MercDG Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Ładnie się prezentuje:thumbup1: jak dojdzie gwint będzie:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 No duds ładnie ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Gwint na przód już założony. Tyłu nie miałem czasu zrobić i dziś nie zrobię, bo pada Ale już niebawem Przód niestety ustawiłem na oko jeszcze poza samochodem i jest 63,5cm na razie. Ale oczywiście skręcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 no niema innej opcji:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 IDĘ KRĘCIĆ :decayed: ---------- Post dopisany at 15:57 ---------- Poprzedni post napisany at 13:05 ---------- I nie pokręciłem, bo trzeba będzie bardziej kombinować Z przodu mam obrobione śruby i chyba będę musiał wyciągnąć i regulować poza autem Dzisiaj brak czasu, bo mam wyjazd.. W poniedziałek/wtorek będę robił na czysto razem z tyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturkw Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 syte auto powodzenia w modach i planach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 syte auto powodzenia w modach i planach Dzięki Obkleiłem dziś halo żółtą folią, a jutro dotrze aku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Halo robi szał (mam żółte i w a3 i w a4:kox:) - a dziś rano była mgła:decayed: i można była włączać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Halo robi szał (mam żółte i w a3 i w a4:kox:) - a dziś rano była mgła:decayed: i można była włączać Nie chce nic mówić, ale na VT halo wziąłem z Twojego auta :grin: ---------- Post dopisany at 11:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ---------- No, aku zamontowane i zaraz jadę robić gwincior :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zauwazyłem:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 zaraz jadę robić gwincior :naughty: rób foty, bo mogą się przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 zaraz jadę robić gwincior :naughty: rób foty, bo mogą się przydać E, nie ma w tym żadnej filozofii ---------- Post dopisany 27-09-2012 at 15:41 ---------- Poprzedni post napisany 26-09-2012 at 12:55 ---------- Kufra, ale dzisiaj pokręciłem Zamiast obniżyć to dałem w górę :polew: Myślałem, że to jak w springach, że im krótsza sprężyna to niżej, a tu odwrotnie Ale i tak wyciągałem zawias z przodu, bo musiałem zrobić sobie nakrętki gumówką i teraz mogę kręcić jak mi się podoba Dzisiaj już nie skręcę, bo pada, ale jutro... :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 a to Ty nie widziałeś że kręcisz sprężynę w górę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 a to Ty nie widziałeś że kręcisz sprężynę w górę? Kręciłem poza autem, a to były tak minimalne różnice, że nie widziałem Ale teraz łatwiej będzie opuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 tak to jest.... nakupowali se gwinty..... i teraz kreca.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Kurde słoneczko wychodzi Może dzisiaj skręcę, bo teraz to z 67-68 mam jak nic :polew: ---------- Post dopisany 28-09-2012 at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany 27-09-2012 at 15:54 ---------- Pokręciłem trochę dzisiaj, ale nie skończyłem oczywiście bo czas goni i jadę do lekarza Jutro kończę. W tej chwili jest 62,5 cm przód, 63,5 cm tył, a finalnie będzie 62 i 63, bo muszę zobaczyć jak to się zachowa przy pięciu osobach i pełnym bagażniku, a potem zejdę na 61,5 i 62 jak da radę Dystans z tyłu raczej wyleci, bo bez wygląda ok, a przy dystansie może lekko przytrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ooo to teraz masz tyle co ja tylko u mnie niżej nie zejdę chyba że sprężyny utne bardzo fajnie na tych felach wygląda Twój Avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 No i gwint ogarnięty, teraz czas na halo Póki co 61,5 cm przód, 62,5 cm tył. Łatwo nie jest, ale jakoś można jeździć Możliwe, że tył trochę opuszczę, muszę się przyzwyczaić Kilka fot kalkulatorem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 PIKNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 gleba:naughty: hak:facepalm::facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi