Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BBK] rodzinne S4 ;) - sprzedane.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze bez chłodnic, więc na chwilę tylko ;). Ale mruuuuczy az milo na sercu... ponad dwa tyg bez samochodu... myslalem ze wykituje, bez jaj. :polew:

Opublikowano

w sumie, przy takim nakladzie kosztow, to mogles pojechac na hamownie przed i po remoncie glowic :naughty:

Opublikowano

Ciekawe czy odczujesz teraz różnicę w jeździe :wink:

Opublikowano
w sumie, przy takim nakladzie kosztow, to mogles pojechac na hamownie przed i po remoncie glowic :naughty:

no moglem... zmierze po ;). Koszty przerosly moje oczekiwania prawie dwukrotnie.... :facepalm::doh: No ale mam nadzieje ze teraz bedzie spokoj ;)

Ciekawe czy odczujesz teraz różnicę w jeździe :wink:

Kompresja raczej bedzie duzo lepsza/książkowo fabryczna ze względu na trzymającą górę i dół, do tego zmienila sie dlugosc kanałow - ze względu na grubą uszczelkę pod kolektor dolotowy, wywalone są katy, wstawiona rura. A no i powyższa uszczelka ma za zadanie niedopuszczac do tak duzego nagrzewania calego dolotu wraz z kolektorem (podobno daje duzo lepsze efekty niz cold air intake typu carbonio), więc zakładam że bedzie lepiej niz dobrze.

Dzis odbieram , ale zaczym bede go mogl przegonic, mam zrobic 700km spokojnie. Dzis sie to raczej nie uda... Będę cwiczył silna wolę :polew::polew:

Opublikowano

No i silnik masz na dożywocie teraz:good: Trzeba mieć troszkę wiedzy żeby takiego potwora poskładać:kox:

Opublikowano

kolektor się nie grzeje faktycznie!!!! huuuuuurrraaaa!!!

Opublikowano
kolektor się nie grzeje faktycznie!!!! huuuuuurrraaaa!!!

:brawo: No to 344 w zasięgu:naughty:

Opublikowano

sadze ze seria pobita

Opublikowano

Świetnie :dancing:

Opublikowano

ile miljonów złociszy poszło na remoncik ?

z ciekawosci pytam bo moze tez eS sobie sprawie :whistling:

Opublikowano

naście ...... :doh:

Opublikowano

ło .... to tym bardziej jestem ciekaw wyniku na hamowni i gratuluje :)

Opublikowano

fajnie że kompleksowo dbasz o auto, nie tylko z zewnątrz, chwali się

Opublikowano
ile miljonów złociszy poszło na remoncik ?

z ciekawosci pytam bo moze tez eS sobie sprawie :whistling:

dev, ile Ty juz tych samochodow kupowales... to nie jestem w stanie zliczyc :grin:

Opublikowano

a nic nie mów :facepalm:

zwykle gdy mam troche odłozonej kasy okazuje sie że trzeba kupic coś do firmy bo VAT

wychodzi zayebisty, ostatnio kupiłem nówkę Citroena nemo mam go 4 miesiące a przebiegu ma 75km :facepalm:

nikt nie lubi płacic podatków :whistling:

Opublikowano

ESa jest bardziej "dzika", lepiej reaguje na gaz i lepiej idzie w dolnych partiach, duzo lepiej. O górze nie mam na razie zdania, bo staram sie na razie nie wchodzic na obroty >4000rpm. :decayed:

Z ciekawszych mniej milych rzeczy jest fakt, ze wywalilo blad poziomowania xenonów, a interfejs mechanika nie moze sie polaczyc ze sterownikiem xenonów... Dzis ma przywiezc inny - zobaczymy. Jak nie urok to.... :facepalm: .

Opublikowano
ESa jest bardziej "dzika", lepiej reaguje na gaz i lepiej idzie w dolnych partiach, duzo lepiej. O górze nie mam na razie zdania, bo staram sie na razie nie wchodzic na obroty >4000rpm. :decayed:

Z ciekawszych mniej milych rzeczy jest fakt, ze wywalilo blad poziomowania xenonów, a interfejs mechanika nie moze sie polaczyc ze sterownikiem xenonów... Dzis ma przywiezc inny - zobaczymy. Jak nie urok to.... :facepalm: .

mialem ten blad w s6 c5 ... wymienilem czujnik poziomowania xenonow ;) jeden znajduje sie na wahaczu z przodu drugi na wahaczu z tylu ( po przekątnej ) ... pewnie w a4 b6 podobnie.

Opublikowano

tak tak, ja wiem. Juz w passacie wymienialem. Ale zeby zdiagnozowac który to czujnik, trzeba dostac sie do sterownika xenonów. ;).\

Samochód 3 tyg wisiał w powietrzu na wwyciągniętym max czujniku, wiec to moze byc przyczyna jego uszkodzenia/"depresji" :P.

Opublikowano

Zawsze się je odpina bo za mocno się napinaja a potem jest klopot

Opublikowano

devastation, bywa :P. Kupuj esę, to spokojnie bedziesz mogl z podatku schodzic dbając o nią ;)) :P

btw, może to dlatego ze dlugo nią nie śmigałem, ale zapierdalacz się zrobił konkretny ;).:dancing:Dwa TIRy pod rząd i z 80 się robi 180...:git:. Z kilometra na kilometr jest coraz lepiej ;).

Naprawdę ciekawi mnie ile wypluje na hamowni :whistling::witch:

btw2. mgiełkowe spryski dają też radę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...