pablo_9 Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 Audi A4 ze standardowym wyposażeniem. Jeśli chodzi o modyfikacje to do tej pory drobne tylko zmiany m.in. białe kierunki, listwy chromowe wokół szyb niestety nie oryginalne oraz chromowa listwa na środkowej kratce w przednim zderzaku. W planach na przyszłość felgi 16" i radio Audi Concert CD. _________________________________________________ Co się zmieniło od ostatniego razu: - wywaliłem klejone chromy wokół szyb, - nowe radyjko Audi Concert (miało być Audi Concert CD ale stwierdziłem, że lepszym rozwiązaniem będzie zwykły Concert - w sumie nawet bardziej mi się z wyglądu podoba), - zmieniarka na 6 CD w bagażniku, - nowe głośniki na tył Clariona, - blendy na głośniki bo oryginalnie nie miałem na tylnej półce wogóle głośników, - oryginalne felgi Audi. Parę nowych fotek poniżej sorry za jakość ale robione telefonem, jak będzie chwila to zamieszcze zdjęcia w lepszej jakości. _________________________________________________ Dołożone głośniki wraz z ori blendami _________________________________________________ Wymienione 3 listwy dolne drzwi (lewy przód i tył oraz prawy tył) _________________________________________________ Dołożony ori wyświetlacz temperatury zewnętrznej w liczniku [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 15:34 _________________________________________________ Kierownica sportowa: Tutaj efekt po montażu: Skóra na ręczny (może nie idealny ale jest OK) oraz nowy ori uchyt na kubki (stary się już nie zamykał): Efekt po montażu: Licznik z FIS: Efekt po montażu: Na montaż czeka już grill poliftowy: _________________________________________________ Wymiana lamp przed po poza tym jeszcze kilka zdjęć (auto trochę zakurzone) _________________________________________________ 1. Podpiąłem ori wtyczkę do FIS-u 2. Podłączyłem czujnik temperatury oleju co by wszystkie zegarki działały (szczegóły opisałem w odpowiednim dziale): - czujnik i śrubka w miejsce, której się go wkręca 3. Podłączyłem przewód od czujnika temperatury oleju, który wcześniej wyprowadziłem z komputera (teraz wszystkie zegarki na budziku chodzą): _________________________________________________ Podłokietnik _________________________________________________ Panorama wnętrza Moja A4 - panorama wnętrza (kliknij) _________________________________________________ Podświetlane kratki nawiewów _________________________________________________ Podgrzewane lusterka wykonane _________________________________________________ Dołożyłem kilka przycisków na kokpit zamiast schowka, którego i tak nie używałem, podświetliłem i jest jak ori _________________________________________________ Ori chromy plus słupki środkowe i małe trójkąty poliftowe _________________________________________________ Podszybie poliftowe (czeka na montaż) _________________________________________________ Gałka poliftowa skórzana _________________________________________________ Fotele kubełkowe poliftowe, materiałowe, podgrzewane, elektryczne lędzwie, regulacja wysokości obu foteli _________________________________________________ Zderzak przód poliftowy + halo w zderzaku _________________________________________________ Zderzak tył poliftwy _________________________________________________ Podświetlane daszki przeciwsłoneczne _________________________________________________ Styropian ori w zapas _________________________________________________ Lusterko fotochromatyczne _________________________________________________ Osłony VR5 - na pokładzie _________________________________________________ Wygłuszenie maski _________________________________________________ Korytko w prawy bok bagażnika _________________________________________________ Ramiona wycieraczek poliftowe _________________________________________________ Alufelgi wzór sline 7,5Jx16H2 ET35 16" z oponami 205/55/16
Barni Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 No ładniutka. Myślę że 16" będą w sam raz. :oklaski:
pablo_9 Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Opublikowano 30 Marca 2009 Update fotek w pierwszym wątku...
M.Audi Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 no ladnie jak bys mial kiedys chwilke cyknij zdjecie tylnej polki jestem ciekaw jak sie prezentuja glosniczki z gory
DiAMOND Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 dobrze stoi ani wysoko ani nisko w sam raz na polskie dziurawe drogi
pablo_9 Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 no ladnie jak bys mial kiedys chwilke cyknij zdjecie tylnej polki jestem ciekaw jak sie prezentuja glosniczki z gory jutro Ci zrobię zdjęcia tylnej półki i wrzuce fotki, ogólnie prezentuje się spoko jak oryginał z blendami dobrze stoi ani wysoko ani nisko w sam raz na polskie dziurawe drogi dokładnie, na nasze drogi jest OK, obniżać nie będe bo szkoda byłoby coś urwać po drodze :gwizdanie: _________________________________________________ obiecane zdjęcia tylnej półki
M.Audi Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 calkiem ladnie to wyglada rozumien ze bledy ori, a jakie glosniki sie kryja pod blendami??
pablo_9 Opublikowano 18 Września 2009 Autor Opublikowano 18 Września 2009 Blendy ori kupione na szrocie, głośniki nic specjalnego - Clarion SRQ 1720R, ogólnie jestem z nich zadowolony.[br]Dopisany: 24 Maj 2009, 10:49_________________________________________________Mały mod z przed tygodnia, zamontowałem wyświetlacz temperatury w liczniku [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 15:34_________________________________________________Dwie fotki z wakacji, droga do Helu, przy Zatoce Puckiej Ostatnia zmiana dokonana przy aucie to 4 miesiące temu wymienione listwy dolne drzwi na nowe :gwizdanie:
wojciu0308 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 ladna furka no i silniczek znany
tw182 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ładna, elegacko prezentuje sie na tych 16tkach, a powiedz czy róznica w osiągach jest odczuwalna w por do 15?
pablo_9 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Szczerze to ja nie zauważyłem różnicy jeśli chodzi o osiągi i nawet komfort (opony 205/55/16)... polecam taką zmianę bo auto zyskuje na wyglądzie... większa felga w moim przypadku wiązała by się z obniżeniem zawieszenia a tego bym nie chciał patrząc na nasze drogi.
dykan Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Dla mnie rewelacja . Na tych felgach audi ma to coś. dlatego zakupie tez oryginalne 16 audi i tak jak pablo w rejonach jeleniej góry jest więcej dziur niż asfaltu wiec obniżenie auta to ostateczność) Audi naprawdę elegancko wygląda. dykan
pablo_9 Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 Przyszedł czas na kolejne jeszcze świeże modyfikacje jakie udało się wykonać w minionym tygodniu ale po kolei: Kierownica sportowa: Tutaj efekt po montażu: Skóra na ręczny (może nie idealny ale jest OK) oraz nowy ori uchyt na kubki (stary się już nie zamykał): Efekt po montażu: Licznik z FIS: Efekt po montażu: Na montaż czeka już grill poliftowy:
dykan Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 pablo rewelacja . tak trzymać. No i chyba czas się do ciebie wybrać na przejażdżkę) pzdr dykan
PABLO Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Super mody A pomysł z fisem [br]Dopisany: 28 Luty 2010, 15:25_________________________________________________Zauważyłem że nie masz podłokietnika także szybko uzupełnij tą lukę, ja nie mógł bym żyć bez tego
GM Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Ładna sztuka ładny kolor - taki jam mój :gwizdanie: mody idą w dobrym kierunku
Rekomendowane odpowiedzi