banshee Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Przedstawiam moją niunię :decayed: Ogólnie nie ma szału w wyglądzie i tak właśnie ma być 1. Felgi - 8x17" - polerowany rant + srebrny brokat ( opony tył 235x45x17", przód 215x50x17") - ciężka praca popołudniami 2. Ori lakier po polerce i woskowaniu 3. Polerowane ori końcówki wydechu 4. Tylne lampeczki... 5. W środku radyjko sony z nowej kolekcji pasujące do koloru środka A4 i zmienione głośniki. 6. Białe (xenon) podświetlenie pedałów kierowcy i wycieraczki pasażera (zapala się przy otwarciu drzwi) W planach w pierwszej kolejności zmiana chipa na program pod auto, a przed tym wymiana wtrysków od AFN lub ASV. Następnie wstawie alu ramki zegarów, obszycie skórą kierownicy (chcę mieć ori w tym roczniku) i jakieś dodatki chrom z abay Ocenę pozostawiam wam
johnybravo Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 ooooooooo rany chłopie dawaj glebe , tylnie lampy siooo , zapodaj te po lifcie albo diody , ogólnie zwykly pażdzioch . :gwizdanie:
banshee Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Opublikowano 13 Maja 2008 myślałem o diodach :th: Tył na prostym dywaniku tak nie stoi - dziś ustawiłem tak auto po prostu. Poza tym mieszkam poza miastem i dojeżdżam jakieś 1000m po dziurach, więc szkoda byłoby mi coś urwać
tomek_ros Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Ja ma zaiwche -20 ori i na polnych drogach średnia przyjemność z jazdy, Strach żeby spodem nieuderzyć, Na asfalcie luksus.
tomi Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 Banshee a czym tak ładnie zrobiłeś końcówki wydechu?
Maxym83 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Banshee a czym tak ładnie zrobiłeś końcówki wydechu? Pewnie czyms takim http://www.allegro.pl/item374559971_koncowki_tlumikow_ulter_do_diesla_i_nie_tylko.html wątpię żeby były polerowane bo by było widać wżery na krawędzi, chyba że ktoś sie postarał -------= dodane =---------- Przez tą późną porę nie zauważyłem punktu 3 na początku postu
Młody Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Taki seee ładne tylko lampy tył do kosza
freon Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Lexus look do mnie nie mówi... Ale polerka dwururki imponująca :th:
loco87 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Rurki super musze u siebie takie cos zapodac.
eMeM Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 ale offroad podloze swoja droga, ale tutaj na kazdym zdjeciu wyglada zdecydowanie za wysoko no i te lexy ...... ori poliftowe lub diody tak jak piszesz i bedzie lux na + to szeroka fela i wydech
Nosfer Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Białe lampy tył , założyłbym zespolone z przodu.. Mnie osobiście nie leżą te felgi, ale to wiadomo, kwestia gustu. A ten offroad-owy tył to dlatego że tak stoisz na 3 kołach i to jedno wisi w powietrzu.. :kox:
qoperek Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 nom stoi jak jakas terenowka te lampy jakos niezbyt pasuja felgi fajne nawet tyko jakby srodek byl czarny i pasowaly by do mojego
Rekomendowane odpowiedzi