kaju Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Sam zaczynasz jak zaczynasz, to kończ, jak babe walisz, to też jej mówisz koniec tej zabawy, bo jednak mi się nie podobasz?
WhyMe? Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 Koniec tego OT zamykasz wątek? Tak. Auto kupił Kaju za 25 tysięcy złotych więc topic close
kaju Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Koniec tego OT zamykasz wątek? Tak. Auto kupił Kaju za 5 tysięcy złotych więc topic close Nie wiem jak bardzo naspawany musiałbym być, żeby posunąć siędo takiego aktu desperacji
Tomasz Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Koniec tego OT zamykasz wątek? Tak. Auto kupił Kaju za 5 tysięcy złotych więc topic close Nie wiem jak bardzo naspawany musiałbym być, żeby posunąć siędo takiego aktu desperacji po 3 Kilogramach łykniesz i auto whyme za 5K:polew:
WIŚNIA Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 dupe urywa bez kitu ---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- i pomyśl nad zderzakiem od S jak ktoś napisał
WhyMe? Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 Raczej nie przewiduje. Wpadną progi z omegi pod kolor auta. A i zastanawiam się czy na nowo całego nie pomalować przy okazji
WIŚNIA Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 zderzak seria z progami będzie z d*py wyglądać lepiej zderzak później progi
slepy Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Raczej nie przewiduje. Wpadną progi z omegi pod kolor auta. A i zastanawiam się czy na nowo całego nie pomalować przy okazji to roluj nadkola jak i tak masz malować, bo potem bedziesz sobie plul w brode:wink:
kaju Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Lepiej zderzak bez progów, albo nawet bez zderzaka, zostawić takie oem i uj.
WhyMe? Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 Raczej nie przewiduje. Wpadną progi z omegi pod kolor auta. A i zastanawiam się czy na nowo całego nie pomalować przy okazji to roluj nadkola jak i tak masz malować, bo potem bedziesz sobie plul w brode:wink: Jak będę malował całego to nadkola obowiązkowo będą robione
kaju Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 A następny mod... Złomowanie Nawet tego się nikt nie podejmie....
WhyMe? Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 A następny mod... Złomowanie Krawat ty swoje B6 zezłomuj
WhyMe? Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 Od b6 to się bronię czym tylko mogę Tomasz pacjent do ciebie
Rekomendowane odpowiedzi