Kuna Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Cześć Źle wpiąłem piny w kostkę i potrzebuje teraz wszystkie wyciągnąć 7 sztuk. Kostkę mogę nawet rozwalić bo jest mi niepotrzebna. Jak je wyciągnąć aby były sprawne? 1
amaradaar Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 jeżeli mozesz rowalić kostke to rozcinaj ale jesli nie to kazdy pin ma taka zapadke musisz ja igła wypiac i wyciagać ale już mówie ze trochę w tym zabawy jest więc sobie poklniesz
Kuna Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2012 No właśnie wiem że jakaś zapadka jest ale w jaki sposób to podważyć. Bo kombinuje i kombinuje i na razie nic.
wrclaguna Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Do wyciągania PINÓW jest specjalny przyrząd tylko cena jego zabija
Kuna Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2012 Albo jak ją zniszczyć aby pinów nie uszczkodzić
bobikos Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 gruba igła albo malutki płaski śrubokręt. Jeśli masz wyciągnięty pin do porównania to będziesz wiedział gdzie nacisnąć. Nie jest to takie straszne. Ja sporo tych pinów wyciągnąłem właśnie płaskim śrubokrętem o szerokości. ok 2 mm, wkładam w otwór gdzie jest ta łapka trzymająca, robię kilka obrotów, potem z drugiej strony i wyciągam pin. Potem tylko ewentualnie odgięcie z powrotem tych łapek i możesz wkładać. Jaka kostka? Bo w niektórych jest łatwiej.
Kuna Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2012 Taka kostka ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
amaradaar Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 no to teraz od frontu wciskaj igłę raz z jednej raz z drugiej i poszarpuj tylko miedzy pinem a ścianką kostki i próbuj aż wylezie
letallec Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Do wyciągania PINÓW jest specjalny przyrząd tylko cena jego zabija WRC Pokaz ten przyrząd i jego cenę.
steve69 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 ...Jak je wyciągnąć aby były sprawne? Odpowiednio zeszlifowaną, metalową spinką do włosów Końcówka takiej spinki powinna wyglądać mniej więcej tak: Jak kogoś stać, to może sobie kupić np. taki zestaw: http://www.ecstuning.com/Volkswagen-Golf_V--2.0T/General_Purpose/Tools/ES11414 -- Pozdrawiam. Sławek
Kuna Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2012 Do wyciągania PINÓW jest specjalny przyrząd tylko cena jego zabija WRC Pokaz ten przyrząd i jego cenę. Na allegro jest jeden za 99zł + KW
letallec Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ladny DUŻY ZESTAW DO ELEKTRYKI SILNIKA 23 CZĘŚCI [F613 (2374470489) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
danielom Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 odpowiednio zeszlifowana peseta takie same zadanie spelnia a kosztuje 2 zł
Stichy Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Taka kostkaImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Wkladasz 2 igly od frontu i pociagasz za przewod i wychodzi - na poczatku zepsujesz ale nastepna juz wyjmiesz:decayed:
Kuna Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2012 No właśnie nie chcę popsuć. Kolega przyjedzie wieczorkiem gada że niby umie
turzol Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ja szukam takiego wyjmaka jak na filmiku
Grzechoo131 Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 odgrzebie trupa bo spotkał mnie problem z połamanymi przewodami w wiązce drzwi, filmik kolegi turzol okazał się mega pomocny, ja przypatenciłem taki przyrząd z pińcety duże i średnie piny wychodzą za pierwszym razem, natomiast nie wiem jak wyjmować te małe, z jednym otworkiem, nie polecam cienkich igieł bo ja jedną złamałem:/ dobry pilniczek i 10 min roboty, pzdr
Rekomendowane odpowiedzi