Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Blue Strawberry Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętaj Mefju, suchej sie tego, co mo obrośniętego! :decayed:

No to bys sie k**wa zdziwił :naughty::naughty::naughty:

:polew:

Opublikowano
Na razie czekam na rolowanie nadkoli. Jak nie popęka to maluję progi, drzwi i dokładki zderzaków i jedziemy z koksem. Jak popęka to wtedy będę myślał :wink: A ty Marcinku korekty robisz? :eusathink:

Dla siebie, dla rodziny i kumpli coś tam modze, ale do np. Vario mi daleko hehe :decayed:, dokupuje kosmetyki w miarę potrzeb, ale wszystko rozbija się o kase, za dużo wydatków, za mało pieniążków jak zwykle :wink:. Ale jakbys wpadł to bym ugościł, nie ma to tamto :decayed:.

A to jest opcja do przemyślenia, tak przed nysą :kox::kox::naughty::naughty:

---------- Post dopisany 20-04-2013 at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany 05-04-2013 at 21:54 ----------

No więc. Fura zostaje :decayed: A tak na poważnie jestem w toku pasowania prosiaków :wink:

http://img46.imageshack.us/img46/9513/img0436xb.jpg

A ty Kaju żryj snikersa bo 10J siadło :banan:

:thumbup1: dooobrze :decayed:

Opublikowano
Zrobiles tak jak Ci stary radził ?? :naughty::naughty::naughty:

Genau :naughty:

---------- Post dopisany at 11:51 ---------- Poprzedni post napisany at 11:36 ----------

Po wielu próbach i kombinowaniu suka z tył siadła :kox: Tak jest bez żadnego obciążenia w aucie, więc teraz tylko gwintem do góry i mam tył gotowy :jerk:

48540441.jpg

25987868.jpg

56494136.jpg

Opublikowano

Pyerdolony :jerk:

Opublikowano

za***iście, ale nie próbuj się poruszać na takiej glebie :decayed: Widziałeś foto, które wczoraj dodałem? :facepalm: Załadowany bagażnik, wyglądało podobnie, 7km jechałem 45 minut na dwójce :facepalm:

Opublikowano
setup jak na aira, odważnie:decayed:

Ciekaw jestem ile opony wyCZymają przy tym mientkim gwincie :decayed: chyba, że do na odbojach posadzisz, to będzie kozak na dzielni :kox:

Opublikowano

Na odbojach śmiało da się jeździć w 5 osób i z pełnym bagajem :decayed:2012_10_07_16_00_20.jpg

Ale próg zwalniający nie do pokonania :grin::facepalm:

Opublikowano
Na odbojach śmiało da się jeździć w 5 osób i z pełnym bagajem :decayed:http://s24.postimg.org/s6m0t4uvl/2012_10_07_16_00_20.jpg

Stary u mnie na 17" bardziej opona się chowała jak załadowałem bagaj i komplet na pokład...:naughty: z małymi przygodami ale dojechałem do Wawy i spowrotem :naughty: Ale nadkola plastikowe przestały istnieć :grin:

sorry za OT :hi: Pięknie siadło :kox:

Opublikowano

Teraz tylko ustawię go troszeczkę do góry i odboje dam i będzie git :wink:

Opublikowano
Na odbojach śmiało da się jeździć w 5 osób i z pełnym bagajem :decayed:http://s24.postimg.org/s6m0t4uvl/2012_10_07_16_00_20.jpg

Stary u mnie na 17" bardziej opona się chowała jak załadowałem bagaj i komplet na pokład...:naughty: z małymi przygodami ale dojechałem do Wawy i spowrotem :naughty: Ale nadkola plastikowe przestały istnieć :grin:

sorry za OT :hi: Pięknie siadło :kox:

Ja dojechałem bez przeszkód :naughty: Oprócz tych progów zwalniających, na których wydech cierpiał strasznie :grin::grin: Z tym, że wcześniej uniosłem tył, bo wiedziałem, że tak się to może skończyć :decayed: Niestety w A3 ostatni wypad do Wrocławia się nie udał :whistling: A wszystko przez wystające koło :facepalm: Było niżej niż przedwczoraj jak załadowałem felgi do bagaja:2013_04_19_12_25_10.jpg2013_04_19_12_25_15.jpg :grin::grin: Ale w sumie normalnie jest niewiele wyżej :polew: Dobra, koniec OT, WhyMe, jak ogarniesz to jak trzeba to będzie meeeega :kox:

Opublikowano

teraz pozostaje czekać tylko na pikczers z serii

76314157.jpg

:polew:

a tak na poważnie, to jak go tak posadzisz, to wyskakuje przez zamkniete okno z zazdrości :grin::decayed:

Opublikowano

Jestem ciekawy końcowego efektu!

No i skseruj sobie już dowód na pamiątkę :naughty:

Opublikowano

Czarny trzymam cię za słowo :good::decayed:

No i skseruj sobie już dowód na pamiątkę :naughty:

Nie ma innej opcji :grin:

Opublikowano

No i jest elegancko a nie budzić mnie o 3 w nocy :grin::kox:

Opublikowano

śmieszny jesteś... za to co wpakowałeś miałbyś 6 lat młotrzego :facepalm:

Opublikowano

YEBŁEM! :nabijasie:

Opublikowano

Ale można robić z taczki :polew:

Opublikowano

Ale można robić z taczki :polew:

Gramy dzisiaj, czy jeszcze "konserwacje" robisz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...