bobikos Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 3 kable na sterowanie 4 na pamięć 2 na grzanie 2 na fotochrom 2 na składanie 9 pin może być sterowane elektrycznie(3) + grzanie(2) +pamięć(4), albo sterowanie elektryczne(3) + składanie(2) + grzanie(2) + fotochrom(2). Analogicznie 7 pin mogą być: sterowane elektrycznie + grzanie + składanie, albo fotochrom. Do nich dochodzi kabel żółty na pin 4, ale nie wiem do czego on jest. Z nim będzie 10 kabli, ale mogą być dwie różne wersje konfiguracji Do składania potrzebne są trzy przewody, dwa do silniczka, jeden do czujnika zamknięcia/otwarcia lusterka.
biggman Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 3 kable na sterowanie 4 na pamięć 2 na grzanie 2 na fotochrom 2 na składanie 9 pin może być sterowane elektrycznie(3) + grzanie(2) +pamięć(4), albo sterowanie elektryczne(3) + składanie(2) + grzanie(2) + fotochrom(2). Analogicznie 7 pin mogą być: sterowane elektrycznie + grzanie + składanie, albo fotochrom. Do nich dochodzi kabel żółty na pin 4, ale nie wiem do czego on jest. Z nim będzie 10 kabli, ale mogą być dwie różne wersje konfiguracji Do składania potrzebne są trzy przewody, dwa do silniczka, jeden do czujnika zamknięcia/otwarcia lusterka. Dokladnie
dudas307 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 A to pardon, wzorowałem się na C6, a tam są dwa
bobikos Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A to pardon, wzorowałem się na C6, a tam są dwa To jest jedna z różnic między C6 a B6.
zapsu Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Istnieje możliwość przełożenia obudowy pomiędzy literkami, żeby po wymianie nie trzeba było malować zakupionych sztuk? Kupując na allegro składane lusterka będę posiadały funkcje fotochrome? Jak sprawdzić nr silnika szyb?
niestandardowy Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Silniczki szyb w pierwszym poscie... Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
szeryf Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Przewodów w lusterku powinno być 10 wtedy masz składane lusterko jest wtedy też elektrycznie grzane i ma fotochrom. Może mieć też 14 wtedy dochodzi jeszcze pamięć ustawień Bzdury. W wiązce ma być kabel niebieski i różowy. Różowy to masa silnika składania, a niebieski to zasilanie. Bzdury Różowy i niebieski to zasilanie silniczka, ale polaryzacja jest zależna od tego czy lusterko się składa czy rozkłada
dudas307 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Przy skladaniu sie zgadza przy rozkladaniu trzeba zmienic polaryzacje, fakt
afroo. Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Może ktoś zrobić zdjęcie złożonych lusterek z zewnątrz samochodu? Chodzi mi o to jak mocno się składają, jaki odstęp pozostawiają od szyby, czy są równolegle z karoserią. Dziś w końcu udało mi się znaleźć trochę czasu by założyć swoje graty i wydaje mi się, że coś słabo się składają ale nie mam porównania. Naoglądałem się filmików na yt ale z nich niewiele wynika.
oooprzemekooo Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Witam mam fabrycznie zamontowane składane lusterka ale jedno z prawej strony mi nie działa co moze byc nie tak ? silniczek ? jakiś bezpiecznik ?
Marynarz____ Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Witam mam fabrycznie zamontowane składane lusterka ale jedno z prawej strony mi nie działa co moze byc nie tak ? silniczek ? jakiś bezpiecznik ? masz jeszcze moduł kmfortu do podmianki, czasami trzeba go też zmienić na kompatybilny
Robero321 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Witam mam fabrycznie zamontowane składane lusterka ale jedno z prawej strony mi nie działa co moze byc nie tak ? silniczek ? jakiś bezpiecznik ? masz jeszcze moduł kmfortu do podmianki, czasami trzeba go też zmienić na kompatybilny Kolega oooprzemekooo napisał że ma fabrycznie zamontowane więc moduł pewnie jest kompatybilny. Napisz czy działało Ci to i przestało czy w wcale nie działało. Jeśli od kupna nie działało to może ktoś zamontował lustro bez opcji składania i potrzebna wymiana
niestandardowy Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Panowie, w/g opisu rozumiem ze jeden silniczek lewy moge miec np. z koncowka E a prawy z koncowka G? zadziala to?
turzol Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Panowie, w/g opisu rozumiem ze jeden silniczek lewy moge miec np. z koncowka E a prawy z koncowka G? zadziala to? Zadziala
niestandardowy Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 dziekuje Arturze ---------- Post dopisany at 19:21 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ---------- panowie czy to z b6 czy z b7?
niestandardowy Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 a jaka jest roznica miedzy b6 a b7? czarna obwodka ? czarny znaczy zbity?
dudas307 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 7. Coś on dziwnie czarny bo zdaje sie rozlany To się ładnie i równo rozlał B6 B7
oooprzemekooo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Kupiłem samochod z taka wadą i nie mam pojecia czy bylo stłuczone i wymieniane jak to sprawdzic ? od czego zacząć ---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:17 ---------- Witam mam fabrycznie zamontowane składane lusterka ale jedno z prawej strony mi nie działa co moze byc nie tak ? silniczek ? jakiś bezpiecznik ? masz jeszcze moduł kmfortu do podmianki, czasami trzeba go też zmienić na kompatybilny Kolega oooprzemekooo napisał że ma fabrycznie zamontowane więc moduł pewnie jest kompatybilny. Napisz czy działało Ci to i przestało czy w wcale nie działało. Jeśli od kupna nie działało to może ktoś zamontował lustro bez opcji składania i potrzebna wymiana Kupiłem samochod z taka wadą i nie mam pojecia czy bylo stłuczone i wymieniane jak to sprawdzic ? od czego zacząć
barrowiec1 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 ściągnąć boczek i zobaczyć, ile kabelków jest we wtyczce od lusterka...
Rekomendowane odpowiedzi