Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B9 Dyskusje opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zaleze kto co uważa za kładzie.

B8 i B8 polift nie różnią sie zawieszeniowo i slinowe zawieszenie jest bardzo twarde i kładzie sie nå zakrętach.Dopiero stabilizator RS4 załatwił sprawe ale jest dalej mało komfortowe.

To w B9 sport plus zwykły zawias sportowy jest dużym krokiem na przód.Jest bardzo komfortowe a auto kładzie sie mniej na boki niz moje z stanem RS. A przy tym auto prowadzi sie o wiele bardzie sportowo.Nawet S4 B8 wymięka.

Zaleze kto co uważa za kładzie.

B8 i B8 polift nie różnią sie zawieszeniowo i slinowe zawieszenie jest bardzo twarde i kładzie sie nå zakrętach.Dopiero stabilizator RS4 załatwił sprawe ale jest dalej mało komfortowe.

To w B9 sport plus zwykły zawias sportowy jest dużym krokiem na przód.Jest bardzo komfortowe a auto kładzie sie mniej na boki niz moje z stanem RS. A przy tym auto prowadzi sie o wiele bardzie sportowo.Nawet S4 B8 wymięka.

Dla tych ktorzy nie widza różnic miedzy b8 a b9 :)

WMw8y1.jpg

Edytowane przez turdzi
Opublikowano

Jest szal :D

Opublikowano

To już nawet taborety w eSce będą lepsze i gorsze, same kompromisy żeby wszystkich zadowolić ;)

Opublikowano

Przeciez od dawna Ski maja fotele Sline a za Strzeba dopłacać.Tak samo RS , w standardzie ma S a za RS tez trzeba słono zapłacić.

Opublikowano

Czy do B9 można zamówić pakiet czerń? Do A3 i poliftowego A6 można ale nie mogę znaleźć tej opcji w A4. Chciałbym się pozbyć tych wszystkich dziwnych chromowanych dodatków

Opublikowano

Przeciez od dawna Ski maja fotele Sline a za Strzeba dopłacać.Tak samo RS , w standardzie ma S a za RS tez trzeba słono zapłacić.

S4 b7 miało recaro, nie spotkałem wersji z fotelami s-line :eusathink:

Opublikowano

Wczoraj pół dnia konfigurowałem auto. Niestety nie znalazłem zewnętrznego pakietu czerń.

Czy mógłby ktoś mi pomóc?

Opublikowano

Z tego co wyczytalem na forum motor-talk.de to pakiet czern zostal wycofany z konfiguratorow i bedzie go mozna zamawiac dopiero pod koniec tego kwartalu, wzglednie na poczatku przyszlego kwartalu. W niemieckiej wersji konfiguratora na audi.de na pewno go juz nie ma. W polskiej tez faktycznie go nie widze. W salonach powinni miec na ten temat wiedze.

Jesli do czegos to sie przyda to kod tego pakietu to 4ZD.

Opublikowano

Bardzo dziękuję. Podjadę jutro do salonu i podpytam o co chodzi. W sumie koniec kwartału już niedługo :)

Opublikowano

11.02 robiłem konfigurację i jeszcze był, dziś faktycznie juz go nie ma :/

03ec4145542bf44b85bc7dfed3370baa.jpg

5c7d6588ef89f24c0b14f1a61df751b6.jpg

Opublikowano

S4 b7 miało recaro, nie spotkałem wersji z fotelami s-line :eusathink:

Pierwsze z brzegu .....

http://www.bytbil.com/bilar/audi/s4/6v4iqpvg/A0ABUDIAAYdLrgAA!

To sa standardowe fotele.Ze zintegrowanych zaglowkiem to opcja.

Btw majc na myśli od dawna miałem na myśli B8 , B7 to juz auto z przed 11 lat.

b9 S4 tej jest w tej samej konfiguracji zwyke fotele sportowe w standardzie i S za dopłata.

Opublikowano

Tak nowych to ja nie oglądam :wink:

Opublikowano

Może trochę inny temat bo mnie to ciekawi dlaczego b9 3.0 tdi 272 ps ma takie słabe czasy do 100 km/h.Nawet A6 która jest cięższa i ma ten sam silnik robi 5.6 sec.b9 z tych filmików z sieci tego nie potrafi czy to wina polityki audi czy inny powód.

Opublikowano

Bardzo dziękuję. Podjadę jutro do salonu i podpytam o co chodzi. W sumie koniec kwartału już niedługo :)

Nie wiem czy to jeszcze aktualne dla Ciebie, ale plotki na niemieckich forach glosza, ze od pocztaku maja pakiet czern bedzie znow dostepny w sprzedazy :)

Opublikowano (edytowane)

jak widać, można kupić nówkę za2 dychy mniej

f2604e18c6f31af1895fe6f306e2b86b.jpg

Edytowane przez Kamyk
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...