iglako Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Prosze o ocene mojego wykresu ,dodam ze facet z hamowni krecił nosem ze z turbo jest coś "nie teges" <br /><br />
JUZIU Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 coś masz kolego nie tak chyba bo mało tych km:eusathink: a ile miałeś kolego w serii km?
grejf Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 tak to jest jak się jeździ po magikach, którzy nawet nie łaska zdiagnozowac motor i osprzet przed modem... druciarstwo...
MrTea Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 z tego co wiem to Digitun to nie druciarze.. Firma która ma dobrą renomę i która zrobiła kilka ciekawych projektów. Min. auto kolegi CoLo jest wystrojone na +400ps z 1.8T ..
iceweed Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 druciarze nie modyfikuje sie nie sprawnego auta
marcindlug Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 ale moment - wykres jest z hamowni w lodzi a digitun to czechowice-dziedzice. to ze pan na hamowni krecil nosem nie oznacza wcale ze cos jest "nie teges". a GTO to czlowiek ktory ma wyrobiona marke i nie odstawialby fuszerki
iceweed Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Mozliwe ze po modzie auta moglo cos wyjsc , GTO to jeden z najbardziej kompetentnych w tej dziedzinie
KICHOL Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Jak dla mnie......słabo.........Max. niuton przy 3000RPM a potem tylko w dół......jak na benzynę to lekka pomyłka.... pachnie dizlem
iglako Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2012 coś masz kolego nie tak chyba bo mało tych km:eusathink: a ile miałeś kolego w serii km? Niestety seria nie byla mierzona
Rekomendowane odpowiedzi