WhyMe? Opublikowano 18 Października 2012 Autor Opublikowano 18 Października 2012 Bleee nie quattro, ja bym sprzedał słaba baza do modow Kłatro się dorobi :decayed: tak o instalację, czemu brc? a nie stag 300? śmigam na stagu i nic się nie dzieje, gdzie będziesz chciał montować instalację? Nie wiem jeszcze gdzie. Polecasz coś? Ile taka instalacja? ja w Koszęcinie zakładałem, nie wiem jaki koszt do 1,8T, pewnie około 2200:wink: U tego karmańskiego? Ja tak liczyłem koło 3000 zł za instalację Przejadę się tam po weekendzie
WhyMe? Opublikowano 18 Października 2012 Autor Opublikowano 18 Października 2012 u Piątka Pojadę tam zaraz i się zapytam dokładnie co i jak. Dzięki Tomek ---------- Post dopisany 19-10-2012 at 00:25 ---------- Poprzedni post napisany 18-10-2012 at 12:14 ---------- Byłem u tego gazownika. Powiedział że nie poleca instalacji stage 3, polecił BRC generacje piątą. Cena za gaz to 2700 zł, tylko to jest gaz do 170 PS. Jeżeli bym chciał na więcej to później jest do wyboru do 300 PS, a cena wzrasta do 480 zł. Słyszałem że w Lubecku jakiś gość robi robotę. Dzisiaj mod na plus, wpadły koła na lato, RS6 "18" od PUMY :decayed:
RafuZG Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 nie lepiej kupić podzespoły samemu i dać do zamontowania gazownikowi?
WhyMe? Opublikowano 19 Października 2012 Autor Opublikowano 19 Października 2012 nie lepiej kupić podzespoły samemu i dać do zamontowania gazownikowi? Mi to egal.
junior_tdi Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 u Piątka Pojadę tam zaraz i się zapytam dokładnie co i jak. Dzięki Tomek ---------- Post dopisany 19-10-2012 at 00:25 ---------- Poprzedni post napisany 18-10-2012 at 12:14 ---------- Byłem u tego gazownika. Powiedział że nie poleca instalacji stage 3, polecił BRC generacje piątą. Cena za gaz to 2700 zł, tylko to jest gaz do 170 PS. Jeżeli bym chciał na więcej to później jest do wyboru do 300 PS, a cena wzrasta do 480 zł. Słyszałem że w Lubecku jakiś gość robi robotę. Dzisiaj mod na plus, wpadły koła na lato, RS6 "18" od PUMY :decayed:
Tomasz Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 u Piątka Pojadę tam zaraz i się zapytam dokładnie co i jak. Dzięki Tomek ---------- Post dopisany 19-10-2012 at 00:25 ---------- Poprzedni post napisany 18-10-2012 at 12:14 ---------- Byłem u tego gazownika. Powiedział że nie poleca instalacji stage 3, polecił BRC generacje piątą. Cena za gaz to 2700 zł, tylko to jest gaz do 170 PS. Jeżeli bym chciał na więcej to później jest do wyboru do 300 PS, a cena wzrasta do 480 zł. Słyszałem że w Lubecku jakiś gość robi robotę. Dzisiaj mod na plus, wpadły koła na lato, RS6 "18" od PUMY :decayed: w Lubecku masz T. Bal, generalnie nie jest tańszy a droższy, a co do kupowania podzespołów samemu to znając nasze święte krowy (czytaj mechaniki-gazowniki) powiedzą Tobie że A albo się nie znają lub B nie będą odpowiadać za poprawne działanie
Mati_23 Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 ja śmigam na BRC 5 generacji i wszystko chodzi jak ta lala stage miałem w poprzednim 2.8 i też chodziło wszystko ok, kwestia założenia o ile instalacja jest zrobiona z głową i na moc jaką posiadamy, jeżeli masz plany na większą moc niż teraz to na pewno od razu inwestuj tą pod więcej KM a to już autka nie sprzedajesz ????
WhyMe? Opublikowano 20 Października 2012 Autor Opublikowano 20 Października 2012 Ta auto zostaje. Po weekendzie mam kupe czasu, więc poszukam jakiegoś gazownika. Felga z przodu leży całkiem całkiem
Duds Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Ta auto zostaje. Po weekendzie mam kupe czasu, więc poszukam jakiegoś gazownika. Felga z przodu leży całkiem całkiem A u mnie wygięło błotnik :decayed: I to z oponą 215/40 Ale sam sobie ogarnąłem, nie ma śladu Tylko opona przecięta
WhyMe? Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 Jutro chcę dorwać dystanse. Chłopaki coś pisali o 10 mm tylko że będzie problem bo tylne prawe koło się chowa bardziej, pewno tam był strzał dlatego mi trze od wewnątrz. Jakie najlepiej dać dystanse? Tak żeby felga ładnie wyglądała na gwincie, coś jak ma kowi
jihaad Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Jutro chcę dorwać dystanse. Chłopaki coś pisali o 10 mm tylko że będzie problem bo tylne prawe koło się chowa bardziej, pewno tam był strzał dlatego mi trze od wewnątrz. Jakie najlepiej dać dystanse? Najlepiej dwa różne na lewa i prawą.
