szczawik Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 za***isty patent, tylko ciekawe jak z wytrzymaloscia: http://www.youtube.com/watch?v=6httg4_lGaA&feature=related A tutaj wyszukalem w PL, jakby ktos sie interesowal: http://plastidip.pl/sklep/6-plastidip-kupno co o tym myslicie?! bo ja sobie chyba sprobuje mala puszke na dachu albo felgach:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Ciekawa alternatywa, zawsze można zerwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 jadę na plasti dipie już jakiś czas, mogę polecić tutaj moje fele na plasti dipie czarnym: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Alternatywa dobra tylko ciekawi mnie jak to sie brudzi:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 mysle ze na felgi lub jakis dach to bardzo ciekawa alterantywa, zawsze mozna powrocic do starej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 junior_tdi a możesz polecić jakiś sklepik sprawdzony z tym specyfikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesper74 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 jakie koszta pomalowanie felg tym srodkiem bo fajnie wygladaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 mysle ze na fele to max 1l i zostanie czyli ze 200zl liczac z tej stronki wyszukanej w google co podalem wczesniej... na ebuy 10$... mozna sie niezle pobawic z tym specyfikiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesper74 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 w Pl nie mozna kupic tego specyfika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 http://plastidip.pl/sklep/6-plastidip-kupno ten link dalem w pierwszym moim poscie:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 http://plastidip.pl/sklep/6-plastidip-kupno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesper74 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Dzieki kolego.Podane jak na tacy ....Zamowie i pomaluje jeden komplet felg tym specyfikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Mnie ciekawi jak jest z wytrzymałością tego, czy wytrzyma to mycie np. myjką ciśnieniową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Hmm nawet fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Jakiś czas temu zrobiłem kilka rzeczy tym ustrojstwem zobaczymy jak z trwałością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Nie trzeba nic podkładować ani nic? Faktycznie tak łatwo to zerwać? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Nie trzeba nic podkładować ani nic? Faktycznie tak łatwo to zerwać? nie robiłem żadnych podkładów tylko odtłuściłem i ogień a schodzi faktycznie jak na filmach ewentualnie jak skóra z pleców po ciężkim opalaniu :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 pod myjka cisnieniowa nie schodzi malowalem prawie wszsystkie chromy poza relingami bo mi braklo na tylnej listwie zrobilem zadziora wiec skoro i tak mialem zrywac podjechalem na myjke pryskalem z roznych katow z roznych odleglosci nawet nei drgnelo nawet milimetr takze trzyma sie naprawde mocno kamyczki nie grozne bo to guma poki co nie zauwazylem jakichkolwiek ubytkow po przelataniu ok 1000 km z czarnym przodem i lusterkami takze smialo moge polecic efekty sa naprawde za***iste jak odnajde zdjecia to zapodam niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastradamus Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 ciekawe ustrojstwo ---------- Post dopisany at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:19 ---------- ciekawe ustrojstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Tak się zastanawiam czy nie psiknac tym chromów wokół szyb auto prawie już całe czarne tylko listwy ozdobne zostały... Jak myślicie zda to egzamin??? Wysłane za pomocą TapaTalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi