banan1993 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 gdzie zamówić ten specyfik i czy mozna w różnych kolorkach i jakie koszta by były pomalowania 4 felg 16 ori a4 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ja zamawialem na allegro... Wysłane za pomocą TapaTalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lestat Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Ja zamówiłem w sklepie oemtuning, ekspresem wysłali oprócz tego pogadałem z chłopakami mieli wczoraj golfa malować. Dzisiaj przedzwonię może jakieś fotki mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posio Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 No to wrzucaj fotki jak będziesz miał,bo jestem ciekawy efektu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lestat Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 foty za 2-3 dni bo jakaś firma im montuje cały materiał, ale ponoć wyszedł niezły kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posio Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 No to czekamy na foto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 fele zrobione niestety foty w późniejszym terminie chyba, że znajdę przewoda do kompa generalnie chyba nie wyszło źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan1993 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 ile poszło specyfiku na 4 sztuki i gdzie kupowany bo na allegro 1 aukcja tylko .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 moze ktos zdac relacje jak sie trzyma to na felgach po dluzszym czasie? pojawiaja sie jakies odpryski? jak to sie ma do mycia czy szorowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 moze ktos zdac relacje jak sie trzyma to na felgach po dluzszym czasie? pojawiaja sie jakies odpryski? jak to sie ma do mycia czy szorowania? trzymać się trzyma, zapomnij o szorowaniu, tylko mycie myjką (w zupełności wystarcza, nawet samą wodą), odprysków nie ma bo to jest guma ale jak przytrzesz to złazi, plus tego że myjesz, czekasz aż wyschnie i możesz prysnąć w miejscu zarysowania i śladu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 a powiedzcie, da się tym zalać małe ubytki na feldze? tzn w kilku miejscach mam odpryski lakieru, muszę po szpachlować czy wystarczy jak prysnę grubszą warstwę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 a powiedzcie, da się tym zalać małe ubytki na feldze? tzn w kilku miejscach mam odpryski lakieru, muszę po szpachlować czy wystarczy jak prysnę grubszą warstwę ? ciężki temat, powierzchnia musi być gładka żeby to jakoś wyglądało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 czyli dla mnie odpada, jak mam szpachlować i szlifować to prysnę sobie też lakierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarzyk2 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 jak wygląda sprawa z białym kolorem na felgach..?? brudzi się bardzo...?? miał ktoś biały kolorek na felgach...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 ubytkow niestety nie wypelnie tak jakby sie to wydawalo :/ ale i tak wyglada dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 na forum golfa jest jedno auto całe w plastidipie, tak teraz stroi a tutaj film jak go malowali: PlastiDip on OEM+TUNING democar - VW Golf MK4 Variant GTI Style - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Widzialem je dzis na Dubit w Kielcach. W sumie spoko pomalowane, wiadomo nie jest to to samo i tak dokladnie jak lakierem, ale struktura lakieru naprawde spoko. Wlasciciel mowil ze wytrzymuje mycie karcherem jak i kosmetykami auto detalingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan1993 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 no wygląda spoko. gdzie mozna dostać (oprócz allegro) puszke tego spraja zeby poimalować fele 16 w czarny mat i ile puszek by poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Sklep internetowy tuning - części tuning Kraków | OEM+ Tuning Center, Performix - Specjalistyczne Powłoki i Masy - Plasti Dip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan1993 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 git a wiesz moze ile pójdzie na 4 felgi 16 cali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi