WhyMe? Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Opublikowano 31 Maja 2013 Maluje wszystkie drzwi do listwy po usunięciu listew z drzwi. Pod listwami zebrała się ruda którą zabezpieczyłem R-stopem, na jakieś 2 lata spokój Do tego malowanie dokładek zderzaka przód/tył. Wpadł nowy prawy błotnik oraz progi z Omegi pod kolor nadwozia. Nie rolowałem nic na razie, tak pojadę na Nysę a po nysie zaraz lecę na Niemcy.
P-U-M-A Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Jestem ciekawy efektu. Dokładki w kolorze fajnie wyglądają
slepy Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Maluje wszystkie drzwi do listwy po usunięciu listew z drzwi. Pod listwami zebrała się ruda którą zabezpieczyłem R-stopem, na jakieś 2 lata spokój Do tego malowanie dokładek zderzaka przód/tył. Wpadł nowy prawy błotnik oraz progi z Omegi pod kolor nadwozia. Nie rolowałem nic na razie, tak pojadę na Nysę a po nysie zaraz lecę na Niemcy. szkoda że sie nie zdecydowałeś na rolowanie, bo potem dwa razy ta sama robota:whistling:
Tomasz Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Maluje wszystkie drzwi do listwy po usunięciu listew z drzwi. Pod listwami zebrała się ruda którą zabezpieczyłem R-stopem, na jakieś 2 lata spokój Do tego malowanie dokładek zderzaka przód/tył. Wpadł nowy prawy błotnik oraz progi z Omegi pod kolor nadwozia. Nie rolowałem nic na razie, tak pojadę na Nysę a po nysie zaraz lecę na Niemcy. na 15stkach:thumbdown::facepalm::facepalm:
kaju Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Maluje wszystkie drzwi do listwy po usunięciu listew z drzwi. Pod listwami zebrała się ruda którą zabezpieczyłem R-stopem, na jakieś 2 lata spokój Do tego malowanie dokładek zderzaka przód/tył. Wpadł nowy prawy błotnik oraz progi z Omegi pod kolor nadwozia. Nie rolowałem nic na razie, tak pojadę na Nysę a po nysie zaraz lecę na Niemcy. na 15stkach:thumbdown::facepalm::facepalm: 16
Tomasz Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Maluje wszystkie drzwi do listwy po usunięciu listew z drzwi. Pod listwami zebrała się ruda którą zabezpieczyłem R-stopem, na jakieś 2 lata spokój Do tego malowanie dokładek zderzaka przód/tył. Wpadł nowy prawy błotnik oraz progi z Omegi pod kolor nadwozia. Nie rolowałem nic na razie, tak pojadę na Nysę a po nysie zaraz lecę na Niemcy. na 15stkach:thumbdown::facepalm::facepalm: 16 no to trzy razy:facepalm::facepalm:
slavko87 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Pierwsze ofiary http://imageshack.us/a/img856/2739/img0504yt.jpg tosz to wylewka na poł szpadla to co sie dziwic:decayed: mefju by się zdziwił, jakby wylewka miała metr fundamentu miałby trofeum ---------- Post dopisany 31-05-2013 at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany 07-05-2013 at 20:53 ---------- Work in progress 7 dni do Nysy a dopiero dzisiaj wszystko idzie pod pistolet http://imageshack.us/a/img811/2935/20130531243.jpg mam to samo, moja audi dzis poleciala juz w kolor, na pn wieczor ma byc gotowa:whistling:
WhyMe? Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Opublikowano 31 Maja 2013 Maluje wszystkie drzwi do listwy po usunięciu listew z drzwi. Pod listwami zebrała się ruda którą zabezpieczyłem R-stopem, na jakieś 2 lata spokój Do tego malowanie dokładek zderzaka przód/tył. Wpadł nowy prawy błotnik oraz progi z Omegi pod kolor nadwozia. Nie rolowałem nic na razie, tak pojadę na Nysę a po nysie zaraz lecę na Niemcy. na 15stkach:thumbdown::facepalm::facepalm: 16 Na 15 tkach Tuż zaraz będę zakładał bo zlot w Ostrowie ---------- Post dopisany at 01:48 ---------- Poprzedni post napisany at 01:47 ---------- Maluje wszystkie drzwi do listwy po usunięciu listew z drzwi. Pod listwami zebrała się ruda którą zabezpieczyłem R-stopem, na jakieś 2 lata spokój Do tego malowanie dokładek zderzaka przód/tył. Wpadł nowy prawy błotnik oraz progi z Omegi pod kolor nadwozia. Nie rolowałem nic na razie, tak pojadę na Nysę a po nysie zaraz lecę na Niemcy. szkoda że sie nie zdecydowałeś na rolowanie, bo potem dwa razy ta sama robota:whistling: Myślałem nad tym, ale za nim załatwię maszynkę od Mrogala to połowa wakacji będzie ---------- Post dopisany at 01:50 ---------- Poprzedni post napisany at 01:48 ---------- Pierwsze ofiary http://imageshack.us/a/img856/2739/img0504yt.jpg tosz to wylewka na poł szpadla to co sie dziwic:decayed: mefju by się zdziwił, jakby wylewka miała metr fundamentu miałby trofeum ---------- Post dopisany 31-05-2013 at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany 07-05-2013 at 20:53 ---------- Work in progress 7 dni do Nysy a dopiero dzisiaj wszystko idzie pod pistolet http://imageshack.us/a/img811/2935/20130531243.jpg mam to samo, moja audi dzis poleciala juz w kolor, na pn wieczor ma byc gotowa:whistling: Aaa no tak, progi S4
Mati_23 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 no to fajnie że się wyrobisz ja niestety pojadę pogiętym i nie pomalowanym
WhyMe? Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 no to fajnie że się wyrobisz ja niestety pojadę pogiętym i nie pomalowanym Zabawa i towarzystwo się liczy Ja rok temu jechałem w prawie totalnej serii na nysę
Mati_23 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 no to fajnie że się wyrobisz ja niestety pojadę pogiętym i nie pomalowanym Zabawa i towarzystwo się liczy Ja rok temu jechałem w prawie totalnej serii na nysę no właśnie masz rację i to się liczy
Artek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 No to widzę ze na nysie sporo klubowiczów spotkam:wink: oby tylko pogoda dopisała:whistling:
WhyMe? Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 No to widzę ze na nysie sporo klubowiczów spotkam:wink: oby tylko pogoda dopisała:whistling: O pogodę się nie martw, na pewno dopisze Tymczasem mały mod wpadł ---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:52 ---------- No więc chopy pojechałem dzisiaj zobaczyć co tam się dzieje ze smerfem. Auto w końcu pomalowane teraz zostało przykleić progi, poskładać resztę do kupy no i polerka lakieru i na wtorek wieczór będzie u mnie. Środa pasowanie prosiaków i detaling PS. Wpadł grill S4
slavko87 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 nie chcesz znaczka na klape S4:decayed:?
kaju Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 nie chcesz znaczka na klape S4:decayed:? no jeszcze empałer niech se koorwa naklei
WhyMe? Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 nie chcesz znaczka na klape S4:decayed:? Mam jeszcze co na początku na allegro kupiłem
Rekomendowane odpowiedzi