Krisu Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 A jezeli jestes wlascicielem?? Tez masz jakis pomysl?? Ja mam :exclaim: Zamykaj jutro kramik o 16:00 i jedziemy razem na dwie bryki :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossBest Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Niestety niedam rady Zbieram na audi z dwiema turbinami :biggrin: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 A ja za 30 minut wychodzę z roboty..... na forum pojawię się dopiero we wtorek :twisted: A jutro w drogę około 9tej...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 :twisted: :twisted: :twisted: juz nie moge wytrzymać w robocie.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 juz nie moge wytrzymać w robocie.......... pewnie dzis juz bedziesz mial klopoty ze spaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 trzeba jeszcze dzis po nawigację (czytaj mapę) do starych sie wybrać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 no Niunia umyta i posprzątana jeszcze tylko szybki w srodku i jutro około 14 w drogę :biggrin: pewnie dzis juz bedziesz mial klopoty ze spaniem pewnie wszyscy będą mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Heh, wyjechałem z firmy w Grodzie Kraka na ul.Zakopiańskiej a tu niespodzianka ekipa : Zdeniu srebrną strzałą wraz z icemenem swoim"B7"już pomykała do Wisły..... pozdro dla Was chłopaki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Zbieram na audi z dwiema turbinami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 co za pogoda. normalnie chce mi sie nie dosyc ze autka beda usyfione to jeszcze sobie nie posmigam na desce. mam nadzieje ze cos sie jeszcze zmieni ale to jest chyba wiara w coda i garbate aniolki :frown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ku$waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! No i CH#J bombki strzelił wcześniejszy wyjazd. Do 18,00 spotkanie z którego się nie wywinę. No szlag by trafił, a potem wyjazd w największe korki. Jak dojadę, to nie tylko żadnego trzeźwego nie będzie, ale nawet nikogo żywego. No jak nie urok to sraczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Jak dojadę, to nie tylko żadnego trzeźwego nie będzie, ale nawet nikogo żywego. Będę żył-daję słowobędę czekał z karniakiem :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 :arrowr: kto z Wrocławia jedzie w piątek jest już jakaś grupa czy pojedynczo o której i skąd wyjazd macie już jakieś plany a moze wroclaw podloczy sie do opolan my bedziemy a wezle a4 opole raciborz ok 11:30 w piatek No i wstępnie możemy się tam umówić na 11:30, warunki pogodowe lipne i nie ma co się spinać z jazdami od rana na desce. Będę jechał ja i Darek dwoma autkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ci co dzisiaj pojechali pewnie już się ponapijali :twisted: :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Jak dojadę, to nie tylko żadnego trzeźwego nie będzie, ale nawet nikogo żywego. Będę żył-daję słowobędę czekał z karniakiem :biggrin: heh nie przejmuj się zaczekam te 150 kucy trzeba bedzie jakoś napoić uuu... nawet 2x 150 i pewnie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Jo my wlasnie jemy i pijemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ilu Was tam dzisiaj jest tzn.autek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ilu Was tam dzisiaj jest tzn.autek jest ktoś tam wstanie to policzyć :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrog Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ilu Was tam dzisiaj jest tzn.autek jest ktoś tam wstanie to policzyć :biggrin: Liczba może być niewiarygodna bo chłopaki pewnie są zmęczeni podróżą i widzą już podwójnie albo wcale. Miłego biesiadowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ku$waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!No i CH#J bombki strzelił wcześniejszy wyjazd. Do 18,00 spotkanie z którego się nie wywinę. No szlag by trafił, a potem wyjazd w największe korki. Jak dojadę, to nie tylko żadnego trzeźwego nie będzie, ale nawet nikogo żywego. No jak nie urok to sraczka Ja tez póżno wyjeżdzam , trzezwy bede więc spoko, damy rade. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi