Booster Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Koleś albo sobie szydzi albo jest trollem forumowym
LOKO Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Pierd... Usuwam subskrypcje - gość się do Kobierzyna nadaje! Laski to on chyba pod podstawówka wyrywa
ryba85 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Koleś albo sobie szydzi albo jest trollem forumowym :polew:
Młody_drog Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Ło k**wa, że ja nie widziałem tego tematu :grin:
radimm Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 panowie ale zeszliśmy z tematu widzę Ewidentnie jest to temat wielowątkowy Można go śmiało przenieść do działu "Na każdy temat"
CZIKITA Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Opublikowano 28 Maja 2012 ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- Ciut widzę nudą wieje a i na spota wczorajszego nie dotarłem bo przegub urwałem więc się rekompensuję fotą prawie aktualną ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- Ciut widzę nudą wieje a i na spota wczorajszego nie dotarłem bo przegub urwałem więc się rekompensuję fotą prawie aktualną
szczawik Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 z zewnątrz nie jest tak źle jak mówią jedynie progi trochę biją po oczach:wink:
GRYFI Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 wiem, że masz za nic rady kolegów z forum i lubisz kontrowersję ale co mogę doradzić pomijając dziesiątki postów w kilku twoich tematach, to : do tych felg koniecznie dekielki progi i listwy są czarne a zderzaki w kolorze więc boki powinny polecieć w kolor. Pozdrawiam
CZIKITA Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Opublikowano 28 Maja 2012 Koledzy wiem że progi i dekielki ale na progi kupa roboty i nie mam kiedy się zabrać za to a dekielki pomalowałem tylko zakrętki były skorodowane i kminie jak je wyczyścić i ładnie pomalować ale to jest ciut bardziej skomplikowane niż alu . Dzięki koledze który w końcu powiedział prawdę anie powtarza po większości która auta nie widziała na oczy że lipa jest bo wcale nie jest tak źle
CZIKITA Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Opublikowano 28 Maja 2012 Tu jeszcze daje alu z bliska bo tez coś słyszałem kolejną nagonkę na mnie że niby chu... to zrobiłem . ---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ---------- Aktualnie brak kasy na lampy chyba że dixon swoje będzie opylał tanio to może się pokuszę ---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- Aktualnie brak kasy na lampy chyba że dixon swoje będzie opylał tanio to może się pokuszę
Kowi87 Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 bierz lampy poprawią wygląd z pewnoscią noi progi w kolor
RS Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Bo ja wiem? Ja bym ten zderzak na razie ściągnął i założył jakiś ORI- bo to on tu nie pasuje.... No i kompletował graty do całego Body-Kitu, i już jak to byloby kompletne to założył, wraz z gleba i kolami. Bo jak nadal chciałbyś body z RS4 to z tym się wiążą szersze nadkola, a w tych twoje felgi będą wygladac śmiesznie...
CZIKITA Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Opublikowano 29 Maja 2012 Ja wiem już pytałem lakiernika i blacharza o malowanie całego auta na to RS4 Sedan ale puki co muszę kasę w co innego inwestować i zostaje tak jak jest a zderzak musiał być ten bo wsadziłem intercooler na poczet przyszłych modów tak przy okazji remontu silnika i IC wystawał niemiłosiernie ze starego zderzaka a w tym się ładnie chował Co do lamp zrobiliście smaka i zaczynam powoli się rozglądać
jarek_ns Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 To przynajmniej pomaluj siatkę na czarno. To nie kosztuje wiele a będzie plus. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi