Seba_LDZ Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 i najlepiej jak sie da demontowac stuff bo testowalem malowanie na zalozonym i nie do konca to tak sie wszystko ladnie udaje wyczyscic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 A nie dało by się tego zdjąć bez ściągania całego grilla? przynajmniej tego dolnego, bo u mnie z tym będzie trochę zabawy, mam większego ICka i zero miejsca od wewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 dolny dasz rade na sile wyciagnac gorny z maski pewnie tez ale na stole zawsze wygodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 OK, muszę w weekend któryś powalczyć. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 spox powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Ktoś już malował felgi te co są z amelinium? Ile puszek potrzeba aby dobrze pomalować komplet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 najprawdopodobniej jutro lub po jutrze będę podchodził o tego tematu - dam znać co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 oooo to świetnie Właśnie się zastanawiam ile tego kupić. Kupujesz w spreju czy będziesz pistoletem malował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 kupiłem dwie puszki podejrzewam, że może być mało ale zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 W takim razie czekam na fotki i relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 mi na 4 osiemnastki poszła puszka Plasti Dipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 mialem wlasnie napisac ze 2 puszki spokojnie starcza ---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- ja jedna puszka opitolilem wszystkie chromy na przodzie plus znaczki plus oba lusterka plus jakies testy i jeszcze mi zostalo w puszce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 a widzisz - mi nie wystarczyło - :wallbash:kur..a za dokładny jestem po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 a widzisz - mi nie wystarczyło - :wallbash:kur..a za dokładny jestem po prostu Miałeś jutro robić Jak efekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 jutro lub po jutrze to fele - mi nie wystarczyła jedna uszka na to co Sebie (grile, znaczki, etc.) więc tego obawiam się o felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 ale fakt jest faktem zrobiles dokladniej detale a ja zrobilem tak zeby bylo dobrze wizualnie u Ciebie nawet z bliska jest perfecto a u mnie juz nie koniecznie cos tam widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posio Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 No to to jest dosyć wydajne...z tego co czytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lestat Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Do mnie tez puszka dotarla. Na weekend biore sie z robote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 gdzie zamawialiście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posio Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 no to bede musial tez zamowic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi