Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Audi A4 B5 do zamknięcia SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jest. Ale zakładając, ze w B5 mamy okresloną średnicę koła, jaką należy zachować, to w przypadku 18 i odpowiedniej opony bedzie wg mnie w sam raz.

Opublikowano
wygląd felgi jest zalezny tylko do zastosowanej wysokosci opony, krązy po necie takie zdjecie felgi 16ki z audi, z opona 55/205 i 35/195, nagle ta felga zaczyna wygladać:wink:

masz rację opona bardzo dużo robi znajomy ma RH ZW1 ale opony balon i z d*py to wygląda

---------- Post dopisany 21-10-2013 at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany 17-10-2013 at 13:09 ----------

W sobotę wpadły ledy i oto efekt mojej pracy, jest jasno jak w dzień mega efekt nie spodziewałem się że aż tak będzie dawało :naughty:

9q8s.jpg

ei9p.jpg

wymieniłem również plastiki bo moje były porysowane i połamane :facepalm: teraz jest malina :banan:

bdz4.jpg

do ogarnięcia w tym roku zostało jeszcze:

-maskownice Bose

-resztę plastików (które moim zdanie są złe, ma być igła )

-wymiana przednich głośników na Bose

no i oczywiście przygotowanie do zimy zakonserwowanie gwintu, nowe gumy :wink:

Opublikowano
wygląd felgi jest zalezny tylko do zastosowanej wysokosci opony, krązy po necie takie zdjecie felgi 16ki z audi, z opona 55/205 i 35/195, nagle ta felga zaczyna wygladać:wink:

masz rację opona bardzo dużo robi znajomy ma RH ZW1 ale opony balon i z d*py to wygląda

---------- Post dopisany 21-10-2013 at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany 17-10-2013 at 13:09 ----------

W sobotę wpadły ledy i oto efekt mojej pracy, jest jasno jak w dzień mega efekt nie spodziewałem się że aż tak będzie dawało :naughty:

http://imageshack.us/a/img405/7773/9q8s.jpg

http://imageshack.us/a/img593/989/ei9p.jpg

wymieniłem również plastiki bo moje były porysowane i połamane :facepalm: teraz jest malina :banan:

http://imageshack.us/a/img198/764/bdz4.jpg

do ogarnięcia w tym roku zostało jeszcze:

-maskownice Bose

-resztę plastików (które moim zdanie są złe, ma być igła )

-wymiana przednich głośników na Bose

no i oczywiście przygotowanie do zimy zakonserwowanie gwintu, nowe gumy :wink:

Powiem Ci że środek wygląda za***iście :jerk::shock3:

Opublikowano

Pokaz jak nowy nabytek sie prezentuje:) Skad brales ledy?

Opublikowano

Dzisiaj przyszła paka z głośnikami BOSE przód w końcu mam kompletny system BOSE :banan:

5n86.jpg

0if1.jpg

po montażu głośników przednich zabrałem się za wymianę maskownic na te z napisem BOSE :decayed: zdążyłem ogarnąć tylko jeden boczek bo przyszła noc jutro skończę i zapodam fotki

Opublikowano

jak gra Ci teraz to bose?? jest duza roznica niz na nokii? do wymiany na bose wysrczy tylko zmienic glosniki czy cos jeszcze trzeba przy symphony I

Opublikowano
jak gra Ci teraz to bose?? jest duza roznica niz na nokii? do wymiany na bose wysrczy tylko zmienic glosniki czy cos jeszcze trzeba przy symphony I

Gra dużo lepiej według mnie oczywiście, ja miałem bose ale wszystko oprócz przodu zorientowałem się dopiero jak gwint pakowałem że na subie pisze Bose no i na reszcie głośników oprócz przodu oczywiście ktoś musiał się pobawić w zmianę ale jej nie dokończył to do radia to zmieniłem vagiem na BOSE i tyle wsio zaerdala ładnie :naughty:

