Duds Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Przydałaby się ramka, którą ma Tomasz... :nabijasie:
WhyMe? Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Opublikowano 13 Lutego 2013 Przydałaby się ramka, którą ma Tomasz... Już nie ma
kaju Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Przydałaby się ramka, którą ma Tomasz... Już nie ma Poczekej... Pogadam z nim, założy nazot
WhyMe? Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Opublikowano 13 Lutego 2013 Przydałaby się ramka, którą ma Tomasz... Już nie ma Poczekej... Pogadam z nim, założy nazot Ramkę mi dał także masz wałka :decayed:
WhyMe? Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Opublikowano 13 Lutego 2013 Zakładaj! Sam siebie pocisnę :polew:
kaju Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Jak się dobrze upale któregoś pięknego dnia, to ciachnę sobie stickera z tą treścią, tylko zamiast Lubliniec dam A4-Klub reszte doczytaj na ramce
WhyMe? Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Opublikowano 13 Lutego 2013 Jak się dobrze upale któregoś pięknego dnia, to ciachnę sobie stickera z tą treścią, tylko zamiast Lubliniec dam A4-Klub reszte doczytaj na ramce A ja później spalę tą twoją wiochę
msck Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Qwerty coś mówił około 2000 zł. Tak patrzałem to litr kosztuje około 100 zł, a wyjdzie z 15 l. Ciekawy temat, muszę ze swoim magikiem pogadać czy mi takie coś ogarnie 4/5l to max na cały samochód:) jak sam pomalujesz, to się opłaca, ale jak masz komuś dać do malowania, to lepiej cieszyć się fabrycznym kolorkiem i blaskiem dłużej niż dwa sezony, za praktycznie ta sama kase. auto u mnie na duży +, szkoda tylko ze nie podciąłeś trochę belki i nie podniosłeś ic'ka, fajniej by wygladal:)
kaju Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Qwerty coś mówił około 2000 zł. Tak patrzałem to litr kosztuje około 100 zł, a wyjdzie z 15 l. Ciekawy temat, muszę ze swoim magikiem pogadać czy mi takie coś ogarnie 4/5l to max na cały samochód:) jak sam pomalujesz, to się opłaca, ale jak masz komuś dać do malowania, to lepiej cieszyć się fabrycznym kolorkiem i blaskiem dłużej niż dwa sezony, za praktycznie ta sama kase. auto u mnie na duży +, szkoda tylko ze nie podciąłeś trochę belki i nie podniosłeś ic'ka, fajniej by wygladal:) Plastidipa? No to chyba na jeden bok lakieru owszem, koło tego coś wyjdzie.
WhyMe? Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Opublikowano 13 Lutego 2013 Qwerty coś mówił około 2000 zł. Tak patrzałem to litr kosztuje około 100 zł, a wyjdzie z 15 l. Ciekawy temat, muszę ze swoim magikiem pogadać czy mi takie coś ogarnie 4/5l to max na cały samochód:) jak sam pomalujesz, to się opłaca, ale jak masz komuś dać do malowania, to lepiej cieszyć się fabrycznym kolorkiem i blaskiem dłużej niż dwa sezony, za praktycznie ta sama kase. auto u mnie na duży +, szkoda tylko ze nie podciąłeś trochę belki i nie podniosłeś ic'ka, fajniej by wygladal:) Belka była cięty bo by cooler nie siadł za huia
WhyMe? Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 Adi a weź mi z takim tym No dzisiaj w końcu udało mi się zmienić olej czego się bardzo obawiałem. Zmiana z 10W40 Castrol Magnatec na 5W30 Motul Specific. No i muszę stwierdzić że naprawdę jest dobrze, silnik ciszej i płynniej chodzi. Ogólnie nie żałuje Do tego odkryłem ciekawostkę jak auto było na podnośniku. Mianowicie mój dotychczasowy gwint który do dzisiaj był uznany za "Hui wie co" został odczytany po naklejce która była ubrudzona i nie widoczna jako FK G28 ---------- Post dopisany 21-02-2013 at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany 14-02-2013 at 16:39 ---------- Mała koncepcja Tak? Czy tak?
slo Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 wsteczne zamalował musiałem zdjęcia otworzyć w nowych oknach żeby porównać co jest zmienione
WhyMe? Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 NAJPIERW GLEBA I KOŁO ! Wszystko jest Jak oceniacie te lampy?
radimm Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 mi nie działa to zdjęcie, chociaż wiem jak ono wygląda
Rekomendowane odpowiedzi