WhyMe? Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 Mefju czym malowałeś zaciski? Szprajem malowałem Tylko wypiaskowałem je wcześniej i jak na domowe malowanie wyszły fajnie
Klajtekkk21 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 WhyMe za***iście to siadlo, mowilem ze bedzie kozak... Rozjebaly mnie te biale prosiaki na niebieskiej a4 pozdro
Duds Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Fajnie się toczy BTW Tym dieslem trochę trakcję zgubił Chciał się pokazać na filmiku
junior_tdi Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 no auto stroi mega za***iście filmik jak ze stanów - oni mają fazę na latanie bez zderzaka, tylko wielki IC widać
kaju Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 No Mefju, ale buracka ręka "na dwunastej" to wręcz obowiązek na dzielni
czorny_07 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 po milionie telefonow do wuja czornego, wreszcie usiadl jak sie nalezy, brawo mefju, jest na koksie!
WhyMe? Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 WhyMe za***iście to siadlo, mowilem ze bedzie kozak...Rozjebaly mnie te biale prosiaki na niebieskiej a4 pozdro Twoje wsparcie dobrze motywowało no auto stroi mega za***iście filmik jak ze stanów - oni mają fazę na latanie bez zderzaka, tylko wielki IC widać Jeszcze prawego błotnika nie mam do kompletu po milionie telefonow do wuja czornego, wreszcie usiadl jak sie nalezy, brawo mefju, jest na koksie! Tobie również podziękował A ty kajak żryj snikersa i nie zapominaj o swojej B6 :polew:
kaju Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 A ty kajak żryj snikersa i nie zapominaj o swojej B6 :polew: Stary, błagam zmień płytę
WhyMe? Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 A ty kajak żryj snikersa i nie zapominaj o swojej B6 :polew: Stary, błagam zmień płytę Ktoś musi cię yebać za sprzedaż auta
kaju Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 A ty kajak żryj snikersa i nie zapominaj o swojej B6 :polew: Stary, błagam zmień płytę Ktoś musi cię yebać za sprzedaż auta Ja Ci yebne w ten pusty łeb w sierpniu jak tylko wjedziesz do mnie na podwórko dzień przed zlotem, żeby mi auto umyć i buty wyczyścić
MAGIC87 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Fajnie się toczy BTW Tym dieslem trochę trakcję zgubił Chciał się pokazać na filmiku miałem pisac do za wiesniak pałuje diesla do 5 K:naughty:
WhyMe? Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 A ty kajak żryj snikersa i nie zapominaj o swojej B6 :polew: Stary, błagam zmień płytę Ktoś musi cię yebać za sprzedaż auta Ja Ci yebne w ten pusty łeb w sierpniu jak tylko wjedziesz do mnie na podwórko dzień przed zlotem, żeby mi auto umyć i buty wyczyścić Aleś sobie to wymyślił Czyli plan już jest Teraz dziewczyny i alkohol
kaju Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Aleś sobie to wymyślił Czyli plan już jest Teraz dziewczyny i alkohol Człowieku... Wódka śledzie wszystko bedzie! Poznasz w końcu łaskę Pana
WhyMe? Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 Aleś sobie to wymyślił Czyli plan już jest Teraz dziewczyny i alkohol Człowieku... Wódka śledzie wszystko bedzie! Poznasz w końcu łaskę Pana Coś ty kurfa brał?
kaju Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Aleś sobie to wymyślił Czyli plan już jest Teraz dziewczyny i alkohol Człowieku... Wódka śledzie wszystko bedzie! Poznasz w końcu łaskę Pana Coś ty kurfa brał? Wziąłem trzy kilosy, może do sierpnia coś zostanie robi robote :kox:
kaju Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Ty się koorwa nie ciesz, tylko dobrze już nosa smarkaj ---------- Post dopisany at 19:20 ---------- Poprzedni post napisany at 19:20 ---------- Smarkoczu k**wa
Rekomendowane odpowiedzi