WhyMe? Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 Jutro chcę dorwać dystanse. Chłopaki coś pisali o 10 mm tylko że będzie problem bo tylne prawe koło się chowa bardziej, pewno tam był strzał dlatego mi trze od wewnątrz. Jakie najlepiej dać dystanse? Najlepiej dwa różne na lewa i prawą. Na prawe koło by z 12 mm trzeba było. Założę na próbę po 10 mm i zobaczymy jak wyjdzie
jedrekx Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Jutro chcę dorwać dystanse. Chłopaki coś pisali o 10 mm tylko że będzie problem bo tylne prawe koło się chowa bardziej, pewno tam był strzał dlatego mi trze od wewnątrz. Jakie najlepiej dać dystanse? Najlepiej dwa różne na lewa i prawą. ja bym to sprzedał w piz*u, szukał czegoś zdrowszego i po kłopocie.. władujesz kupę kasy, a później znowu coś wyjdzie i koniec końców sprzedaż za bezcen żeby tylko poszło
WhyMe? Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 Jutro chcę dorwać dystanse. Chłopaki coś pisali o 10 mm tylko że będzie problem bo tylne prawe koło się chowa bardziej, pewno tam był strzał dlatego mi trze od wewnątrz. Jakie najlepiej dać dystanse? Najlepiej dwa różne na lewa i prawą. ja bym to sprzedał w piz*u, szukał czegoś zdrowszego i po kłopocie.. władujesz kupę kasy, a później znowu coś wyjdzie i koniec końców sprzedaż za bezcen żeby tylko poszło Bezsensu. Kupię zaś jakiegoś trupa w którego będę pakował. Przynajmniej więc co teraz mam, porobiłem już trochę auto więc nie ma sensu sprzedawać.
jedrekx Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 zrobisz jak będziesz uważał ja wyraziłem tylko swoje zdanie..
WhyMe? Opublikowano 24 Października 2012 Autor Opublikowano 24 Października 2012 zrobisz jak będziesz uważał ja wyraziłem tylko swoje zdanie.. Decyzja już zapadła. Co innego jak bym miał fundusz 50 tysięcy zł. To puszczam to w hui na żyletki i kupuję fajną furkę ---------- Post dopisany 24-10-2012 at 16:49 ---------- Poprzedni post napisany 21-10-2012 at 22:24 ---------- Powoli kompletuje graty. Ostatnio byłem u kolegi z forum po parę części za które dziękuję pieciajek Wpadły takie graty jak czarna roletka, relingi chromowane, zbiorniczek spryskiwaczy, kratki podświetlane, tłumik 2 rurka 2,5 TDI. Oraz czeka na zamontowanie FMIC. Aktualnie poluje jeszcze na cooler + 2 DIN Teraz takie pytanie. Jakie końcówki wybrać do tłumika? Coś takiego da radę? KOŃCÓWKA WYDECHU, TŁUMIKA SKOŚNA (2735302695) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Niedługo wielkie rezanie
Kowi87 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Kup FMIC z alegro, drogie juz nie są a co do tego zbiorniczka to po co go kupiłes?? pod dwie pompki to on nie jest zdaje mi sie, trzeba było kupić 4,5l poliftowy, tam w standardzie są dwa miejsca pod pompki:whistling: ---------- Post dopisany at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany at 17:09 ---------- AUDI A4 B5 99-01 ZBIORNIK ZBIORNICZEK SPRYSKIWACZA (2674518285) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. takie cos jest pod 2 pompki
WhyMe? Opublikowano 24 Października 2012 Autor Opublikowano 24 Października 2012 Kup FMIC z alegro, drogie juz nie są a co do tego zbiorniczka to po co go kupiłes?? pod dwie pompki to on nie jest zdaje mi sie, trzeba było kupić 4,5l poliftowy, tam w standardzie są dwa miejsca pod pompki:whistling: Jak kupiłem auto miałem dziurawy. Co się okazało wcześniej jak kupiłem nie miałem nadkola i widocznie kamień zrobił dziurę. Nadkole założyłem i do tego kupiłem cały zbiorniczek. Jak to miło po takim czasie włączać spryskiwacze :decayed:
Tomasz Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 naprawdę gruby mod miesiąca "zbiorniczek spryskiwacza i roleta", padłem:polew::polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi