f16mysliwiec Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Opublikowano 21 Lipca 2012 za malo informacji ---------- Post dopisany 21-07-2012 at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany 08-02-2012 at 15:05 ---------- Doszła pompa 11mm Oraz drzwi prawe przednie do wymiany.
f16mysliwiec Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Opublikowano 25 Marca 2013 Obecnie jestem na etapie dokładania EDS -u , oraz chromy kupiłem wkoło szyb
j4s2c2vr Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Czesc, Popatrzyłem na focie i mam pytanko... skąd wynalazłeś tą środkową część nawiewu pod wskaźnik ?? Potrzebuję takiego czegoś... Sam robiłeś, czy można gdzieśdorwaćgotowe ?? A może to ta od B6tek ?? Pozdr Zacna fura !!
slavko87 Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 te halo psuje auto a tak to dopracowana fura mega:wink:
przemciotorun Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 to nie halo, to swiatla do jazdy dziennej hella
f16mysliwiec Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 Tak samochód ma wygląd jak najbardziej oryginalnie
Armi Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Elegancko:naughty: Tak jak koledzy pisali - światła do jazdy dziennej i listwa na tylnej klapie psuje. A i ramkę wskaźnika doładowania turbo pomaluj na czarno:kox:
Rafal_ Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 foteliki mega ale te światła dzienne to takie se
przemciotorun Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Elegancko:naughty: Tak jak koledzy pisali - światła do jazdy dziennej i listwa na tylnej klapie psuje. A i ramkę wskaźnika doładowania turbo pomaluj na czarno:kox: ta ramke od wskaznika doladowania pomalowac to przeyebka.... u mnie skonczylo sie na nowym szkielku i nowej innej ramce
radimm Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Elegancko:naughty: Tak jak koledzy pisali - światła do jazdy dziennej i listwa na tylnej klapie psuje. A i ramkę wskaźnika doładowania turbo pomaluj na czarno:kox: ta ramke od wskaznika doladowania pomalowac to przeyebka.... u mnie skonczylo sie na nowym szkielku i nowej innej ramce licznik jest rozbieralny w drobny mak ściągnąc ramke i spokojnie malować
WIŚNIA Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Elegancko:naughty: Tak jak koledzy pisali - światła do jazdy dziennej i listwa na tylnej klapie psuje. A i ramkę wskaźnika doładowania turbo pomaluj na czarno:kox: ta ramke od wskaznika doladowania pomalowac to przeyebka.... u mnie skonczylo sie na nowym szkielku i nowej innej ramce potwierdzam
tomcio1600 Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Nice.. jak najszybciej dzienne - out iiiii... ja bym się jeszcze pozbył znaczka OOOO z tyłu.. jakoś tak nie pasuje mi on do braku reszty oznaczeń - naklejka z lewej strony spokojnie sama da radę
przemciotorun Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Elegancko:naughty: Tak jak koledzy pisali - światła do jazdy dziennej i listwa na tylnej klapie psuje. A i ramkę wskaźnika doładowania turbo pomaluj na czarno:kox: ta ramke od wskaznika doladowania pomalowac to przeyebka.... u mnie skonczylo sie na nowym szkielku i nowej innej ramce licznik jest rozbieralny w drobny mak ściągnąc ramke i spokojnie malować no niestety u mnie tak nie bylo, ta ramka dookola byla jak by zacisnieta na prasie i tzrymala szkielko do obudowy, zeby zdjac trzeba bylo lekko odgiac, ale niestety pomimo paru prob sie pogiela...... bebechy szlo wyciagnac bez problemu ale reszty nie, musialem miec inny wskaznik.....
MercDG Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Tak samochód ma wygląd jak najbardziej oryginalnie No to te światła do jazdy dziennej to oryginalne raczej nie są Fajna fura tylko o glebe się aż prosi
przemciotorun Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 to swiatla do jazdy dziennej hella dedykowane do a4
Rekomendowane odpowiedzi