Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BBK] rodzinne S4 ;) - sprzedane.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ech i taką ese można mieć :kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox:

Opublikowano

Miałem przyjemność gazować tą eskę :decayed:

Super sztuka :wink:

winczako wrzucaj zdjęcia które mniej ważą bo godzinę się to ładuje choć mam szybki net 50mb/s :decayed:

Opublikowano

Kosa :kox::kox: zdjęcia rewelacja, serio!

Fota z Tobą "za sterami" powinna trafić do kalendarza!

Opublikowano

tylko weź Pawłowi wytłumacz żeby wysłał :facepalm::decayed: teraz jak już to ma możliwość wysłania na marzec :wink:

EDIT: winczako, wyczyść skrzynkę :decayed:

Opublikowano

dzieki chlopaki !!!

Jędrek, a na marzec to ta ostatnia może być? w końcu śniegu jest w pip :D.

ps. skrzynka podczyszczona :)

Opublikowano

też miałem okazje na spocie widzieć to cudeńko i słyszeć jak podjarany Pablo upala :naughty: piękny samochód

czasem zastanawiam sie nad sprzedaniem swojego klekota i kupnem esy w b6 ba nawet w b5 miażdzy suty :kox:

Opublikowano

Jędrek, a na marzec to ta ostatnia może być? w końcu śniegu jest w pip :D.

może :wink:

Opublikowano

Bardzo ladnie jedzie! Chetnie zamienilbym sie na V8... ;)

Opublikowano

Paweł , super robota ;) !! ustaliłeś już może regeneracja którego elementu dała największy zysk mocy ? Czy może chodzi o tą uszczelkę od JHM ?

Opublikowano
Paweł , super robota ;) !! ustaliłeś już może regeneracja którego elementu dała największy zysk mocy ? Czy może chodzi o tą uszczelkę od JHM ?

Staaary, o co Ty pytasz. Jak masz swieze glowice to automatycznie wzrasta kondycja, moc.

Co Ty chcialbys wymieniac za "elementy" zeby miec wiecej mocy? Trzeba zrobic raz a porzadnie i masz zdrowy motor.

Opublikowano

Pewnie kalkulatorem :grin: RL pokazałby raczej gorsze czasy niz 5,1 do 100.

Opublikowano

Ja robiłem VCDS'em, z pasażerem na pokładzie (ze 100kg), na ślizgającym sie troszke sprzęgle wyszło ~6,1s (0-100)

Opublikowano

To bardziej złożona kwestia, ale pomiar zdecydowanie nie jest tak dokładny jak racelogic. Robota raczej półdruciana, ale staram sie to robic dokladnie.

Swego czasu sprawdzalem w vagu przy ok 6950rpm jest 100km/h. Porównałem to ze wskazaniami gpsu (dwoma różnymi) na tych oponach - miejsce wskazówki w zasadzie sie pokrywa i jest odrobinę wychylone powyzej 100, a obroty ciut ponizej 7000rpm (manualna skrzynia). Przy wskazówce idealnie na 100km/h gps waha się między 98 a 99km/h. Nagrywane w jakość HD i co wazniejsze 60fps. Liczone w programie pokazującym czasy co do jednej klatki. Start zanim wskazówka drgnie, do osiągnięcia tego momentu tuż powyżej podziałki 100km/h - staram się raczej zawyżyć w obliczeniach o kilka/kilkanaście klatek, niż sciągać w dół.. Myślę, że to takie zdecydowanie bardziej miarodajne niż kalkulator, ale do profesjonalnego sprzętu to się ma jak gówno do wiatraka. :whistling:

Natomiast widze ze samochod jedzie bardzo dobrze i smiem twierdzić, że w przypadku RL i braku trzymania ciężkiego aparatu w jednym ręku zasłaniającego zegary, czasy będą zblizone do 5,3... a moze lepiej. Spojrzcie chociaz na rzeczy ktore wiszą w necie... roznica rzuca sie na pierwszy rzut oka, a liczac nawet bardzo grubo, wiekszosc czasow 0-200 w przypadku niemodyfikowanych eSek waha się w granicach 19-22sek. Nie mówie o proturbo, jhm all motor itp :wink:

Ot taki wywodzik :grin:

Opublikowano

Nie no, auto jedzie bardzo fajnie jak na eske, to nie podlega zadnej dyskusji :)

Mam powazna ochote zamienic biturbo na V8 :grin:

Opublikowano

Nigdy !!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Nigdy !!!!!!!!!!!!!!!

a ja bym wolał V8:whistling: co kto lubi
Opublikowano

jak ja miałbym wybierać to V8 na kompresorze (mało co przebije V8 na dobrym cat-backu i sama kultura pracy V8ki to poezja, nie mam na myśli V8ki Mercedesa bo to porażka totalna co do dźwięku, osiągi już całkiem znośne) :whistling: u Pachury zrobili 630+ KM i 597 Niutka na motorku z RS4 B7, pewnie taki przeciąg, że klejnoty urywa

Opublikowano

Powiem Ci że foty megaaa :kox:

A swoją droga fura zacna, tylko pozazdrościć osiągów :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...