TOM77 Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 słuchaj, zamówiłem części i one nie pasują to je odsyłam a że nie było czasu na czekanie na kolejne (auto zarabia na siebie) to zakupione zostały w sklepie. uwierz ze jak do tej pory coś zamawiałem przez internet to gdy coś było nie tak to przy odsyłaniu dostawałem częściowy a nawet czasami całkowity zwrot kosztów Ok, jak tak bardzo się upierasz, że te części nie pasowy, to jeszcze raz napiszę, podaj mi oznaczenia tych właściwych, które kupił Ci mechanik i nie mów, że ich nie posiadasz, ponieważ zostały wyrzucone pudełka. Przecież na rozrząd każdy bierze jakiś dowód zakupu co w przypadku reklamacji zrobisz, powiesz ja tu kupowałem, pamięta mnie pan Jeśli rzeczywiście okaże się, że Ty masz rację moja firma zwróci Ci koszty przesyłek Pozdrawiam P.S Wcześniej pisałeś, że tak otworzyłeś pudełka, że nie uszkodziłeś naklejek, powiem Ci niestety nie da się tego zrobić(mówię tu o opakowaniach od rolek, które miały nie pasować)
wuju Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 uwierz że je otwierałem. mam wydruk ale tam nie są podane numery części tylko chyba jakieś katalogowe. pogadam ze szwagrem czy może załatwić te numery
paput Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 a ja mam pytanko czy nowy pasek Gatesa do alternatora w AFNie może być dłuższy o jakieś 0,5cm od starego niby wyciągniętego? Dziwne to jakieś. Jeśli kupiłem wadliwy pasek to będę potrzebował jakiegoś innego bo rano mi piszczy ten nowy pasek a zmieniłem go razem z napinaczem.
paput Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 all inclusive :> napisałem tomowi priva jakich firm paski mają
PAWEL69 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Witaj Tomaszu Potrzebuję kpl. zawias [zestaw wahaczy + śruby] przód passat B5 FL 2003 AWX Proszę o zestawienie kosztów interesuje mnie tylko Lemfo. Pozdrawiam Paweł
chris.lkr Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Po raz kolejny bardzo udane zakupy u Tomka :notworthy: Dziękuję Tomku za profesjonalny przebieg całej transakcji :good: Pozdrawiam :>
majuDJ Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Po prostu super, ceny tańsze niż na allegro!!! Fachowa obsługa. Przesyłka błyskawiczna. Polecam!!! Nie kupuje już części na allegro tylko u Pana Tomasza
goldi Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Pełen profesjonalizm a przesyłka w ciągu jednego dnia dzięki Tomek
kokos Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 ku...wa mialem rozgrzebane auto w weekend,mialem cisnienie na graty i udalo mi sie zrobic zakupy u Tomka w niedziele ,tylko Pixi musial mi niestety odebrac bo bylem udupiony z jazdą,to jest firma,dzieki koledzy-jak zawsze profi. ps. nie napisze tylko jak z platnoscia bo wszyscy by tak chcieli :polew:
TOM77 Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 ps. nie napisze tylko jak z platnoscia bo wszyscy by tak chcieli No właśnie masz u mnie szczególne względy, także czekam na obiecane Pzdr.
Grzegorz76 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Przepływka lotem błyskawicy jest już u mnie, założona, autko nareszcie żyje Krótko mówiąc interesy z Tomkiem to czysta przyjemność
brembi Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Dzisiaj i ja dołączyłem do szerokiego grona zadowolonych klientów. Wszystko przebiegło tak jak należy, a towar jest zgodny z zamówieniem. Dzięki TOM77
Przemas83 Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Czesc Tomek. Posiadam AUDI A4 B5 avant manual 97r 1.9TDI AHU 90KM. Potrzebuje przegub zewnetrzny (lewy przod). Najlepiej Spidan)22681( lub LOBRO. Co tansze:) Dane przegubu, bo sa dwa rodzaje z roznymi zabkami,mam nadzieje ze sa prawidlowe: zewn uzebienie od strony kola 33 wewn 30 ilosc zebow,obrecz abs 45. prosze o podanie danych konta i kwoty:) prosze rowniez o podanie samej ceny za sprzeglo do tego modelu Pozdrawiam
majuDJ Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Dziś kupiłem sobie tarcze i klocki na tył . Dzwoniłem do mechanika z pytaniem ile za wymianę robociznę, a ten mi mówi że Audi z tyłu ma jakieś łożyska które przy wymianę tarcz też trzeba wymienić. To prawda? Ile takie łożyska kosztują i jak to wygląda?
Belmondo1984 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Wielki pozytyw i podziękowania dla Tomka! Pomoc, dobór części, wysyłka bezproblemowo.
sołtys85 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Trzeba wymieniac łożyska. Kosztują jakies 100zł za jedno. Wyglądają normalnie walce i dwa pierścienie.
u571 Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 A ile kosztowalyby dobre przewody wysokiego napiecia? Do modelu jak w moim opisie.
komar865 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 juz pisze maila z zapytaniami na czesci
miro_x Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Tomek pracujecie w soboty ?
Rekomendowane odpowiedzi