Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Blue Strawberry Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przydałaby się ramka, którą ma Tomasz... :polew:

:nabijasie::nabijasie:

Opublikowano

Już nie ma :przebiegly::bicz2:

Opublikowano

Poczekej... Pogadam z nim, założy nazot :decayed:

Opublikowano

Poczekej... Pogadam z nim, założy nazot :decayed:

Ramkę mi dał także masz wałka :decayed::decayed:

Opublikowano

Zakładaj! :kox:

Opublikowano
Zakładaj! :kox:

Sam siebie pocisnę :polew::polew::polew:

Opublikowano

Jak się dobrze upale któregoś pięknego dnia, to ciachnę sobie stickera z tą treścią, tylko zamiast Lubliniec dam A4-Klub :kox: reszte doczytaj na ramce :grin:

Opublikowano
Jak się dobrze upale któregoś pięknego dnia, to ciachnę sobie stickera z tą treścią, tylko zamiast Lubliniec dam A4-Klub :kox: reszte doczytaj na ramce :grin:

A ja później spalę tą twoją wiochę :decayed:

Opublikowano

Doooooopsz :decayed:

Opublikowano

Qwerty coś mówił około 2000 zł. Tak patrzałem to litr kosztuje około 100 zł, a wyjdzie z 15 l. Ciekawy temat, muszę ze swoim magikiem pogadać czy mi takie coś ogarnie :wink:

4/5l to max na cały samochód:) jak sam pomalujesz, to się opłaca, ale jak masz komuś dać do malowania, to lepiej cieszyć się fabrycznym kolorkiem i blaskiem dłużej niż dwa sezony, za praktycznie ta sama kase.

auto u mnie na duży +, szkoda tylko ze nie podciąłeś trochę belki i nie podniosłeś ic'ka, fajniej by wygladal:)

Opublikowano

Qwerty coś mówił około 2000 zł. Tak patrzałem to litr kosztuje około 100 zł, a wyjdzie z 15 l. Ciekawy temat, muszę ze swoim magikiem pogadać czy mi takie coś ogarnie :wink:

4/5l to max na cały samochód:) jak sam pomalujesz, to się opłaca, ale jak masz komuś dać do malowania, to lepiej cieszyć się fabrycznym kolorkiem i blaskiem dłużej niż dwa sezony, za praktycznie ta sama kase.

auto u mnie na duży +, szkoda tylko ze nie podciąłeś trochę belki i nie podniosłeś ic'ka, fajniej by wygladal:)

Plastidipa? No to chyba na jeden bok :whistling: lakieru owszem, koło tego coś wyjdzie.

Opublikowano

Belka była cięty bo by cooler nie siadł za huia :whistling:

Opublikowano

Adi a weź mi z takim tym :decayed:

No dzisiaj w końcu udało mi się zmienić olej czego się bardzo obawiałem. Zmiana z 10W40 Castrol Magnatec na 5W30 Motul Specific. No i muszę stwierdzić że naprawdę jest dobrze, silnik ciszej i płynniej chodzi. Ogólnie nie żałuje :naughty: Do tego odkryłem ciekawostkę jak auto było na podnośniku. Mianowicie mój dotychczasowy gwint który do dzisiaj był uznany za "Hui wie co" został odczytany po naklejce która była ubrudzona i nie widoczna jako FK G28 :decayed:

---------- Post dopisany 21-02-2013 at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany 14-02-2013 at 16:39 ----------

Mała koncepcja :naughty:

Tak?

dsc94031700x1129.jpg

Czy tak?

why.jpg

Opublikowano

yyy a co zmieniłeś :P

Opublikowano

wsteczne zamalował :)

musiałem zdjęcia otworzyć w nowych oknach żeby porównać co jest zmienione :polew:

Opublikowano

Lampy :polew::polew:

Opublikowano
NAJPIERW GLEBA I KOŁO ! :decayed:

Wszystko jest :wink: Jak oceniacie te lampy?

Opublikowano

mi nie działa to zdjęcie, chociaż wiem jak ono wygląda :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...