MarcinOslo Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 ja pierdziu zdrowo ..... właśnie dlatego ja B9 odpuściłem. cena jest moim zdaniem zbyt przesadzona.. Tez uwazam ze 300k za A4 z 2-litrowym motorem to przesada Az sie boje myslec ile sobie krzykna za nowe A5 ,nie wspominajac juz o modelach S i RS ... ja tylko czekam aby zobaczyc wreszcie golasa http://allegro.pl/audi-a4-b9-avant-komplet-lamp-tylnych-led-8w9-nowe-i5756884306.html Grzesiu cos dla Ciebie
A4_Raf Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Jak nie da kupić golasa na specjalne zamówienie dla Grzesia to jak niby ma modzic :-D Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
turdzi Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 No niestety chcieliśmy mieć wypas w A4 i wodotryski to teraz za to płacimy i to słono bo wyposażenie kosztuje tyle co w A6 a niektóre modele z takim samym silnikiem co w A6 tylko 15K taniej.Dla mnie to lekkie przegięcie.Zeby mieć przyzwoicie wyposażone auto trzeba liczy 100k ekstra na samo wyposażenie co daje nam +\- 300 K a zeby takie ato miało sens to przeba troche tego wyposażenia dokupić.
Sensei Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 ja tylko czekam aby zobaczyc wreszcie golasa Uuuuuu szykuje się rezanie. Ale pierwsze u mnie ACC Grześ .....
griga-st Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Audi daje masakratyczne rabaty dla firm.
lexiu Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Na wyprzedaży rocznika będzie tylko 11%. Na razie pozostaje tylko wyrwać demo albo przepuścić przez select: plus. Aaa, z tego co wiem to w związku z diesel gate w Niemczech dają 5 lat gwarancji i kredyt 0%. Jeszcze nie schodzą z cenami. Edytowane 5 Listopada 2015 przez lexiu
Kamyk Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Grzesiek jak jazda - dawaj raport i wrażenia
Kooga Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Moze juz jakis film klei Edytowane 5 Listopada 2015 przez Kooga
lexiu Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) @A4_Raf To zależy czy bierzesz leasing klasyczny 101% czy Audi Perfect Leasing (APL) oraz czy jesteś flota strategiczna czy "zwykła". Może wprowadzą, tak jak to było w lutym 2015, że w APL rata brutto = 1% wartości auta brutto. Teraz możesz jeszcze obniżyć ratę APL jeśli przebieg roczny będzie nie 30k a 20k i na niektóre modele nie ma opłaty wstępnej. Mła bardzo podoba się ten APL. Po stracie A4 nową Q3 wziąłem właśnie w APL i oddam ją za 3 lata. Wezmę wtedy A4 B9 po lifcie lub to co będzie w Select: Plusie gdyż będą kończyć się pierwsze APL na A4 B9. Edytowane 5 Listopada 2015 przez lexiu
A4_Raf Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Dzięki ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
st4yKool Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 316k mi wyszlo za rozsadna konfiguracje avanta... zobaczymy jak to wyjdzie w APL o ktorym piszecie, nie wiedzialem ze maja taka ciekawa oferte leasingowa
wrclaguna Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Jestem pod wrazeniem jakosci obrazu z kamer
Kamyk Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Grześ, to jedyne co masz do powiedzenia po teście ??
turdzi Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 U mnie tez juz jest.W daytona gray wyglada bosko. W przyszłym tyg bedzie tekścik 3.0 TDI 218 KM , niestety tylko taki maja na razie
pafcio87 Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Avant przekozak Wysłane z mojego Avanta ;-)
Kamyk Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 AEB imponujące szczęka opada a poza tym, dawać to do PL się wyklepie
wrclaguna Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Grześ, to jedyne co masz do powiedzenia po teście ?? Tylko to mnie na razie zaciekawiło Klameczki fajnie sie otwieraja.........no i podswietlenie wreszcie zrobili w S LINE kazda felga ma taki znaczek Nie wiem ale wydaje mi sie ze tu bedzie problem ze zbierajacym sie ( błotem, kurzem itd. )
Rekomendowane odpowiedzi