprawność układu hamulcowego), sprawdzałem stan płynu hamulcowego. Ale co odkryłem moja wife odpala maszynę na przekręconym ogrzewaniu na full. Wytłumaczyłem sobie to że akumulator jest słaby i pompa wspomagająca sygnalizuje że nie jest prawidłowo inicjowana.
AZIK Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 Dokładnie chodzi o tą kontrolkę. Po zapaleniu furki 3 razy piszczy i mruga.
AZIK Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 Kurcze wydawało mi się że płyn jest OK. Jutro oblukam dokładnie. Tylko dziwne jest to że sygnalizator włancza się tylko jak motor jest zimny tzn nie zagrzany, przeważnie rano i po dłuższym postoju. NIc póki co sprawdzę płyn ham. i podładuje ten akumulator. Zobaczymy.
ZABA Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 mam taki sam problem odpala bez zazutu [ Dodano: 06-11-2006, 12:20 ] sprawdzalem plyn hamulcowy w porzadku
adadur Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 3 dzwięki to "czerwony" alarm i najprawdopodobniej problem z układem hamulcowym
Lukas Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 sadzisz ze cos przymarza po dluzszym postoju :?:
Rekomendowane odpowiedzi