Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B9 Dyskusje opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

patrze na niego i patrzę

jak jakaś stara Calibra

po cholerę te lampy zwężają ????? :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Są różne spekulację na temat wyglądu A4 B9:

1.

Audi-A4-560x373-3c04a5d0d786bc2e.jpg

Audi-A4-560x373-bccb8a7f6584c59c.jpg

2. a410.jpg

3.

Audi-A4-Schulte-19-fotoshowImageNew-9a71be94-600345-242741.jpg

2014-Audi-A4-Scoop-Pictures-2.jpg

Według mnie 3 wersja najlepiej wygląda :decayed:

Opublikowano

Dla mnie kierunek designu a6 c7 sedan to błąd no ale oczywiście gusta są różne

Opublikowano

propozycja nr 2 to calkowita katastrofa ......

---------- Post dopisany 17-09-2013 at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany 11-09-2013 at 09:40 ----------

info z dzisiaj z salonu

wersja B9 - 2015

bezdyskusyjnie

:facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Która to będzie? :decayed:

---------- Post dopisany at 00:18 ---------- Poprzedni post napisany at 00:18 ----------

Która to? :decayed:

Opublikowano

mi sie osobiście 1 podoba stylistyka przodu delikatnie przypomina lancera na linii świateł i grila

Opublikowano

3 mnie zniszczyła. 1 jedzie A3, 2 jest jakaś taka z duufy ale 3 mmmmm.

Opublikowano

1 i 3 taaaak, ale 2 to jakiś śmutny żart :facepalm:

Opublikowano

wszystko to jak na razie to ciagle pitolenie o chopinie

oficjalnej budy jeszcze nie ma

potwierdzone w .de

Opublikowano

Jak by była to by juz dawno na ringu testowali ;) ale mam nadzieje że będzie to kierunek trzeci z tym ze tym razem interesuje mnie tylko S4 a więc 2016 co mi bardzo pasuje.

Opublikowano

Eh , im nowszy model audi tym mniejsza różnica między innymi markami koncernu np miedzy skodą :kwasny: Ale za to różnica w cenie pozostaje bez zmian :whistling:

Opublikowano
Eh , im nowszy model audi tym mniejsza różnica między innymi markami koncernu np miedzy skodą :kwasny: Ale za to różnica w cenie pozostaje bez zmian :whistling:

Dokładnie.

Im nowsze Audi, BMW czy Mercedes to coraz gorsze z wyglądu. Powoli tracą swój styl...

Opublikowano

E tam u mnie kazdy nowy model Audi tanieje dzieki mniejszej emisji CO2

RS6 jest tańsze od poprzednika o ponad 200K pln.Oczywiscie ni licze na taka różnice ale jak stanieje o ok. 10% to będzie juz dobrze.

A to że podobne o ile design się podoba to OK ja tam nafal nie widzę problemów w odróżnieniu 3 i 5 jak i A4 i A6.

Opublikowano

Ja nie pisałem o różnicy w wyglądzie tylko jakości , wykonaniu itd.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę jak wyglada w środku nowe A3 o jakość i wykonanie bym się nie martwił.

Opublikowano
Biorąc pod uwagę jak wyglada w środku nowe A3 o jakość i wykonanie bym się nie martwił.

dla mnie zbyt mało się odróżnia jakościowo porównując z nową octavia lub leonem - a cena miażdży suty :kwasny:

Opublikowano

To raczej reszta nadgonila niz Audi się opuściło.To dajej kompakt wiec Bentleya z tego nie będzie chodz S3 z pikowana skóra wcale nie jest daleko.

Leon to osobny temat i super auto w jeszcze lepszej cenie ale zgadzam się z cenami A1 i A3 w pl kogoś zdecydowanie pojebalo.

Opublikowano

Projekt 1 spoko:wink:

Projekt 2 to jakiś żart lampy wyciągnięte od jakiegoś Koreańczyka:grin:

Projekt 3 najbliżej ideału tylko bym przemienił lampy z projektu numer 1 i będzie git:naughty:

Opublikowano

Wczoraj bylem na prezentacji S3 sportsedan. Z oficjalnych inf. premiera B9 jesien 2014 w sprzedaży wiosna 2015 a S4 2016 tak wiec sporo czekania.

Opublikowano

strasznie długo :thumbdown:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...