igor0111 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 witam Mam pytanko.Jak oceniacie fotele w swoich furach? Przejeżdzam moim Audi A4 Avant codziennie 240 km i musze z przykrością stwierdzić ze u mnie jest FATALNIE!Fotele są twarde i źle wyprofilowane (jakieś takie płaskie siedziska) przezco niesamowicie bola mnie plecy.Nie jest to tylko fotel przedni ale i kanapa tylna.Zawsze jeżdze w 3 osoby i wspólnie twierdzimy że poprzednie audi 80 b3 było jak tron w porównaniu do tej żerdki.
jarko Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 A ja jestem bardzo zadowolony, jedne z lepszych siedzisk w jakich miałem przyjemność zasiąść :th:
Przemo 78 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ja tez jestem bardzo zadowolony ze swoich siedzen zdaza mi sie pokonywac w jeden dziem okolo 1400 km i jak wysiadam nie odczuwam nic po za naturalnym zmeczeniem po takiej trasie sa twardawe ale jak dla mnie to ich zaleta
Hercus Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 można tak powiedzieć że twardość jest zaletą ale faktycznie pod tyłkiem jakoś płasko i pod plecami też czegoś brakuje ogólnie czyje sie komfortowo i wygodnie a mimowszystko po kilku godz w aucie też plecy niedomagają .... A mam 25 lat !!! i to chyba nie reumatyzm
Reggi Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Może masz źle wyregulowany fotel Fotele sa wygodne ..nie za miekkie nie za twarde . Warto pobawić sie regulacja ledzwi :th:
Nowak_zg Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 dla mnie sa idealne Najpierw mialem zwykle .... i byly wygodne zrobilem 1600km na raz i nawet mnie d*pa ani plecy nie bolaly Teraz mam od s4 profilowane i tez sa wygodne tylko ze lepiej trzymaja na boki a tez nieraz jezdze duzo .... wiec moze warto isc zbadac kregoslup skoro cie boli lub pobawic sie w regulacje ledzwi
igor0111 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2008 "Zawsze jeżdze w 3 osoby" Tak do pracy dojedzam i wszyscy jestesmy jak polamani po takiej trasie i ta jak pisałem dotyczy to wszystkich siedzen.A co do regulacji to jest to fajny bajer, ale pomaga na krótka mete.Wyglada na to ze trafilem na jakis felerny model:(
jarko Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 No ja też mam te profilowane, a nie wiem jak te standardowe się spisują. Może faktycznie masz już je wygniecione i stąd te problemy.
wustyle Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 moje z 1.8T sa super (mimo 230 tys km)
Gość Rafaellopop Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 :th: ja mam na medal wygodne i przyjemnie sie siedzi profilowane :th:
sosiek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Jak ktoś ma garba to jasne że mu będzię niewygodnie! A tak powaznie to po przejechaniu ponad 200km to też czuję plecy Chyba wszysko zależy od osobistych preferencji, jedni wolą twarde inni chwalą miękkie.
jarko Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 na chory kręgosłup zdecydowanie lepsze są twarde siedzenie, po miękkich się umiera jak się długo w nich siedzi
Marekpl Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Na dłuższą jazdę zdecydowanie lepsze troszke twardsze. Pamiętam w renault miałem mięciutkie fotele, siadało sie jak na poduszeczkę, po mieście był fajne ale po 1000km plecy bolały jak po łamaniu jakims. Natomiast w A4, są troszke twardsze i jak sie wyreguluje wszystkie dostępne opcje włącznie z kierownica i lordozą to jest naprawdę wygodnie i miło. Ale po dłuższej jeździe bez wychodzenia z auta zawsze będzie coś nie tak.
Reggi Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 na chory kręgosłup zdecydowanie lepsze są twarde siedzenie, po miękkich się umiera jak się długo w nich siedzi Wczoraj trzasneła mi regulacja lędzwi Jest za miękko ... duzo za dużo
jarko Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Wczoraj trzasneła mi regulacja lędzwi Jest za miękko ... duzo za dużo A spróbuj sobie tam coś podłożyć, ja tak robiłem - trochę było lepiej :th:
Reggi Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Wczoraj trzasneła mi regulacja lędzwi Jest za miękko ... duzo za dużo A spróbuj sobie tam coś podłożyć, ja tak robiłem - trochę było lepiej :th: Podusia
jarko Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Wczoraj trzasneła mi regulacja lędzwi Jest za miękko ... duzo za dużo A spróbuj sobie tam coś podłożyć, ja tak robiłem - trochę było lepiej :th: Podusia
KaczorComp Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam W siedzeniach mojej niuni nie ma regulacji odcinka lędźwiowego:( Czy ktoś ma też taką wersję bez regulacji??
Reggi Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam W siedzeniach mojej niuni nie ma regulacji odcinka lędźwiowego:( Czy ktoś ma też taką wersję bez regulacji?? A zmacaj no pokrętło na oparkiu fotela od strony drzwi
Rekomendowane odpowiedzi