Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kto zamierza zmienić audi na inną markę lub zmienił a wraca do OOOO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie i Panowie jak w temacie . Kto zamierza zamienić Audi na inną markę i dlaczego, oraz kto wraca z innej marki do Audi ?

Opublikowano

Ja miałem A3 i już wtedy powiedziałem, że tylko audi. Sprzedałem A3 i szukałem A4 ale, że kasy nie miałem wystarczająco to kupiłem Mazde 6.... Pojeździłem pół roku i wróciłem do Audi. I nigdy więcej zdrady :wink:

Opublikowano

Ja caly czas probuje zmienic na BMW ale mi nie wychodzi....:)

Ale na ta chwile to praktycznie same audi.

Opublikowano

Ja miałem A3 TDI i zachciało mi się opla signum z 2004roku. Autko fajne, obszerne, funkcjonalne, moim zdaniem zawieszenie miał lepsze od audi, ale to co najważniejsze czyli silnik porażka. Miałem diesla DTI i co chwilę pojawiał mi się samochód z kluczykiem (check engine), palił mi ponad 10 litrów ropy przy 100km... Szybciutko wróciłem do sprawdzonego TDI. W cenie Signum kupiłem 3 lata starsze B6, ale warto było...

Opublikowano

A mi chodzi po glowie. 9-5 aero., vectra c v6 a pewnie kupie a6 2.8 q..

Opublikowano

Ja zmieniłem moje Quatrro na Mondeo TDCI 130KM. Auto fajne, wygodne i obszerne, ale jednak brakuje mi tego czegoś:eusathink:

Opublikowano

Swoją przygode z autami zaczynałem od VW Golf-a II potem było Golf III i Golf IV aż postanowiłem przeskoczyć o kilka poziomów wyżej i zakupiłem A6 C5 z 2003 roku i od tamtego czasu zakochałem się w Audi i napedzie Quattro tak że na inne auta nie zwracam uwagi :decayed: po A6 była A4 B6 sedan no i teraz mam A4 B6 avant quattro.

Kolejne będzie B8 za którym powolutku sie rozgladam ale juz chyba nie diesel ale czas pokaże.

Opublikowano

ja jezdzilem oplami a pozniej chcialem passata no ale nie trafilem w niemczech nic i kupilem a4 b5 i poczulem roznice :wink: no i teraz jest a4 b6 a nast bedzie a6 z Q ale mysle ze kiedys sprobuje bmw 5 f10 bo e60 to zygac sie chce na ten srodek

Opublikowano

od samego poczatku audi a4 juz przez 5lat i wiem ze nigdy nie zmienie na nic innego,na zadna inna marke ,audi daje mi to czego oczekuje.

Opublikowano
  • Autor

Ja po A4 B6 chciałem BMW 5 albo 3 2006r. ale jak zobaczyłem srodek to :facepalm: fotele mega wygodne ale kierownica i cała reszta ohydna i padło na A6 C6.

Opublikowano

Ja mam ochote na Alfe 159 albo Lancie Thesis ale musiałbym sobie z Italii coś przywieźć. Ale z drugiej strony szkoda mi tej mojej B6 pomimo, że już stara to te włoskie wynalazki nawet nowe jakością wnętrza do pięt jej nie dorastają.

Opublikowano

Ja mam audi i myślę o bmw e90

Opublikowano

Zmieniłem Audi A4 b5 Avant 1.9TDI AHU po I lifcie na BMW E46 320d 136Km z 1999r ale wracam za jakieś 2 lata do Audi i kupuje jakaś A6 C5 lub A4 B6.

Opublikowano
  • Autor

Jak widać szkoda zmieniać i kombinować a co alfy to już DUŻY błąd iść. Słyszałem że wielu właścicieli po dwóch audi zmienia markę to prawda ?

Opublikowano

nie wiem jak wy ale ja gdy wsiadam do innego auta niż audi czuje sie dziwnie źle mi a jak wsiadam do jakiegokolwiek audi czuje sie jak w domu :D

Opublikowano

Ja myślę nad BMW 318 w budzie e46, najlepiej coupe. Czas pokaże, jak będzie z $$.

Opublikowano
Ja mam ochote na Alfe 159 albo Lancie Thesis ale musiałbym sobie z Italii coś przywieźć. Ale z drugiej strony szkoda mi tej mojej B6 pomimo, że już stara to te włoskie wynalazki nawet nowe jakością wnętrza do pięt jej nie dorastają.

Sam myślałem o Lancii Thesis. Za 30-40 tyś można kupić fajną sztukę, a silnik to tylko 2.4 JTD :thumbup1:.

Jeżeli chodzi o Alfe Romeo 159 to jakość w porównaniu do Alfy Romeo 156 poszła bardzo w górę :wink:.

ja jezdzilem oplami a pozniej chcialem passata no ale nie trafilem w niemczech nic i kupilem a4 b5 i poczulem roznice :wink: no i teraz jest a4 b6 a nast bedzie a6 z Q ale mysle ze kiedys sprobuje bmw 5 f10 bo e60 to zygac sie chce na ten srodek

To już Ci przeszło BMW E60 530d w M-Pakiecie? :decayed:.

Po głowie mi chodzi Volvo S80 II, BMW E60/E90 i Saab 9-3 po liftingu od 2008 r.

Jak się trafi jakieś fajne Audi to pewnie będzie kolejne Audi.

Opublikowano

BMW E60 i E90 to jednak nowsza konstrukcja i dizajn niż b6 i b7

Opublikowano

a ja jestem w grupie vag od 14 lat....od 3 lat tylko AUDI....i żadne francuze ani japońce tego nie zmienią...dziękuję za uwagę :hi:

Opublikowano

Zmieniłem B5 na E46 i to była bardzo dobra decyzja po każdym kątem. Q na dłuższą mętę nie próbowałem, więc nie mogę się odnieść, natomiast jeśli ktoś zastanawia się FWD vs. RWD - zdecydowanie RWD, nawet zimą (wystarczą dobre opony).

Do Audi nadal mam sentyment, natomiast nie jestem w nim zakochany, tak jak nie jestem zakochany w BMW. Jakieś Audi Q napewno się u mnie jeszcze pojawi, tak jak i BMW.