---------- Post dopisany 25-10-2013 at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany 24-10-2013 at 19:20 ----------

A wiec dzisiaj zabrałem się za montaż RNS-e :decayed: Jestem mega zadowolony auto w środku od razu odmłodniało :naughty:

RNE-e + antena GPS i przejściówki

jstx.jpg

takie tam za okienka :naughty:

3k8a.jpg

i oto efekt końcowy :banan:

knal.jpg

Wszystko śmiga jak trzeba jedynie do zrobienia zostały komunikaty na FIS-ie :wink:

Opublikowano

no pieknie wiem cos o tym ..... auto w srodku od razu duzo lepiej wyglada no i gra tez lepiej :) super

Opublikowano

A mi chyba Bose z przodu umrze śmiercią tragiczną :kwasny: już coś czasami popierduje :facepalm:

Opublikowano

RNS-e bardzo ładnie wygląda w środku , deska wyglada lepiej niz w nowszych modelach A4 ;)

Opublikowano

Rns-e z bose robi robote :naughty:

Na tych zegarach jak pamiętam nie będzie info z radia :decayed:, przynajmniej u mnie nie...

Opublikowano

za szybko modzisz :decayed: za pół roku auto na sprzedaż bo nie ma co robić i gdzie dłubać :grin:

Opublikowano

Na tych zegarach jak pamiętam nie będzie info z radia :decayed:, przynajmniej u mnie nie...

nie będzie:wink:

Opublikowano
Rns-e z bose robi robote :naughty:

Nie będzie na tych to wiem :wink: ale będzie na S6 hihi :naughty:

---------- Post dopisany at 10:33 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ----------

za szybko modzisz :decayed: za pół roku auto na sprzedaż bo nie ma co robić i gdzie dłubać :grin:

ostatnio była debata czy nie zmienićna młodszą gablotę, ale postanowiłem że B5 zostaje wiec dla tego dalej się modzi hehe Czorny jeszcze coś tam zostało do modzenia na przyszły sezon :naughty:

---------- Post dopisany at 10:45 ---------- Poprzedni post napisany at 10:33 ----------

Wyleciały Katy i zamontowałem ori końcowy wydech bo Remus nie bardzo mi pasił i nie dało się go idealnie spasować z tyłem wiec ori + końcówki takie jak u Cymka :naughty:

końcówki

5s8w.jpg

dny4.jpg

A to przymiarka docelowo będą bardziej schowane i tu również pytanie ? Dać je równo czy tak jak ori jeden bardziej schowany zeby była linia ? :wink:

fhpo.jpg

Opublikowano

Lecisz majster :kox: Poszycia z lifta jeszcze i będzie klasa :wink:

Opublikowano
Lecisz majster :kox: Poszycia z lifta jeszcze i będzie klasa :wink:

Czas pokaże :decayed:

Opublikowano
ostatnio była debata czy nie zmienićna młodszą gablotę, ale postanowiłem że B5 zostaje wiec dla tego dalej się modzi hehe
śmieszny jesteś zato co w pakowałeś miałbyś o 6 lat młotrzego. ale można robic z taczki polew.gif

:decayed:

Opublikowano
ostatnio była debata czy nie zmienićna młodszą gablotę, ale postanowiłem że B5 zostaje wiec dla tego dalej się modzi hehe
śmieszny jesteś zato co w pakowałeś miałbyś o 6 lat młotrzego. ale można robic z taczki http://a4-klub.pl/images/smilies_smf/polew.gif

:decayed:

hehe Lubie to ! :naughty:

Opublikowano

Raczej linia, na prosto jakoś mi nie podchodzą końcówki

Opublikowano

a jak zmieniales kodowanie w symphony na bose?? niestety w rnse nie bedziesz mial komunikacji ze swoim licznikiem bo tam po canie idzie i chyba tylko emulator cie ratuje ktory kosztuje chyba 200 zl :kwasny:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...