Flyer Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Iverson uwierz ta Eska to w tej chwili najładniejsza i najbardziej zadbana na allegro. Tya, sprawdzales wszystkie?
A3 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ale Ty jesteś dziwny... To że mnie nie lubisz to nie musisz mi dogryzać w ten sposób Panie ,,Moderator" Niech sam kolega Krzysiek Ci potwierdzi Ty nie wierny Flyerk'u... Obok powyzszego posta pojawila sie PW z roznymi inwektywami.
Flyer Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Niektorzy maja dziwne urojenia... wracamy do komentowania auta
kosiniak Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 Nie wiem jak reszta Esek na allegro ale Michal wie co mowi, ja tez troche tego juz widzialem w swoim zyciu i smialo moge stwierdzic ze moja jest jedna z tych najlepiej utrzymanych i najbardziej zadbanych w PL!! w 100% bezwypadkowe auto, ktorego kondycja mechaniczna jest w stanie idealnym!
Flyer Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Nie wiem jak reszta Esek na allegro ale Michal wie co mowi, ja tez troche tego juz widzialem w swoim zyciu i smialo moge stwierdzic ze moja jest jedna z tych najlepiej utrzymanych i najbardziej zadbanych w PL!! w 100% bezwypadkowe auto, ktorego kondycja mechaniczna jest w stanie idealnym! Nikt tego nie kwestionuje Cena jest adekwatna do idealnego stanu i modow.
ktokolwiek Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Krzysiek, zamień się z drugim Krzyśkiem (ja też Krzysiek), bo ja nie mam tyle serca do rezania, a sam dostaniesz sedana z idealnym przebiegiem do kolejnego modzenia
kosiniak Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 na x3 moge sie zamienic eska tylko gotowka , zreszta jutro sie okaze czy w ogole bede sprzedawal, byc moze jednak bedzie te 400ps
kosiniak Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 ale o co kaman bo nie czaje?
soolek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Tylko, żeby się nie okazało, że to jakiś cichy głos na kaczora za półtora roku ...
Iverson Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Tylko, żeby się nie okazało, że to jakiś cichy głos na kaczora za półtora roku ... jestem całkowicie apolityczny
zwiras Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 potwór marzy mi się taka, ale to jak trafie roczną pensje w knorze Pełen podziw i szacunek za to co zrobiłeś z ta audiczką. Życzę powodzenia i szerokości.
Rekomendowane odpowiedzi